Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123
Return to list New
5295
View
59
Reply

"Malu Sendiri Nak Seksi" - Abby Abadi Kongsi Rahsia Anak Tutup Aurat Seawal Usia

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-4-2021 07:14 AM | Show all posts
lyshafull replied at 7-4-2021 04:39 PM
bakpe tutup aurat pakai tudung tpi ade pakwe rajin gak pi dating tang tu x rasa maluuu ...

mana gmbar pakwe nyeee
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-4-2021 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak abby ni lawa tapi kalau tgk cara dressing tak mcm 15 tahun, dah mcm 20 ke atas. Masa kecik2 nampak sweet polos je ni dah besar bergaya tak ingat dengan make up tebal pastu selalu dengan boyfriend dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni sebelum join elite seorang janda kan? Dengar cerita selalu g rumah jantan tu yg gatal menikah.tu pasal masa kahwin dengan norman buat tertutup sbb xnak org tau dia janda.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
pokokbunga replied at 7-4-2021 07:03 PM
Tapi mmg anak dia si dania tuh mcm bebas jer ber boifren, klu haku takde nya nk kasi muka time2 umur ...

ikut perangai dia ni lah...gatal tu yg p menikah sblm join elite.msa join elite abby ni janda
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn mendabik dada sgt hebby oiiii...tuhan nk uji org bila2 je...
Buatnye anak2 ko tiberr rasa nk bukak tayang kt org sbb x prnh buat sejak kecik..malu ko nnt
Skrg pun ada mekap sikit2 jgk kan..filter2 gambo jgk kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:37 AM | Show all posts
Subhanallah
cantik betul anak Abby ni ye
Abby pun kan yg paling cantik kan dlm Elite
dh tengok gamba bf anak dia
comel jgk bdknya
mls lah mengata anak org
jaga anak sndr sudah
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua dah berubah..abby dan anak2nya..kalau nak banding dengan dulu..abby dulu lupa ke dia kata haram rezeki duit berlakon tak ikut syariat islam..tapi dia bersolek tebal2 bagai tu takpe ye
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 7-4-2021 05:23 PM
Melampaunya filter gambar first tu. Bajet muka runcing ke noks

iol ingat iol sorang je pikir filter. Gambar shoot depan boleh la dia ejas2 dalam insta bagi runcing.

Tapi gambar tepi, pipi masih bengkak lemak. Takda kurus mana pun. Kata dah potong perut?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kemain promote anak ye skrg ni Abby
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku mcm ermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

Makcik Abby..

Pemilik hati tu adalah Sang Pencipta.. Tanpa kelipan mata kita.. Sang Pemilik Hati boleh bolak balik hati makcik abby,  anak2 makcik abby hatta aku sendiri menjadi sangat terkutuk..

Jadi.. Berhati2 la dlm berbicara..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:16 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 7-4-2021 05:29 PM
anak hang belum lalui fasa rebel lagi bakyah..
belum rasa jauh dari mak bapak and bebas berkawan..
...

khennn sis!!
fasa2 hidup orang lain2...
ada waktu kenal dunia barai...
ada waktu kenal dunia lagi matang...
semoga anak sheols istiqamah
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:29 AM | Show all posts
kau punya filter gambar 1st tu, laki queen of england tu pun boleh nampak macam prince george tau adoyai
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:51 AM | Show all posts
Still too early to say.

Didik baik2, sayang2... pun ade gak yg bila da dpt jantan... jasa mak bapak sumer trus lupa dah. Laki je la tiket ke syurga katenya. Banyak da kes camni.  
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Die nak kate mak ayah die xberjaya didik die ke cemane sbb memula dlm elite dlu boleh tahan jugak kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak abby yg orang dok kata cun tu makin galak berdating je iols tengok. Tudung pun dah singkat. Abby bukan sejenis terpaling islamik ke. Tapi bila fikir balik zaman abby dok menggelenyar nak kenen2 kan anak dia dgn anak makcik nasi ayam paris tu pun iols mcm, erkk?? So now bila tengok abby tak kisah je anak dia dok couple berdating sana sini tu iols pun hmhh no wonder la anak nya pun berani berdating sbb mak nya pun memang dari dulu dah menggalakkan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 11:20 PM | Show all posts
dejure replied at 8-4-2021 07:39 AM
Dia ni sebelum join elite seorang janda kan? Dengar cerita selalu g rumah jantan tu yg gatal menikah ...

Pulak dah...tpi yg meols tahu elite dedulu rumah no2 diaorang disko.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Xyah cakap besar laa. Ank to bru umur brapa kan. Jauhh lagii pjalanan nyaa.. Btw ank dia nie lawaa tapi xnampk mcm umur belas2 pon. Napak mcm dh umur 20an
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 8-4-2021 11:20 PM
Pulak dah...tpi yg meols tahu elite dedulu rumah no2 diaorang disko.

1st married abby sblm join elite..peel mcm ank dia ni lah asyik melepak/dating rumah jantan tu je..tu psl masa nikah dgn norman dorg buat tertutup sbb xnak tau dia ni janda..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2021 01:27 PM | Show all posts
awal sangat nk puja puji ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
twinkystar replied at 8-4-2021 07:33 AM
Anak abby ni lawa tapi kalau tgk cara dressing tak mcm 15 tahun, dah mcm 20 ke atas. Masa kecik2 nam ...

Cop!iols tertinggal ketapi nih. Bukan anaknye tu dikenenkan2 dgn bff dia nasi ayam paris light km ke? Dah ada bf rupenye budak tu...tgk kat ig bday budak paris tu acik yebby takde wish pun.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list