Register Login
CARI Infonet Return home

cahaya_almas's space https://mforum5.cari.com.my/?1910058 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 7

    No Albums yet

    No doings found

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


tutorial2 9-3-2016 11:45 AM
Assalammualaikum I want to share my experience online purchase China goods As we know 70% of products in market made in China. There are variety of online shops and websites in China. In Malaysia, buying China good can cut down our costing. Purchase China goods using agent (purchase on behalf) save a lot of problems, they make the purchase flow easier and safely to operate, help us save our time and money. All we need to do is looking for products, make payment and waiting the goods se ... ...
cahaya_almas 12-3-2013 11:49 PM
u...kalau u tau cara nak forum guna mobile tp taknak yg kena register twitter tu u tlg msg ok...i skrg takleh pun berforum pakai my phone..bila clik kat cari je terus terima menu sruh register twetter..skt hati sgt2....nak guna laptop ni lambat ler sket...
cahaya_almas 4-3-2013 11:38 PM
Tk boleh bukak pn link yg u bg tu...I tgh bc gosip..then click page seterusnya...terus keluar...mobile.twitter.com...byk kali mcm ni...kacau mood nk bca...
skymania 4-3-2013 11:28 PM
cahaya_almas : Salam...nk tnya nape bla tgh bca gosip kt forum ni tiba2 terus link ke twitter tuk dftr? My phone problem or skrg ni forum ni kena register twitter tu ... cahaya.. sky jumpe thread pasal masalah neh.. http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=709991&extra=page%3D1&page=1 masih blom settle kekdahnyer.. ...
skymania 4-3-2013 11:25 PM
cahaya_almas: Salam...nk tnya nape bla tgh bca gosip kt forum ni tiba2 terus link ke twitter tuk dftr? My phone problem or skrg ni forum ni kena register twitter tu ...
cahaya... boleh sky tau..apa link tuh?? sky try.. sbb ada nmpk komplen mcm neh ari tuh..tp dah senyap..so ingt dh settle la.. nanti sky try forwardkan..
Write to Wall

No friends yet

Visitors
Groups

No groups yet

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top