Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17526
View
139
Reply

Pergi Balai 3 Pagi, Kenapa Datin Red Luah Perasaan "I'm Not Gonna Stay With You"?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-4-2021 02:11 PM | Show all posts |Read mode
Datin Red menerusi Instastory meluahkan perasaan memberi bayangan dirinya sudah tidak tahan dengan rumah tangganya yang tidak bahagia.


Datin Seri Syarifah Nor Shafila Hassim yang juga madu Adira Suhaimi itu juga memberi bayangan mahu berpisah demi kebaikan anak-anak.




Kredit foto: IG



"Tidak pernah sesakit ini. Saya dan anak-anak akan melaluinya dan hidup akan menjadi lebih baik semula.


"Kali ini, saya tidak akan setia bersama kamu disebabkan anak-anak.


"Mereka sepatutnya membesar dan belajar mengenai kegembiraan dan kasih sayang, bukannya kesengsaraan dan kebencian," tulisnya.





Kredit foto: IG/GEMPAK




Tambahnya di hujung penulisan itu, walaupun sudah lama berkahwin, sesebuah perkahwinan tidak akan berjaya jika tidak gembira.


Datin Red juga berkongsi gambar ditemani rakannya ke balai polis sekitar jam 3 pagi.




Kredit foto: IG GEMPAK




Apapun yang berlaku, bersabarlah Datin Red. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-4-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau pasal laki dia,kasih gagah nak ber'red' n datin lagi...batak glamer ke kak,?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 02:46 PM | Show all posts
rasanya banyak kali dah letak post ala2 nak bercerai...  macam dah nekad sangat la... tapi idok bercerai jugak...  sejenis harapkan perhatian n ugut laki ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 02:46 PM | Show all posts
kaka datin magenta
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape p balai polis?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena dera kah ngn tok laki?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sori ot. Kenapa aku baru dapat masuk Forum.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Cer buat mcm tokey tudung tu
Diam2 je selasaikan semua
Xde meroyan2 kat socmed
Tup2 je fizo menjanda
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape pegi balai polis
Patutnya pegi pej ugama
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
bosannye semua nk tayang kat medsos.. adu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Here we go again..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 3-4-2021 02:46 PM
rasanya banyak kali dah letak post ala2 nak bercerai...  macam dah nekad sangat la... tapi idok berc ...

Mesti laki taknak lepas ni...apak red tu pon sejenis jantan takde otak.... Adira bape kli nak cerai ttp tak nak lepaskan
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 3-4-2021 03:03 PM
Cer buat mcm tokey tudung tu
Diam2 je selasaikan semua
Xde meroyan2 kat socmed

Ya...bijak sungguh dia...adan uke pijo..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nham22 at 3-4-2021 03:14 PM
kaseh80 replied at 3-4-2021 03:05 PM
Nape pegi balai polis
Patutnya pegi pej ugama


Kene dptkan report polis kalau ade unsur keganasan rumah tangga...sebelum tu kene g hospital or klinik... Tuk report kesihatan... Kot2x ade lebam sane sini... Pastu semue bukti cukup baru boleh proceed pejabat agama... Minta fasakh... Kalau saje2x suke g pej agama minta fasakh....susah nak bercerai... Melainkan mmg laki die ceraikan die verbally sebut... Boleh la cerai..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:16 PM | Show all posts
chocobozhere replied at 3-4-2021 03:00 PM
Sori ot. Kenapa aku baru dapat masuk Forum.

dari tadi asyik forbidden menda ntah kan...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:18 PM | Show all posts
opie5662 replied at 3-4-2021 03:08 PM
Mesti laki taknak lepas ni...apak red tu pon sejenis jantan takde otak.... Adira bape kli nak cera ...

dia kan cakap nak empat bini pastu berlambak anak...  jantan bebal tak fikir
perasaan isteri n anak2...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:19 PM | Show all posts
stay because nak kekalkan title datin ker tu?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 3-4-2021 03:16 PM
dari tadi asyik forbidden menda ntah kan...

Ot juga. Rasanya sejak malam tadi. Porom kena hack ke apa.   
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2021 03:24 PM | Show all posts
Mary_jane replied at 3-4-2021 03:20 PM
Ot juga. Rasanya sejak malam tadi. Porom kena hack ke apa.

kisahnya dari malam semalam eh...  aku cuba pagi tadi n berbulu gak asyik fobidden kejadah je...  hahaha...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list