Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
5716
View
51
Reply

"You Buat Semua Ni Untuk Public Image Kan?" - Rapper Didakwa Nak 'Rampas' Anak?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-4-2021 01:17 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini, tular mengenai kenyataan isteri kepada seorang penyanyi rap terkenal di Malaysia yang mendakwa suaminya berlaku curang.




Kredit foto: IG




Lebih menyedihkan, dia mendakwa suaminya telah melafazkan cerai empat kali terhadapnya.


Terbaru, Natiqah Rahmat dilihat meluahkan rasa marah di Instastory dan mendakwa penyanyi hendak mengambil 'merampas' anak-anak daripadanya.




Kredit foto: IG Natiqah




Dakwanya, penyanyi itu sebelum ini tidak mepedulikan anak-anak, namun selepas kes dibawa ke mahkamah boleh pula jumpa anak setiap hati.


"You buat semua ni untuk public image ke?" soalnya.







Banyak juga perkara yang dilakukan rapper itu didedahkannya. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-4-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Semaknyeeee msg2 air dirty laundry kt public.. Dah la hujannnn..bising merempan etc

Eh ko ingt netizen kisah ke ex laki ko ok ka xok

Bodo sgttttt!!!!

Ingtla... People who know u will laugh at you,  people who didn't know you will judge you..

So gunakan prosedur yg betul.. Jgn bikin malu kampeni bella club
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:30 PM | Show all posts
apasal gambar pegun lain benar dengan live?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:38 PM | Show all posts
another bella in the making.. i think shes doing this for the clout supaya dapat fight balik husband dia yang nyummy ah ah tu. tapi suami dia confirm tak nak dengan dia tengok je mulut dia pang pung pang pung sana sini siapa nak tahan.. but who am i to judge right.. semoga di permudahkan, kesian kat anak2.. i hope you take the high road, just move on silently.................
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:41 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 7-4-2021 01:30 PM
apasal gambar pegun lain benar dengan live?

kejam statement u..tapi betul la..aku pun terpegun tgk gambar pegun dgn live lain benar

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 7-4-2021 01:30 PM
apasal gambar pegun lain benar dengan live?

Br nak ckp benda sama. Tp dia ni boleh tahan meroyan kat ig. Then suka suka buat q&a. Klu follower dia carut2 dia happy pulak. Setel la elok2. Anak2 gak yg malu klu mak pak gini
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ada keturunan india ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Semaknye tengok hidung dia.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:56 PM | Show all posts
jadah..
pi jela pejabat agama..
nak bising pasai apa.. dahlaa 4x lafaz cerai... nak meruyans lagi.

ke ko nak dapat priviledge mcm intan?
dapat jadi duta tudung, dpt buat review...
dapat famous... kalo diam2 settle mahkamah kang
takde sape kenal plak ekkk
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 01:59 PM | Show all posts
sembang byk2 pun tk guna la sistur.. guna la saluran betul nk fight.. heh kalo aku jd laki dia pun malas layan minah sembang kari dh la tak lawa buang maso yo..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 02:11 PM | Show all posts
kucingitam replied at 7-4-2021 01:41 PM
kejam statement u..tapi betul la..aku pun terpegun tgk gambar pegun dgn live lain benar

lol...terlebih filter
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 02:20 PM | Show all posts
Gambar atas tu iols kata cantik bini AR ni, scroll bawah iols 'ehhhhhh???'.

Baru jer iols cerca Datin Red kemain gigih pung pang pung pang kata kat tok laki, kang hujung-hujung ada pulak gambar raya sedondon dengan tok laki. So, iols malas la nak ulang cercaan iols kat benang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Natiqah ni ingatkan lawalah tapi....
Hmmm....gamba yg 2nd tue menceritakan segalanya
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Aikiko replied at 7-4-2021 02:27 PM
Natiqah ni ingatkan lawalah tapi....
Hmmm....gamba yg 2nd tue menceritakan segalanya

i oso pk camtu dgn subg hidung n gg ade besi2 like semaknya ko nih.. sb tu kot laki ko wat hal
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 02:45 PM | Show all posts
bintot boleh thn lebar gak, sejenis kurus, tp bintot africaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 02:53 PM | Show all posts
gambar atas  kemain lawa. sekali tgk video.. hurmmmm...tergantung sepi meols............................................
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 02:59 PM | Show all posts
swateng1 replied at 7-4-2021 02:53 PM
gambar atas  kemain lawa. sekali tgk video.. hurmmmm...tergantung sepi meols........................ ...

aku pn terfikir mnde yg sama.. ingatkan org lain yg bg statement...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 03:06 PM | Show all posts
swateng1 replied at 7-4-2021 02:53 PM
gambar atas  kemain lawa. sekali tgk video.. hurmmmm...tergantung sepi meols........................ ...

hahaha tu lah tak dapat lepaskan AR ko sebab AR ni yummy jugak. ni sejenis filter berkati nak tau lawa ke idok kena jumpa depan - depan. ok la kalau betul dia ada skandal dengan adik chef tu i know why
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ayooo jauhh pegi dia gambo dgn live {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2021 03:13 PM | Show all posts
muka lawa tapi sayang... bertindik mcm lembu kena cucuk hidung... ptt la kena cerai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list