Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1194
View
9
Reply

Selipar ‘Muslim Friendly’ Didakwa Timbulkan Kekeliruan, Ini Penjelasan Syarikat Fipper

 Close [Copy link]

Author: hell0jennie    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-4-2021 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Jenama selipar getah terkenal, Fipper tampil memberi sedikit penjelasan mengenai kekecohan yang tercetus dalam kalangan netizen ketika bekerjasama dengan aplikasi The Noor daripada selebriti terkenal, Neelofa.
Terbaru, Fipper menerusi akaun media sosial Facebook dan Instagram telah memuat naik penjelasan dan memohon permohonan maaf secara terbuka kepada mereka yang terkesan dengan perkara tersebut.


Pihak Fipper ingin memberikan penjelasan berkenaan isu ‘muslim friendly’ yang tular di media sosial ketika ini. Produk Slip On, Fipper x The Noor sesuai untuk kegunaan muslimah yang memakai stokin, kerana produk kami sebelum ini kurang bersesuaian dengan imej muslimah yang berstokin seperti yang dinyatakan di dalam press release sebelum ini. Pihak Fipper ingin memohon maaf atas kekeliruan yang berlaku.

Terdahulu, selipar getah terbaru keluaran Fipper dengan berkolaborasi bersama aplikasi The Noor telah mencetuskan kekeliruan ramai ekoran penggunakan ayat ‘muslim friendly’.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-4-2021 12:19 PM | Show all posts
ahhh shadap!

orang muslim je ke boleh pakai socks sambil berselipar....

nape tak letak socks friendly je....atau nak lebih menarik mudah  dooh di paka bersama tokin....
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
apooo selipar lain tak boleh pakai stokin ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 12:28 PM | Show all posts
No thank you. Im sticking with my cheaper rubber slippers, never stop me from doing my ibadah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo...org melayu islam jer pakai stokin dgn selipar rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakai stokin & sarung kasut bertutup lg nampak comey. Pakai stokin dgn selipar fipper ni, nampak bodoh mcm lopak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh punya statement...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bole je ltk sock-friendly.
Damage control je nie
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 12:46 PM | Show all posts
kepala bapak kau
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Duplicated thread.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list