Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18353
View
167
Reply

[UPDATE] Suhaimi Saad ADA HATI rupanya dengan Neelofa, Siap Sayang-sayang

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Post time 28-4-2021 09:42 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 28-4-2021 09:40 AM
Ada kan yg ustaz mana tah tu, bini nya dok carikan bakal madu
Annoying gila jantan macam ni, misk ...

dia tak sedar kot bumi ni persinggahan.. dia ingat sini syurga kot...

bini dia kena nasi kangkang ke acano tu.. hahahaaha

bini dia mesti da kena tarbiah payung emas.. padahal hadis tu daif... dasar buaya
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-4-2021 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
user.name replied at 28-4-2021 07:08 AM

Gelinya baca
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 09:51 AM | Show all posts
ada otak dan hati????

hahahahahaa...  hanya benak je kenal benak...  hanya si hati hitam je kenal si hati hitam...  bwahahahahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 09:53 AM | Show all posts
bana dia. geli aku
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 09:55 AM | Show all posts
kakakgarang replied at 28-4-2021 09:42 AM
dia tak sedar kot bumi ni persinggahan.. dia ingat sini syurga kot...

bini dia kena nasi kangk ...

Biasa lah, bini nya kena tarbiah pasal payung emas
Pasal pahala bla bla blaaaa ...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 09:57 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 28-4-2021 09:55 AM
Biasa lah, bini nya kena tarbiah pasal payung emas
Pasal pahala bla bla blaaaa ...

ye la.. senang sikit nak dpat lubang dua... dasar.. walhal sama je semua pusiketdoll
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:12 AM | Show all posts
kakakgarang replied at 28-4-2021 09:57 AM
ye la.. senang sikit nak dpat lubang dua... dasar.. walhal sama je semua pusiketdoll

Penunggang ugama!
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:14 AM | Show all posts
Kalau sohai ni 'sihat' mcm org lain mesti Bnyk jugak view dia dpt kat YT tu..ni asik cari gaduh x ingin org nk tlg tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:17 AM | Show all posts
alaaaaaaa jijiknya lahai. xpadan dengan bau hanyir laksa
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:18 AM | Show all posts
biasalah..
penunggang memang akan kenal rakan seangkatan dia..
sama2 tunggang...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:22 AM | Show all posts
adoiii... setiap kali baca tulisan dia ni aku teringat gambar dia jelir lidah dgn gigi jarang tu dan gambar janggut serabut.. puasa ni. loya muntah2 kang batal posa aku.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:25 AM | Show all posts
haruslah replied at 28-4-2021 07:12 AM
Kahkahkah
Nak jugak disebut sohai ni
Boleh jd headline portal sangkak nak view

portal sangkak.................
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:27 AM | Show all posts

setujuuuuuu!
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:30 AM | Show all posts
ziziklah dgn mosus ni... selera plak jah nk mengadap kekepaman ko eh. jln pun mcm org mereng..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Di hashtag single??? Hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai dua2 rider pastu sama biol. Perfect match!
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Terpaksa pakai spek nk naikkan kehenseman dan xblh bkak mulut besar2 nnt kantoi tang gigi

Apepun likes attract likes
Crazy attract crazy
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
MUAL..........
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 10:59 AM | Show all posts
ditakdirkan berjodohanlah mereka ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 11:06 AM | Show all posts

Kan?

Pas Tu Ajak neelofa mamas laksa Kat Rumah dia sure si ina naim la kena Masak dikulikan Oleh si ss bengong ni  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list