Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18354
View
167
Reply

[UPDATE] Suhaimi Saad ADA HATI rupanya dengan Neelofa, Siap Sayang-sayang

[Copy link]

Author: piao    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-4-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Cringe gilaa.... wekkkkkkk sesuai 2 ekoq niiii
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-4-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 28-4-2021 07:08 PM
maybe kiraan tahun kat bumi datar lain macam sikit kot hehehe

Rasanya... Tu x mati2 lagi.. Hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki jah da sound. Kalau esk sohai senyap confirm peguam jah dah call ugut nk saman
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
FB_IMG_1619617683529.jpg
missHaidiD replied at 28-4-2021 09:49 PM
Laki jah da sound. Kalau esk sohai senyap confirm peguam jah dah call ugut nk saman


Aku tak suka jah.tp aku lg bencikan sohai hanat ni. Harap2 jah ugut nk saman sohai kerana cubaan menjadi org ke 3 dlm rumahtga jah dan bebird
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:09 PM | Show all posts
Lagu tiang agama suruh solat di awal waktu tapi diri sendiri time azan maghrib berkumandang bukak posa live fb/ig sambil makan kat luar lepastu hegeh2 kan waktu solat...ckp tk serupa buat,podaaaaaaah!
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:12 PM | Show all posts
mosti replied at 28-4-2021 10:32 AM
Di hashtag single??? Hmmm

Maksud single tu lagu terbaru sohai nie la....
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:39 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 28-4-2021 09:50 PM
Aku tak suka jah.tp aku lg bencikan sohai hanat ni. Harap2 jah ugut nk saman sohai kerana cubaan ...

Yang ni betul2 PUriz yg respon ke?  Dia respon utk post yg doakan dia mati tu ke atau post terbaru bewak? kita try cari tak jumpa pulak.

Tapi yang pastinya, selama ini kita pun tak suka bewak ni.... tapi dengan adanya post support lopak dan video murahan dia tu, hari ni dengan rasmi nya kita dah jadi meluat jijik yg maqam paling tinggi terhadap bewak... meluap2 rasa nak carutkan dia kat sini... tapi bulan puasa ni.. sabar juga lah...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Moyangkucing replied at 28-4-2021 10:39 PM
Yang ni betul2 PUriz yg respon ke?  Dia respon utk post yg doakan dia mati tu ke atau post terbaru ...

Yekot bebird tu yg repond. Iols ada cek fb dia td.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Moyangkucing replied at 28-4-2021 10:39 PM
Yang ni betul2 PUriz yg respon ke?  Dia respon utk post yg doakan dia mati tu ke atau post terbaru ...

https://www.facebook.com/mohdharisismail
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20210428_224637.jpg
Moyangkucing replied at 28-4-2021 10:39 PM
Yang ni betul2 PUriz yg respon ke?  Dia respon utk post yg doakan dia mati tu ke atau post terbaru ...


Ni cuols.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Moyangkucing replied at 28-4-2021 10:39 PM
Yang ni betul2 PUriz yg respon ke?  Dia respon utk post yg doakan dia mati tu ke atau post terbaru ...

Post yg sohai hanat ni ckp sayang kt bini terpaling dia skali doakan piyu ni mati. Hanat tol sohai.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:50 PM | Show all posts
Ok ok thank u semua. baru dapat baca...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:51 PM | Show all posts
Agak2 bewak ni kecut tak bila puriz respon ni...?
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ira_sindarella at 28-4-2021 11:41 PM

Tengok gambar dan sila jawab Teka teki......

Pada anak sohaimi  acah beringat,
Padahal hari hari dia sembang kari.,
Tengok gambar ku tengok teringat ingat,
Coba teka apa kalau anda bijak bestari..
schneiderman3.jpg _billie_on_instagram1.png peruca-pubiana.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ira_sindarella at 28-4-2021 11:59 PM

Ok, tak payah jawabbb....
Semua dah tahu kan jawapannya.......

PhotoGrid_Plus_1619625418579.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sohaimi tak sedar kah????
unnamed.jpg
Screenshot_20210428_235224.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Moyangkucing replied at 28-4-2021 10:51 PM
Agak2 bewak ni kecut tak bila puriz respon ni...?

Entah. Dia mana ada perasaan. Dia sepesen dgn jah terpaling beragama..tp kn iols tau jah mesti geli ada crush cmni kan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ira_sindarella replied at 28-4-2021 11:36 PM
Tengok gambar dan sila jawab Teka teki......

Pada anak sohaimi  acah beringat,

Yg bra putih dgn atas skali tu bulu ori ke. Siap rebonding lg tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 28-4-2021 11:56 PM
Yg bra putih dgn atas skali tu bulu ori ke. Siap rebonding lg tu.

Rasanya ni tipu tipu ja. I pun jadi cam jah hoodie, curik gambar kat google.

Gambar ni kemungkinan campaign bulu pubic oleh mat salleh. Ada series of photoshoot background sama, tp model berbeza dengan fesyen bulu pubic yg berbeza beza.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampunnn..cara jalan dia tu
Dia rasa dia terpaling hensem kee
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list