Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
10818
View
110
Reply

Mira filzah nak undur diri dari bidang seni, sebab nak fokus sayang suami

[Copy link]

Author: Raline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-6-2021 11:52 PM | Show all posts |Read mode
Sudah tiba masanya untuk Mira Filzah

  


Kuala Lumpur: Pelakon Mira Filzah mahu mengehadkan kehadirannya dalam industri hiburan supaya mempunyai lebih banyak ruang dan masa untuk suami dan keluarganya.

Mira berkata, sudah tiba masanya untuk dia berbuat demikian memandangkan dia sudah bekerja keras sejak empat tahun lalu.

"Saya rasa dah bekerja keras sejak 2016 hingga 2019. Kerja, kerja dan kerja. Saya menjalani penggambaran tanpa henti sebelum ini. Apabila dah kahwin ni, saya sendiri rasa patut susun jadual dengan lebih baik agar ada ruang dan masa untuk suami dan keluarga.

"Saya perlu hadkan diri saya dengan penggambaran dan saya gembira melakukannya. Saya gembira ada masa bersama suami. Insya-Allah kalau nanti ada rezeki ada 'baby' (anak), lagilah perlu banyak masa untuk keluarga," katanya.

Mira berkongsi perkara itu selepas disoal pengikutnya di Instagram menerusi slot 'Ask Me A Question' yang bertanyakan adakah dia menjangkakan popularitinya akan merudum selepas berkahwin.

  


Menurut Mira, terpulang kepada hak individu untuk menilai maksud populariti itu sendiri.

"Bergantung kepada anda nak menilai bagaimana sudut populariti itu. Pada akhirnya, kita sendiri yang tentukan apa yang lebih penting dalam hidup ini.

"Nak kata sudah puas berlakon, tidaklah. Namun, banyak lagi saya nak cuba. Insya-Allah saya akan terus berlakon bergantung pada kesesuaian masa," tulisnya.

Mira mendirikan rumah tangga dengan Wan Emir Astar pada 3 September tahun lalu di Pusat Konvensyen Sime Darby, Bukit Kiara, Kuala Lumpur.


Sumber:https://www.hmetro.com.my

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah. Berita gembira. Sila undurkan diri
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Haritu kata suami tak halang bekerja, jadual lepas kawin padat
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex oi kurex @Kurex
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Undur diri pun bagus juga. Bolehlah sepol kurangkan thread Mira basic  kat porum
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak makin kurus mira pijah ni. Keja kuat sgt kut
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:05 AM | Show all posts
Kisahnye ko dah x laku.
So bg la alasan nk kurangkan penglibatan.
Hakikatnye xde sape nk suh berlakon dah.
Blah la weh
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Pukul 12 malam i baca ni.. macam nak main bunga api je hahahahahaha

Vote miwa out from industry
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Good breaking news.
Kenapa baru sekarang..zzz
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Eloklah dah muak tgk muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Basic sila berambus pi gentel laki mung
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2021 12:33 AM | Show all posts
slyfynx replied at 20-6-2021 12:05 AM
Kisahnye ko dah x laku.
So bg la alasan nk kurangkan penglibatan.
Hakikatnye xde sape nk suh berla ...



nah kau
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2021 12:34 AM | Show all posts
tipahketipung replied at 20-6-2021 12:08 AM
Good breaking news.
Kenapa baru sekarang..zzz


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2021 12:34 AM | Show all posts

asal n kurex woi hahahaha


Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 01:15 AM | Show all posts
uyaina pulak ganti mira ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Bai mf!u will not be missed..uhuks
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 01:23 AM | Show all posts
ok lah tu.tak payah susah2 kerja dah.laki pun mampu apa..jaga laki tu elok2..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni antara retis yg lepas kahwin terus menyendu...award apa pun tak dapat, fans pon lari...tapi bagusla kurangkan industri dgn artis2 basic dan kayu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 20-6-2021 12:03 AM
Nampak makin kurus mira pijah ni. Keja kuat sgt kut

Nampak kurus cengkung kan?? Pdhal masa dia bz kerja die lebih berisi.. nampak x happy la hidup dia skarang..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Yahoooooooo... Brita baik ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list