Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
144715
View
924
Reply

ISTERI LAN SOLO,. SYURA BUAT IGLIVE LUAH PERASAAN TIDAK PUAS HATI PADA SITI NORDIANA

  [Copy link]

Author: Pakis    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-7-2021 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Pakis at 22-7-2021 08:53 AM

Cerita bermula apabila sheila isteri lan solo terima satu dm yang dipercayai fans nana, so letih nak menjawab,. Mereka pun ber IGLIVE untuk menceritakan apa yang terjadi


Menurut Sheila, dia dan suami sudah anggan Nana dan Anas ( manager nana) macam adik beradik mereka sendiri. Namun, dia tak sangka nana gi cerita kat orang  Lan Ni nak  tumpang populariti dan tidak membayar duit makanan sekiranya mereka keluar bersama.


So sheila ni cam terasa hati sebab mende ni katanya tak benar.  Sheila juga cakap, hampir semua stesen televisyen dan orang bercakap mengenai benda yang sama,. Dan cakap isu makan tak berbayar ni.  



Lan pulak cakap,. Kenal dah lama tapi tak sangka nana boleh timbulkan isu tumpang popularity ni sedangkan semua rezeki Allah tentukan dan dia pun ada anak yang nak dibesarkan so isu ni sedikit sebanyak menjejaskan periuk nasi mereka


Menurut Syura pula, dia berasa terkilan apabila sesetengah pihak produksi enggan memberi job kepadanya sebab mulut nana ni.  Kata Syura, dia dan Nana tidak mempunyai sebarang masalah dan mereka sudah lama berkawan. Oleh kerana sudah lama berkawan, dia berharap Nana boleh tampil berbincang mengenai isu yang berlaku dengan baik. Tapi katanya nana hanya mendiamkan diri sahaja.  Whatsapp pun tak reply.  

So kita tunggu la apa penjelasan nana mengenai issue ni.  




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 10:48 AM | Show all posts
ayo apa sudah jadi
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
syura tu takyah la keluar tv.nyanyi pun x sedap
lps bertudung pun makin gedik
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 10:56 AM | Show all posts
nana ni dalam rancangan apa entah, dia cerita dulu lan solo pernah ngurat dia..pernah kasi dia cincin tapi tak jadi, jadi sampai skrg depa berkawan baik. i was like wtf member dah beranak pinak tak payah kot nak korek benda lama ..jaga la hati bini lan solo..tataule kalau depa bff tahap tak amik hati dah,
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Asbab je kan dari satu direct message tu..sebenarnya mmg nk spill tea kn?
Kalau x, xde la dok bagi hint kat socmed selama ni..

Tertarik jgk nk dengar statement dari pihak Siti Nana.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Lor..ingatkan selama ni bff..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeke korang ni? Tgok helok je ct nana. Takde pun nak kacau org. Tp kalau syura tu yela. Tgok muka macam bernegative vibe je
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 21-7-2021 10:56 AM
nana ni dalam rancangan apa entah, dia cerita dulu lan solo pernah ngurat dia..pernah kasi dia cinci ...

Kalau chuols nk tahu, meols nmpk Lan n wife pn sama gak..asal blh mst nk selitkn Siti Nana as gf x berapa nk jd tu..xde isu kot benda ni bg dorg.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Salunya syura asal bukak cite je misti pasal org offer dia nk jd sugar daddy. Sukur la dh tak sebut pasal sugar daddy lagi kalini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-7-2021 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 21-7-2021 10:56 AM
nana ni dalam rancangan apa entah, dia cerita dulu lan solo pernah ngurat dia..pernah kasi dia cinci ...

Sheilaa pun ada mention nana ni ex gf lain.  Start dari gv yang lain join tu.  Sepatutnya benda yang lepas tu tak payah la di kenang.  Dari orang tak tahu terus semua tahu baik dari pihak nana ataupun lan
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelli replied at 21-7-2021 10:56 AM
Asbab je kan dari satu direct message tu..sebenarnya mmg nk spill tea kn?
Kalau x, xde la dok bagi  ...

Penat dok bagi hint kt socmed tapi tak ada reporter yang buat news.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Erkkk. Tajuk pun bini lan. Kalau dah nama bini lan si sheila ni mmg dia jelah terpaling betul. Cuba masuk live dia, pumpang pumpang dia je yg betul. Dah byk kali nampak live diorg ni sebar keburukan nana. Tapi blm pernah lagi nampak nana sebar buruk kawan2 dia.

Jadi dalam kes ni,

Nana 1 - geng iglive 0

Nak jugak tgk respond nana. Mcm biasa nana sepi diam je.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:10 AM | Show all posts
omg dia org ni tak tau bersyukur ker, lupa kot sbb populariti Nana dia org pun naik sekali.

dulu dia org yg naik compare tu Nana so maybe sentap kot now sebaliknya.

Syura tu, ko dah menang Master Chef tu guna lah peluang tu tunjuk skill masak2 ni adoooooo..

Bini Lan ni pun satu, ehhh sapa tah artis
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Skrg ni mmg musim gaduh ke? Sana sni gaduh.. dr bff blh jd musuh.. ermm nauzubillah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:19 AM | Show all posts
maksudnya lepas makan dia biar nana bayar ke??
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde link ig live tu keeee? Baru sedap nak jugde
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:22 AM | Show all posts
Oh, mak anak2 blonde hidung penyek ke ni?
Ntah la.
X bape nk bleh fikir positif untuk korang ni.
Kene saman pasal salah sendiri pun play victim.
Ape ntah lg mende mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
woven11 replied at 21-7-2021 11:07 AM
Penat dok bagi hint kt socmed tapi tak ada reporter yang buat news.

Tu la tu..terpaksa buat igl sendiri..dpt ilham dari isu viral sblm ni kot..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelli replied at 21-7-2021 11:28 AM
Tu la tu..terpaksa buat igl sendiri..dpt ilham dari isu viral sblm ni kot..hihi

Nana dah lantik peguam chuols. I baru tengok mstar.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
woven11 replied at 21-7-2021 11:39 AM
Nana dah lantik peguam chuols. I baru tengok mstar.

Wowww...tiber jadi hangat..nk sedia popcorn la sesiap.

Mcm serious je isunya jika dah libatkn peguam..musim gawat kn, xkn nk berhabis duit pada isu yg remeh temeh n x menguntungkan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list