Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
6579
View
46
Reply

'Apa Jadah Pi Nilai Cari Karpet! Kalau Aku Rentas Negeri Aku Nak...' - Nam Ron

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-5-2021 11:22 PM | Show all posts |Read mode
Mungkin dah meluat dengan cerita rentas negeri dalam kalangan vvip dan selebriti, pelakon berbakat besar Nam Ron seakan menyindir golongan itu.




Kredit foto: IG/Twitter




Menerusi posting di laman sosial Twitter yang telah dimuat naik oleh Nam Ron sendiri, dia berkongsi sekeping foto di sebuah gerai makanan dipercayai diambil sebelum pandemik melanda dunia.


Menurut Nam Ron, jika diberi keizinan untuk merentas negeri, dia ingin pergi makan di tempat berkenaan yang kebiasaannya berada di negeri pantai timur.




Kredit foto: Twitter




Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet terhibur dengan posting pelakon berkenaan dan ada juga kaitkan dengan caranya bercakap ketika berlakon dalam filem 18 Puasa di Kampong Pisang.




Kredit foto: Twitter






Sumber: OhBulan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-5-2021 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Bantai je la namron.. geng2 industri korang jugak lopak nih..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamba jer lopak dok atas karpet tuh.. Mmg la kg.commm
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Piyu tu mmg tak reti Pakai mask elok2 ka.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa downgrade terus ke nilai 3..rumah jota2 kot...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 12:28 AM | Show all posts
Nak cari makan..terpaksalah geng islamik buat gini
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
neelofa ni i rasa mcm nak menunjuk yg dia ada kabel leh rentas sana sini je..koserrrrr..dia ni ada hikmah la katik..kalu tinggi mcm tebu, mau lagi berlagak..sbb i tgk, sesetengah org2 yg tinggi melayut ni, bleh tahan gak mcm proud semacam dgn ketinggian diorg..so,kalu lopak tinggi, mau bertambah eksyen nih
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
sofyayra replied at 4-5-2021 04:12 PM
Piyu tu mmg tak reti Pakai mask elok2 ka.

Memanjang weh macam tu.. bukan face mask... Janggut mask
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik carpet kat blkg blah kanan tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 07:15 AM | Show all posts
silampumeja replied at 5-5-2021 01:02 AM
Memanjang weh macam tu.. bukan face mask... Janggut mask

LEMAS kot. lemas panahan lopak
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 5-5-2021 12:34 AM
neelofa ni i rasa mcm nak menunjuk yg dia ada kabel leh rentas sana sini je..koserrrrr..dia ni ada h ...

Mesti u rendang kan.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana satu penjual carpet tu? Yang pakai mask kat dagu tu ya
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopi replied at 5-5-2021 12:11 AM
Selamba jer lopak dok atas karpet tuh.. Mmg la kg.commm

Sweet kheunz?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pakai mask kan pu riz...saman
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 5-5-2021 07:24 AM
Mesti u rendang kan.. hehehe

Hihihi..lebih kurang ar...cuma x rendang, x tinggi..ala2 izara aishah je..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 5-5-2021 06:52 AM
Cantik carpet kat blkg blah kanan tu

yg depan seller tu ke? cun. kalau wall plain, sofa plain, boh size beso kat living/fmly hall penuh ruang meletop jadinya.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 08:46 AM | Show all posts
sofyayra replied at 5-5-2021 12:12 AM
Piyu tu mmg tak reti Pakai mask elok2 ka.

aku memang hangin je dgn laki bini ni. keluar pakai niqab tu konon2 tak perlu pakai mask la tu kot. si laki tu pulak mmg tak reti pakai mask ke? sama mcm pakai seluar tak pakai seluar dalam & siap londehkan. org pakai mask nak ckp takde problem pon, unless kau tu ckp dgn org yg mute coz they need to read lip. dah lebih setahun dah kot covid19 ni. pakai mask pun tak reti-reti lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 09:00 AM | Show all posts
Cik_jantung replied at 4-5-2021 04:03 PM
Bantai je la namron.. geng2 industri korang jugak lopak nih..

silap2 depa malu nak ngaku sheols org industri. tibaiunta kot chuols.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 5-5-2021 08:33 AM
yg depan seller tu ke? cun. kalau wall plain, sofa plain, boh size beso kat living/fmly hall penuh ...

Haah suka yg cerah2 corak xserabut, tenang je tgk
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 09:21 AM | Show all posts
Pepatah melayu ada kata..'hanya pukistan mengenal pakistan'
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list