Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
26374
View
231
Reply

Encik suami dah pesan, jangan – Neelofa

[Copy link]

Author: hell0jennie    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-4-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
KUALA LUMPUR : Pengacara dan selebriti jutawan popular tanah air, Neelofa, 32, tidak pernah terfikir untuk mengundur diri dari dunia seni hanya demi mengalah kepada kecaman dan kritikan warga net yang tidak berkesudahan.

Menurut Neelofa, meski sedar kecaman datang dari kiri dan kanan, dia lebih selesa untuk bersikap positif walaupun sedar sejak bergelar isteri kepada Haris Ismail, 25, semakin banyak pihak menghentam dirinya menerusi pelbagai kontroversi yang berlaku.

“Saya positif saja, semua orang tahu saya akan sentiasa bergerak ke depan dan tak terkesan dengan apa yang orang cakap. Dulu lagi teruk saya dihentam rasanya.

“Dari tahun 2011, macam-macam kena. Apa saja yang orang tak kata pada saya? Mengenai apa yang berlaku sebelum ini, cukuplah. Saya tak mahu komen dah sebab encik suami pun dah pesan, jangan panjang-panjangkan isu lagi,”katanya.

Neelofa berkata demikian semasa ditemui di majlis pelancaran Program Infaq Pertubuhan Kasih Neelofa di Hotel Majestic di sini, semalam.

Dalam majlis tersebut, dia sebagai pengerusi telah melancarkan program Iftar Box dan Food Box yang akan dilaksanakan sepanjang bulan Ramadhan tahun ini.

Selain itu, kata Neelofa, kontroversi yang berlaku kebelakangan ini juga dilihat tidak menjejaskan kebahagiaan hidupnya bersama suami malah kedua-duanya lebih berasa teruja untuk menyambut kedatangan Ramadhan tidak lama lagi.

“Bersyukur sahaja sebab tahun ini dapat menjalani ibadah puasa bersama seorang suami. Kalau boleh nak melangkah ke bulan agung dan penuh keberkatan ini dengan hati yang bersih dan baru.

“Semoga kita semua dapat aura dan merasai kemanisan bulan Ramadhan ini bersama-sama,”katanya.

Dalam pada itu, dia melahirkan rasa syukur kerana Pertubuhan Kasih Neelofa (PKN), sudah genap berusia setahun dan berbesar hati dapat menyalurkan lebih banyak bantuan kepada pelbagai pihak yang memerlukan.

“Alhamdulillah, dengan pinjaman nama yang Allah SWT kurniakan ini, diharapkan semakin ramai pihak meletakkan kepercayaan untuk saya menerusi PKN menyampaikan amanah sumbangan dan bantuan kepada orang yang memerlukan,”katanya.

PKN selain Iftar Box dan Food Box, turut merangka program lain sepanjang tahun ini dan ia melibatkan program Infaq Yaman, Infaq Quran, Infaq Rehal, Infaq Kasih Ummah (Susu Nilofa) dan Program Qurban 2021.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-4-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejuk je dengar...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh babi ko jennie
X abis2 bukak benang psl tuhan ko ni kan
Brpa gaji jadi tololwer nilofap ni hanat

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung le ada encik suami..
Kalau dpt anak raja dulu, yg mulia suami ke?
Puiiii
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus cik suami..alhamdulillah...patut cik suami kena tmbh, lain kali sblm.nk hupload something, pk dulu juta kali tau...

Satu lagi, lain kali jgn berlagak sgt statment tuh, bg free marketinglah apalah..kan senang dr awl2 ko ngaku jer khilaf ko tuh
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
selagi industri support dia selagi itu dia ke depan.. yg support dia bukan kaleng2.. semua yg ada nama.. senang la nk tunggang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
En.suami pesan jgn undur dari dunia seni ya... Suami dia ni orang kuat agama ke x ...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 01:47 PM | Show all posts
uish uish uish.  kaka pakai kasut bata. pergi sekolah kasut bata. pergi pavillion kasut bata.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 11-4-2021 01:33 PM
Eh babi ko jennie
X abis2 bukak benang psl tuhan ko ni kan
Brpa gaji jadi tololwer nilofap ni han ...

Penyembah yg taat setia haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 11-4-2021 01:47 PM
En.suami pesan jgn undur dari dunia seni ya... Suami dia ni orang kuat agama ke x ...

Ahkak rase suami ahkak lg kuat agama kalau mcm ni...feninggg keluarga ni... lantak pi lah.. Allah akn tunjuk satu2 , skrg ni pon dah nampak
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 11-4-2021 01:50 PM
Ahkak rase suami ahkak lg kuat agama kalau mcm ni...feninggg keluarga ni... lantak pi lah.. Allah  ...

Bila tengok video2 dia lepas kawin dan cara dia ni...rasanya dia yg kontrol suami dia....suami jenis ikut kata bini...yela laki muda jauh...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti jahhh dah lama kepingin nak guna term en suami tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sengaja cari pasal, pastu acah2 strong. pooodahhhcittttt
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab ko lopak... Satu malaysia dah susah nk rentas negeri... Lagi nk ckp pikir positif.... Moklu....
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ni play victim ke apa?

nak minta simpati? puihhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 01:59 PM | Show all posts
Memang la laki tak bagi undur diri....nanti gaji laki sapo nak bayar deh?????
Laki bukannya ada kojo totap pun...ikut je bontot bini... era ah mesti selit2..jangan tanya mana isteri saya...yg dijemputnya utk bg ceramah adalah saya...ceramah apao!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Jauh jugak beza umur dorang ni eh. Bru acik tau.. Ingtkn setahun dua je.

Apepun, encik suami lpsni sebelum bini post tu kne tegur dulu, cek dulu. Bukan dh post bru nk ckp jgn pnjngkn isu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
En. Suami eh?
Ingatkan lupa dah ada suami,sbb sejak bersuami asik sibini aje yg menonjol
Langsung tak berbunyi.
Suami mcm trofi aje..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
babi kuasa 3
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
misssakura replied at 11-4-2021 01:52 PM
mesti jahhh dah lama kepingin nak guna term en suami tu

Blh la en suami pun..hubsbaby dh ada org guna...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list