Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
6323
View
64
Reply

Gigih netijen maki dulu last last ...Cinta kembali bertaut,Da’i Farhan rujuk kembali pada 1 Syawal

[Copy link]

Author: YgBenar       Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2021 04:34 AM | Show all posts
Bertepek taik gigi ushetet.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac replied at 15-5-2021 09:29 PM
Cerai Itu biasa, ramai je yang bercerai. Mengutuk dan mengata bekas isteri di medsos, itu luarbiasa, ...

Hahahaha... Exactly!
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Paling tak suka bila guna alasan, rujuk demi anak. Berbaik udahlah. Tak payah rujuk. Mungkin dia rindu diusap... Digigit oleh dracula.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodo punya bini. Ko tau x sbb apa dia rujuk. Bukan sebab sayang ko pun. Bukan sebab anak2 pun. Tapi lebih kepada nak cikpit je. Nak berpaut kasih je.  Nak cari pompuan2 lain... x de dah pompuan yg percaya kat penunggang agama ni. Ko je yg kebuloq kutip balik. Tunggu lah bila diuji lagi dgn pompuan2 yg nak kat dia.... terus ko dia tinggalkan lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigi pun kuning berkerak... gigi jenis org malas gosok gigi gayanya..... ewww
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Rujuk sbb anak? Anak yg sedia ada or anak baru (coming soon)?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas tu beranak pinakkkk
Bkn dia tk bole dpt baik dr tu
Apa la si drac ni ayat eh
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Semalam kish PU abu, dai farhan dan syed tu… hari ni kisah PU Raihan pula… bercerai dgn isteri, gaduh pasal tanah dan rumah.. rumah isteri yg bina, tanah dia punya… alahai …
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 15-5-2021 07:50 PM
Aku ingat yang status mengundan pasal 1st wife tu si dokter fake yang taip ler.


Kan .Aku pun Rasa gitu... Cara type macam pompuan...Dalam status of duktur fake kepit buaya ni pun pun Ada tulips camni jgk dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tabah betul bekas bini daie farhan ni mkn pujuk raya suami utk rujuk kembali..
Asal bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn buat hal lagi lah kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 15-5-2021 05:39 PM
lantaklah uols..dah dia sanggup terima..pikir positif, daripada dia menjanda pastu bercinta dgn laki ...

Betul    kita doa kan baik2. Lagi pun dia x merempan kat socmed
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 15-5-2021 05:57 PM
Alahai terpadam plak

1.bini alip najis-bella (founder)

kahkahkah.. kelas membership
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 16-5-2021 08:01 AM
Gigi pun kuning berkerak... gigi jenis org malas gosok gigi gayanya..... ewww

Kena g cuci gigi kat klinik,buang karies tu pastu kalau byk duit bekki la bagi sama gigi tu. Kadang heran ngn org yg banyak duit ni tapi tanak usaha baik pulih gg tu. Iols ni jenuh nk kumpul duit nk tanam gigi nan sebatang je pun.
Kalau kaya lama dah buat yela takat 10k tu celah gigi je kan tp kita yg meskin nih 10k tu beso.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu je la level2 acik2 tanah tumpah darah

Kalau tak berbaik dengan pencaras
Berkahwin lagi dengan bekas laki walau sudah diludah

Euwww
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahkahkah.

Ok so fatin ni membership isteri redha no berapa? Thread mana tah haritu last membership 008, bini PU abu rasanya. Yang ni 009 la kot?

Pengerusi haruslah bella
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 15-5-2021 05:57 PM
Alahai terpadam plak

1.bini alip najis-bella (founder)

Haa ya ini yg aiols maksudkan hahaha. Membership 009
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 16-5-2021 01:35 PM
Kena g cuci gigi kat klinik,buang karies tu pastu kalau byk duit bekki la bagi sama gigi tu. Kadan ...

Maybe yg ni x berapa nak kaya... yg i ols heran si LMK... gigi bawah dia buruk bebenor... x sama rata... sebab tu dia cakap suka buat meleweh2 manjaaaaaa nak pedo gigi dia tu takut kelihatan obviousnya.... cuba klu dia hembur bahasa harian dia... MU NATE BEROK.. VAVI SIAL... sambil gelak mengilai ngilai.. terserlah la kepelikan gigi dia tu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan ulang lagi perangai buruk, stay loyal.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 06:13 PM | Show all posts
ni yg heboh pasal iium confess jadah tu kan...
yg kawin janda anak 8 tu siyesla anak 8? ke typo?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list