Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
6322
View
64
Reply

Gigih netijen maki dulu last last ...Cinta kembali bertaut,Da’i Farhan rujuk kembali pada 1 Syawal

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-5-2021 06:55 PM | Show all posts
Ok, kes mmg xde laki lain.
Malas nk cakap pape
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 15-5-2021 06:35 PM
Wahhh bagus nih.. Akan meols ingat sampai bebila.. Tenkiu..nah munge utk uolls

Ye kena ingt ni makneng.. Masuk exam.. Kehkeh.. Macih munge.. Kuih raya kaka mana? Ahaha.. Lols
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat yang status mengundan pasal 1st wife tu si dokter fake yang taip ler.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab netijen maki la baru dia sedar diri. Dah la rupa takde, perangai pun tak semenggah.. Kalau lepas ni buat hal lagi, elok direjam je
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berbahagia till jannah untuk peluang kedua
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bior orang lelaki belajar. Yg no 1 gak setia dan terima kau seadanya. Tak yah nak ber aura2 sngat..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak gak tulis Dr kat nama Erin tu kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 09:07 PM | Show all posts
bila dah ada anak, mmg ibu akan berkorban rasa. kena fikir kebaikan anak2 utk kembali bersatu. lg pun bukan paan ni pukul isteri, dia cuma kawin lain je. so harap2 paan dah tahu mana kaca mana permata.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerai Itu biasa, ramai je yang bercerai. Mengutuk dan mengata bekas isteri di medsos, itu luarbiasa, memaafkan orang yang mengata dan mengutuk, Itu hebat dan bekas isteri kembali rujuk orang yang mengata dan mengutuk dia, Itu bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat majlis ke tu?siap pelamin bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Konsep asal berlaki eh?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu aku xleh nak rujuk balik. Nanti setiap masa aku terkenang laki penah beromen dgn betina tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah..yg dah sudah tu sudahlah..semoga Kali Ni kalian terus bahagia...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 11:14 PM | Show all posts
lagi sembilan bulannnnnn..............
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh lama juga cerai blh terima blk cmtu je
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Yela demi anak kan sanggup kutip balik...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Eww dah kutuk ex wife macam2 lastnya kutip balik.

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Yela, compare carik orang lain tersangkut pulak ngan mak.jan anak ramai cam Erin Tu baikla balik kat ex wife Yang dikutuk2 Tu Kan...at least anak 2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 15-5-2021 04:57 PM
Alahai terpadam plak

1.bini alip najis-bella (founder)

Nabelah tu ada kes tunjuk burung jangan lupa
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 03:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigi ke apa tu... hikhikhik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list