Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18350
View
167
Reply

[UPDATE] Suhaimi Saad ADA HATI rupanya dengan Neelofa, Siap Sayang-sayang

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Post time 2-5-2021 11:16 PM | Show all posts
haha dah kenapa dengan dia ni
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-5-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
md_nana replied at 2-5-2021 09:15 PM
dah discuss ke pasal lopa ke nilai 3 beli carpet?

Kaya raya pun beli karpet kat nilai 3?

Astana carpet ngan yg kat jln TAR tu melambak kat KL/PJ, camne leh lepas roadblock?
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 04:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 2-5-2021 11:25 PM
Kaya raya pun beli karpet kat nilai 3?

Astana carpet ngan yg kat jln TAR tu melambak kat KL/PJ ...

urusan bisnes laaa tu alasannya kot. dia ni kan mcm2 helah. tp tu laaa beli carpet kat nilai 3 mcm bkn level dia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 09:15 AM | Show all posts
Cik_jantung replied at 1-5-2021 06:34 AM
Aku tetap bertahan tidak akn klik video itu... Tidakkkkkk

Hahahaha

jangan...jangan...menyesal tak sudah nanti
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 11:19 AM | Show all posts
hahahahah komen korang lawak gila pasal video tu. betul la kenapa dia jalan macam tu macam sakit lutut je. tapi chuols ada org yang follow ss ni ckp ss ni betul pasal flat earth tu . tak paham betul mcm mana dia bleh fikir macam tu. tapi post ss pasal sex tu mmg tak boleh bla eeee geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. mcm mana laaa iza zaim boleh stay dengan mamat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 11:46 AM | Show all posts
piao replied at 2-5-2021 04:17 PM
lepas jangan bersedeih SS dah nk ttp IG dia dah

Kenapa iolls tak boleh tepek gambar ni.  katanya thread length is not valid ke apa ntah.  
Nak tunjuk satu post reply kat ig dia masa ss cakap ni dengah hashtage padamuke (tapi sekarang dah innalillah la post to kena delete).  IGer tu reply "abis tu ss kan kita kisah ke?? hahahah


Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 11:48 AM | Show all posts
nanasno replied at 3-5-2021 11:19 AM
hahahahah komen korang lawak gila pasal video tu. betul la kenapa dia jalan macam tu macam sakit lut ...

Dia jalan macam tu sebab selalu dia pakai sipar je mana2.  nak buat teaser ni mungkin dia pinjam la kasut mat rempit manatah tu yg nampak pelik bila jalan sebab tak biasa kan pakai kasut, besar pulak tu.  
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2021 12:10 PM | Show all posts
wah dah upgrade lagu dangdut ye si suhaimi saat ni...jap...tu janggut ke berus periuk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list