Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
30367
View
506
Reply

[Tempatan] Edisi jangan dengki org kaya-CT Nohaliza bangga dapat kumpul bnyk pahala di 10 hari terakhir Ramadhan hasil kecaman orang ramai

[Copy link]

Author: JohnyEnglish       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-5-2021 03:47 PM | Show all posts |Read mode
Edited by JohnyEnglish at 5-5-2021 07:21 PM

Muat naik status, Siti Nurhaliza dikecam lagi
ct.png
PETALING JAYA – Penyanyi tersohor Datuk Seri Siti Nurhaliza sekali lagi menjadi kecaman netizen selepas bertindak memuat naik status dalam InstaStory miliknya semalam.
Menerusi status tersebut, Siti atau nama sebenarnya Siti Nurhaliza Tarudin, 42, meluahkan sepatutnya berasa gembira apabila ditimpa dugaan namun berlaku sebaliknya.

Difahamkan, status itu dimuat naik Siti merujuk kepada situasi yang sedang hangat diperkatakan netizen terhadap keluarganya kini.
“Alhamdulillah, saya patut tengah seronok ni, kumpul pahala banyak-banyak sepuluh malam terakhir ni.
“Kata Ustaz bila berhadapan dengan dugaan ini. Dapat pahala free (percuma) berganda-ganda pula itu. Alhamdulillah,” tulisnya.
Rentetan itu, segelintir netizen dalam laman Twitter meluahkan rasa kecewa dan mempertikaikan tindakan Siti yang berkongsi status berkenaan.

Menurut mereka, selepas memuat naik kenyataan rasmi dalam media sosialnya mengenai isu tahnik tersebut, Siti tidak seharusnya berkongsi sebarang perkara berkaitan kerana kelak menganggu sensitiviti orang ramai.
“Ya. Macam boleh je dia diam lepas keluar statement (kenyataan). Lama-lama orang lupa lah,” tulis seorang pengguna Twitter.

Pada masa sama, tidak kurang juga ada yang bertindak mempertahankan Siti daripada terus dikecam dan memohon kepada orang ramai agar tidak menyalahkan penyanyi itu serta memberi ruang kepadanya dan keluarga.
Sejak beberapa hari lalu, pelantun lagu Anakanda itu dan keluarga menjadi perhatian netizen berikutan isu menjemput seorang pendakwah terkenal dari negeri lain ke majlis tahnik anak keduanya, Muhammad Afwa.

Siti tampil menepis dakwaan tersebut dan menyatakan pendakwah itu bersetuju untuk hadir kerana secara kebetulan dia turut berada di Kuala Lumpur atas urusan kerja.
Beritahunya lagi, majlis yang diadakan juga mematuhi syarat Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) yang mana menghadkan jumlah tetamu pasa satu-satu masa. – K! ONLINE

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 5-5-2021 03:47 PM | Show all posts
Org semekin x mampu dpt pahala Bnyk mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 03:54 PM | Show all posts
true, money cant buy class and brains
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak carut tgh puasa. Takpelah. Dua2 artis lulusan spm ni sama je mentalitinya.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah. Siapa kata susah dapat pahala.

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 03:58 PM | Show all posts
Edited by Boomibulat at 5-5-2021 04:05 PM

Mari kita berdoa sama2 semua jadi org kaya..
sit sscds.png

sit 1.png

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 03:59 PM | Show all posts
nampak semakin bongkak pulak lepas beranak pinak ni..dedulu rasa serba kekurangan kot.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowww!!sentap plak mek ti ni!x pernah up cmni..biasa buat bodo jeee
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:01 PM | Show all posts
Tokti ni jahkubis versi veteran. Masa tengah laku dulu tak sempat kumpul pahala camni. Gitu hati keladak iols berkata
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:01 PM | Show all posts
walaupun aku suka juga siti ni..tapi tang dia tulis mcm gini kat intastory mcm x kena....

dah terang2 ko bawak ustaz dari terengganu..walaupun ustaz tu ada urusan kerja...ko just explain yang itu sudah..n stop..

nampk low class siti reply gini...aku dah rasa mcm lopa style pulak...

please la tok ti...x sesuai tokti reply benda2 gini...ke atas faktor usia...sentap dgn kata2 nitizen...
tak pun org dlm pantang kan....angin dia lain sikit....sensitip lebih...

tp serius nampak tok ti low class...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:01 PM | Show all posts
perempuan bodoh      
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
anggap jelah statement ibu tgh berpantang wlupun sepatutnya dia diam je, wonder cmana boleh tau sahih dpt pahala tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:03 PM | Show all posts
siti mmg kena Rozi handle.

kak rozi mana...? x tolong advised kah cara nak handle situasi ni...huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:04 PM | Show all posts
Bodoh dulu kini selamanya
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
seri_mawr replied at 5-5-2021 04:01 PM
walaupun aku suka juga siti ni..tapi tang dia tulis mcm gini kat intastory mcm x kena....

dah ter ...

Sebab tu akak selalu kata di forom ni, takda maknanya dia nak rampas laki orang jika bukan karna sifat semulajadinya yang keras kepala keras hati musti dapat hapa dia nak punya attitude.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Camne sang dewi x tapis kali ni..terlepas jua prgai pprtnya.mmg dua dua lulusan spm tp berbeza gred..persamaan kedua dua lulusan espiem ni dua dua tgh kumpol pahala hasil carotan nurtizen....
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam gembira dia tu obviously sentap.
Sendiri tayang pastu kena hencap...sentap.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:11 PM | Show all posts
Seeloknya berdiam jika tambah kenyataan mana tak mengundang, silap2 tersingkap kelemahan pengetahuan diri.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
senangnya hidupppp, undang bebanyak fitnah buat kumpul pahala, tak perlu beribadah agittew
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Siti asal pahang,
Air tangan kesayangan dr pahang
Lopa dari kelate...

Wanita2 dari Patatimo mmg ilmu socmed sebesar hama je ke??? X semenggah betol.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list