Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18356
View
167
Reply

[UPDATE] Suhaimi Saad ADA HATI rupanya dengan Neelofa, Siap Sayang-sayang

[Copy link]

Author: piao    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 30-4-2021 02:18 PM | Show all posts
namieamuro replied at 30-4-2021 05:50 AM
kalau post cenggini, mental ke tak?

terus terbayang mcm mana la gigi dia berlawan dengan ina tu
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-4-2021 02:19 PM | Show all posts
ewww jijiknya ss ni. makin tua makin bodoh dan jijik!
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 02:35 PM | Show all posts
mula aku tak klik pun video dia..tapi dah ramai komen pasal cara dia jalan, aku pun terklik..sumpah nyesal!
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mental tak stabil sungguh dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 03:18 PM | Show all posts
bila la negara kita nak tambah 1-2 lagi  hostpital org gila?
hospital la x muat dowh...ni ada sorang yg so called artis terlepas ni apa cer?
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 30-4-2021 11:04 AM
Pakai niqab ni mmg ramai yg gedik, bukan semua ye... tapi kebanyakan
Kang niqabis marah i pulak c ...

Ada time study dulu ai kena pandang sinis jah dgn geng2 niqobis dan geng tudung labuh .ai dunno laa nape..kalau ikutkan ai pakai jubah n tudung labuh jgk.. jubah hitam labuci2 gitu .kekeke~

Ntah laa manusia...pendek kata,pakai tudung ke x,pakai niqob ke x, perangai sombong tetap akan ada..sbb ai dah pernah jmpe dua2 haa..mcm2 ragam manusia..tp ai bt derk jela..cuma kdg2 xabes fikir knp ada jgk org mcm ni..hahahahah..kita xkacau dia,dia saja nak kacau kita..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-5-2021 05:42 AM | Show all posts
ekmal_sorrow replied at 30-4-2021 03:18 PM
bila la negara kita nak tambah 1-2 lagi  hostpital org gila?
hospital la x muat dowh...ni ada soran ...

  

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-5-2021 05:43 AM | Show all posts
awexgaban7 replied at 28-4-2021 08:45 PM
Cringe gilaa.... wekkkkkkk sesuai 2 ekoq niiii

  

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 30-4-2021 02:35 PM
mula aku tak klik pun video dia..tapi dah ramai komen pasal cara dia jalan, aku pun terklik..sumpah  ...

Aku tetap bertahan tidak akn klik video itu... Tidakkkkkk

Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 30-4-2021 05:50 AM
kalau post cenggini, mental ke tak?

Jijiksssss.. cheap
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-4-2021 01:33 PM
Bangsat ya. Iza Zaim boleh fikir2 la nak cerai iya.

Sampai skunk aku pelik dgn Iza Zaim itu. Dia tak fikir ke kehadapan, tak ambil apa2 tindakan ke. Kalau sayang, tengok right or wrong pun wajib jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 28-4-2021 03:37 PM
Walaupun Mawi dah berpunya,
Ina tetap support Mawi,
sebab Mawi punya hati dan otak.

Kann... so double standard
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Buleh laaa dikatup benang ni. Xde benda pn selain bg publisiti murahan utk 2 ketul retis. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
piao replied at 30-4-2021 02:18 PM
terus terbayang mcm mana la gigi dia berlawan dengan ina tu

tak sempat nk tgk gigi, janggut bulu pubiks pun dh seram
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-5-2021 04:17 PM | Show all posts
namieamuro replied at 1-5-2021 01:16 PM
tak sempat nk tgk gigi, janggut bulu pubiks pun dh seram

lepas jangan bersedeih SS dah nk ttp IG dia dah
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Moyangkucing at 2-5-2021 06:08 PM
piao replied at 2-5-2021 04:17 PM
lepas jangan bersedeih SS dah nk ttp IG dia dah

Edited... sorry ingatkan tadi dah delete post yg nak tutup ig tu.. rupanya masih ada... mahap....
Anyway, seronok dia-test market la kononnya tu....ramai yg merayu jangan tutup agaknya....
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelasss ko jah dgn ss.... hanya jauhari mengenal manikam
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 08:52 PM | Show all posts
Moyangkucing replied at 2-5-2021 05:33 PM
Edited... sorry ingatkan tadi dah delete post yg nak tutup ig tu.. rupanya masih ada... mahap....
...

Mesti la nk test market dulu pasal takut elbum rm30 dia tk laku....ok larikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bebalnya PUBG Riz. PUnai je besar (sampai tyg kat internet) tp xde nyer pegi cari si sohai ni bubuh sedas dua penampaq pish posh or at least kecam sbaris dua kat org gila juai laksa ni bila bini (br kawin lak tu) dijadikan saling tak tumpah sbg objek sex.

dasar PUnai dayus.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dah discuss ke pasal lopa ke nilai 3 beli carpet?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list