Register Login
CARI Infonet Return home

annehuda's space https://mforum5.cari.com.my/?1577704 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 136

    No Albums yet

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


fliphair8 10-1-2020 11:04 PM
annehuda: Aah uols dh masuk arkib dah. Tak sure ngape
Ohhh i see...tq na
fliphair8 10-1-2020 03:26 PM
Mod Anne, awatnya cheq takleh baca benang koya diggin grave tu...pagaq tinggi ka or cheq kena block?
fara7351 30-10-2017 09:05 AM
Salam mod, nak tanya, selain TT, user lain takleh tukar title benang eh? TT benang tu macam missing-in-action je.
benang All About Haqiem Rusli. Advise pls.. TQ..
love_ 14-8-2017 11:16 AM
terima kasih sebab anda demerit credit sy -100..saya baru mo buang tu thread..da kena buat mcm tu..terima kasih sangat ya nenek kucing
claralara 3-1-2017 12:27 AM
Hi..mohon pencerahan knpe tak boleh msuk dlm thread edisi mat jaenee volume 2? Knpe tak diberi kebenaran? Klu nk msuk thread mcm mne?  
tutorial2 9-3-2016 12:01 PM
Assalammualaikum I want to share my experience online purchase China goods As we know 70% of products in market made in China. There are variety of online shops and websites in China. In Malaysia, buying China good can cut down our costing. Purchase China goods using agent (purchase on behalf) save a lot of problems, they make the purchase flow easier and safely to operate, help us save our time and money. All we need to do is looking for products, make payment and waiting the goods se ... ...
annehuda 21-11-2013 09:16 AM
Tolongla jangan sentap ye. suma posting aku bersifat general. takde tuju kat sape2 pun. nak attack aku kat forum aku tak kisah, tapi tolong jangan bawak perangai dunia ketiga korang tu sampai nak reveal identiti aku kat forum.

korang ni stalk aku, membuatkan aku terasa diri aku ni macam artis tau.  
Deltastar2013 20-5-2013 02:46 PM
KAMI MERUPAKAN SYARIKAT PINJAMAN PERIBADI BERLESEN YANG MEMBERI ANDA "PINJAMAN" DAN "SIDE INCOME". PROMOSI PEMBUKAAN!!!FREE INTEREST!! PELBAGAI PAKEJ YANG DITAWARKAN UNTUK PELANGGAN YANG LULUS PINJAMAN. Kelebihan Syarikat Kami:- ~PINJAMAN MINIMUM 2X GANDA KE PINJAMAN MAXIMUM 8X GANDA GAJI BERSIH. ~TEMPOH PINJAMAN YG FLEXIBLE DAN SELESA(3 BULAN - 48 BULAN). ~PINJAM TANPA PENJAMIN. ~BLACKLIST DIALU-ALUKAN. ~KAMI MENYELESAIKAN BAKI PINJAMAN DI SYARIKAT LAIN. ... ...
annehuda 11-4-2013 05:26 PM
Ye.... mula-mula tu sy cek mmg dikecualikan dr exam tp bile cek balik dikecualikan dr semua sekali... haih...
imando 11-4-2013 03:50 PM
AS SALAM...
Awak nya status now dikecualikan dr exam, pac & interview ke?
Bukan exam sahaja?
Saya punya dikecualikan dr exam jek....
hungryhenry 11-4-2013 02:23 AM
annehuda : Hello hello.. hari tu u tanya kan ape makna status kite ni? yup kite terus pegi interview. Tp tak sure la kene ikut PAC ke tak. sbb aku pun tny kawan  ... erkk terus pi interbiu???  waa takoottt mak. aku bx keje sampai dh tak aware sgt dgn dasar2 baru bwh najib skrg. agak2 kat celah mana nk tau confirmation psl status ni erkk psl kontrak tu before this JPA mmg amek pegawai kontrak PTD tapi within the kontrak period tu mmg diorang ade selection lagi..which ... ...
Muntz 4-4-2013 07:57 PM
annehuda: muntz aku nk tnyle.. aku ade report ape2 ke kt ko? ngape tetiba aku dpt point plak dr ko? sekian..
Yer kot. Aku kalau ada org report, aku mmg bagi kredit. :)
yipun_78 25-2-2013 07:39 AM
Salam beb, thread Safee Sali? xde pon nampak kat link page tu wawaKKK
otakotak 14-1-2013 10:43 AM
Assalammualaikum

hai, o2 tolong kakak promote tudungnya. dia tak ada account cari.

jemputlah tengok ya

http://english2.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=694653&extra=page%3D1
volproness 4-12-2012 09:52 AM
Salam Tingkatkan Kelajuan Streamyx Anda Mengunakan VPN (RM150/6 Bulan)! Minimum 2mbps Dijamin! Setup Hanya Dalam Masa 3-15 Minit Sahaja! Hanya untuk Pelanggan Streamyx 384kbps, 512kbps & 1mbps Sahaja! sila ke sini http://mforum2.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=687542&extra=page%3D1 Terima kasih.   ...
amadeus 24-11-2012 07:41 PM
Give me Ur email add....Sy try fwd mana yang ada
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top