Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
10539
View
89
Reply

Intan Najuwa Sering Dilihat Tidak Memakai Pelitup Muka Ketika Keluar

[Copy link]

Author: piao    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-5-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 5-5-2021 05:33 AM
Mak dia biz wedding, bpk tiri main politics. Bpk kandung aku tak tau. Family dia biasa2 saje.

Owh ingatkan bapak kandung..btw, mak dia cantik jgk..cantik la level acik2.
Iols suke jer intan ni. Beselah budak2 muda hormon tinggi, nak bergaya melaram but yes iols setuju , dia petite kecik so mcm brand tu tak menyerlah kat badan dia.
Nmpk mcm budak tak cukup umur curi pakai baju mak, spek mak ngehngeh...

One more thing i suka suara dia n cara dia bercakap. Tak padan ngan kecik hehe..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-5-2021 10:19 AM | Show all posts
Rmz83 replied at 5-5-2021 01:08 AM
Bkn mak dia ada bisness wedding planer ke?

ohh sebab aku teringat video viral dia kena inject tu...org ckp mak je doctor tapi anak takut jarum..haha aku salah org ke??

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 10:19 AM | Show all posts
selalu confused dgn lailer punya parents.

lailer punya parents both doctor kan? tapi mak dia dermatologist
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 10:39 AM | Show all posts
kasihan sungguh ko dik.

let say a few years from now u dah terduduk, u still upload x your lifestyle yg kunun2 hebat tu for viewers...???
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
hannan_rayyan replied at 4-5-2021 07:28 AM
dia ni duduk serviced apartment one of the hotels dekat2 area klcc kan

Tu la baru nak tanya jugak sebab surrounding dia macam hotel..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 4-5-2021 10:36 PM
Ya Allah.... Tabahkan hatiku sepanjang romadon ni dari sifat amarah

Hahahahah sesungguhnya kurex berpuasa
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 12:02 PM | Show all posts
kadang ig dia lalu kat explore she ni tak hot pun. perasan hot je catwalk2 sambil main rambut kepok. just average girl next door gitu yang needs to try hard to get noticed.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 12:09 PM | Show all posts
ape motip video pusing sana pusing sini, kelibas2 rambut, jalan2 takde arah tuju... gile ke pmpuan ni?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik surrounding rumah dia exclusive gitu org pun xdak. tapi kalau malam2 dgn wall merata shining2 gitu mau terbayang antu dok flip hair kiri kanan.blk keje ptg kene dok diam2 dlm umah kalau kuar serammm.

btw, ramai retis celeb dok buat video style gini kat ig. mebi nak tnjuk baju+rumah cun+surrounding kaya2 kot.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 5-5-2021 05:33 AM
Mak dia biz wedding, bpk tiri main politics. Bpk kandung aku tak tau. Family dia biasa2 saje.

Kan..yg mak doktor tu rasanya amelia yg ex royal kedah
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
aireen24 replied at 5-5-2021 10:19 AM
selalu confused dgn lailer punya parents.

lailer punya parents both doctor kan? tapi mak dia derm ...

Sungguh ke noks
Kat rancangan mana ntah aritu cam ayah dia jual nasik ayam
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia buat content mcm tiktok rasanya ni. Iolls pnh tgk video mcm ni jugak. Storyboard dia dari dlm rumah pakai kasut sampai masuk kereta. Bila bawak masuk instagram, orang tak boleh hadam
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 01:37 PM | Show all posts
VespaSilbe replied at 5-5-2021 05:19 AM
Sungguh ke noks
Kat rancangan mana ntah aritu cam ayah dia jual nasik ayam

aku silap kot lagi sekali..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
akmal replied at 5-5-2021 01:12 PM
Kan..yg mak doktor tu rasanya amelia yg ex royal kedah

Mak amelia dentist tk silap i
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
nini_azmi replied at 5-5-2021 10:18 AM
Owh ingatkan bapak kandung..btw, mak dia cantik jgk..cantik la level acik2.
Iols suke jer intan n ...

Hahaha!!! Curi baju mak tu lawak lah..

Org2 kecik ni, mulut slalu mcm gitu. Kecoh.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 5-5-2021 05:27 AM
Prefer dia dari basic miraflour tu. Wpun hanya tengok drama ketambola tu je. Saya mmg kurang follow  ...

Miraflour? Mira basic arah mana sorga ka?
Kalau ya, i pun setuju intan berlakon jauh lagi best dari mira arah mana sorga
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 5-5-2021 02:04 PM
Miraflour? Mira basic arah mana sorga ka?
Kalau ya, i pun setuju intan berlakon jauh lagi best da ...

Love u too... Intan is self raising flour up sikit
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku heran tgk minah ni. Mewah nau... Pdhal blakon je kot. Head to toe mewah. Ada apak gula ke apa ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Blakon drama jd org gaji pun rambut berkepuk2 uolls~
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 5-5-2021 03:39 AM
Arwah tok iols ckp.. Org yg jalan lompat gagak ni.. Tak boleh buat kawan

Gitulahhhh cite dia hahahaha malas nak sebut hihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list