Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
2320
View
28
Reply

Didakwa terlalu manjakan isteri, Aeril Zafrel akhirnya kongsi video sedang manjakan isterinya

[Copy link]

Author: bubuk_bearbear       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-6-2021 10:05 PM | Show all posts |Read mode







Pelakon Aeril Zafrel atau nama sebenarnya Suhairil Sunari, 32, memang terkenal dengan lawaknya yang spontan dan bersahaja setiap kali membuat kapsyen di Instagramnya sekaligus membuatkan pengikutnya di laman sosial sentiasa terhibur.


Namun setiap apa yang dikongsikan di Instagramnya bukanlah selalu mendapat sokongan dan pujian ramai lebih-lebih lagi apabila berkongsi moment bersama isteri dan anak-anak.


Ini kerana seorang individu pernah memberi komen kononnya Aeril terlalu manjakan isterinya iaitu pelakon Wawa Zainal.


Individu terbabit mendakwa Islam tidak mengajar lelaki manjakan isteri seperti itu malah Islam hanya menyuruh lelaki menjadi pelindung wanita. Selain itu, individu terbabit turut mengatakan Aeril suka menunjuk-nunjuk kekayaan yang dimiliki.



  



Komen terbabit telah menarik perhatian aktor itu sekaligus memuat naik tangkapan skrin komen itu di laman Instagramnya dengan kapsyen berbunyi :


"Ada nampak orang komen macam ni, Betul ke kita tak boleh manjakan isteri dan hanya jadi pelindung je? Contoh : buat-buat pandai" tulis Aeril.


Terbaru, Aeril berkongsi video reels cara dia memanjakan isterinya iaitu dengan mengajar mengaji Al-Quran.


"Manjakan isteri dulu,' tulisnya seakan menyindir individu terbabit.


  



Menjengah ke ruangan komen, netizen memuji cara Aeril memanjakan isterinya dengan melakukan perkara yang berfaedah dengan mendalami ilmu agama.










Apa-pun, manjakan isteri asalkan tidak berlebih-lebih tu dikira bagus sangatlah kan. Tak kan isteri nak dilayan macam orang gaji pula?








Terdahulu, Aeril dan Wawa mendirikan rumah tangga pada 2013 dan telah dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Fakhruddin Attar, Hayla Maghfiratul Adzkiyaa dan Aya Soffya. - CARI







Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 10:12 PM | Show all posts
awat bitter sangat si nurulfarhana ni...  betul la orang cakap, yang menjahanamkan perempuan adalah perempuan jugak...  bangang betul...  ajaran mana dia cakap islam tak bagi manjakan isteri?  bangang...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Pucat mayat wawa lakibini
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak manjakan bini, nak manjakan sapa lagi?

Xkn nk manjakan janda jiran kepada jiran kepada jiran

#dengkike nurulfarhana?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya allah boring nye kapel meriak ni.
Cam lost hey org lain pun berduit jugak lah!
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols saspek yg komen tu dengki coz tak merasa dimanjakan
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa mcm dah pernah baca berita nihh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 10:52 PM | Show all posts
akuchenta replied at 19-6-2021 10:19 PM
Kalau tak manjakan bini, nak manjakan sapa lagi?

Xkn nk manjakan janda jiran kepada jiran kepada  ...

manjakan nurulfarhana lah
teringin nak dimanjakan aerel sbg isteri kedua


Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 10:55 PM | Show all posts
Thread Lilrose (14 Jun)

Perlu ke bukak lg untuk diorang nih?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kehidupan sebenar adalah sebalik media sosial. Rajin suhairil ni layan setiap komen dan balas
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 11:12 PM | Show all posts
ewww tu pun nak post video melayan komen orang yang tah pape tu...

ye la nama pun founder produk..
kalau takde content tah pape memang bukan founder produk la namanya...

pasangan ni kalau ada satu kesilapan memang habis kena cancel habis habisan macam jahlop...

itulah nasib retis2 jual produk macamni...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam mana dorang kaya. Pelakon lain biasa2 je.ke memang anak orka
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 01:16 AM | Show all posts
akk ketawa bila ada yg jawap..abis tu tak kan nak manja kan bini jiran pl..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Rajin nau melayan pemenat2 xde life pasangan kaya dua ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
X koser la couple tersangkak ni. Perlu lagi panggil artis ke? Masa nikah dulu asal boleh nak sorok. Skrg semua benda nak tunjuk yaa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak suruh aeril manjakan dia la tuu . Bitternyah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
sangkakkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigihnyaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 06:53 AM | Show all posts
jeles lettew
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah rasa nak follow makhluk ni di ig. Tapi ada je thread diorang naik kat sini. Buhsan
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list