Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
36281
View
616
Reply

Akhirnya Neelofa Bersuara Perihal Honeymoon & Chatime - Syukur bagi free marketing pada saya.

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-4-2021 01:20 PM | Show all posts |Read mode
  

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 1-4-2021 01:22 PM | Show all posts
kata lofa dlm ig storynya..

"bertenang diluar sana..
tak launch lagi free marketing dah gegar satu negara..
syukur rezeki Allah atur, now berjuta orang tahu outlet chatime saya akan dibuka
di Langkawi.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2021 01:23 PM | Show all posts
apa yang korang dapat? neelofa makin kaya raya
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 1-4-2021 01:23 PM
apa yang korang dapat? neelofa makin kaya raya

Kaya dunya
Ingat Allah tak tahu ker
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 1-4-2021 01:23 PM
apa yang korang dapat? neelofa makin kaya raya

Kalau istidraj? Apa komen loli?
Kalau dak jenie dah suh netizen standby merangkak. Banyak2kan membaca pasal hari pembalasan ye.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nah untut TT
21_600_1000.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:28 PM | Show all posts

Pulak

Ramai lagi unte2 yang taksub.  Nak wat camne?

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:29 PM | Show all posts
buruk perangai ya..sempat menganjing netizen..selfish ignorant!
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:30 PM | Show all posts
yesss..Lofa tetap menang!! alhamdulillah!!  haters kepanasan...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 1-4-2021 01:23 PM
apa yang korang dapat? neelofa makin kaya raya

Loli pon, apa yg kau dpt duk membackup si Lofake, kaya raya ke??? Kau dpt gi Jabal Rahmah lofake tu ke??
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg dia meminta kan free marketing?lopa & cheapskate berpisah teda...korg igt da knp gambo sesuka taik bertebaran. Lu pikirla sndiri
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:37 PM | Show all posts
Takburnya..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepatutnya ayat lofake kena mcm ni
Syukur CHEAP marketing aku menjadi, syukur bebird somiku terlepas, syukur lobenak2 aku ni tetap back up aku, SYUKUR aku ada LOLI
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam bengkak je mata jah2x
Baru lepas harimau menangis ke lepas kena serang bertubi2 dek netizen
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:44 PM | Show all posts
ak heran gak si loli ni tanya soalan netz ap dapat,, dah si loli ni dpt apooo? dapat duit ke dri jahlop? ahahha
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 1-4-2021 01:25 PM
Kaya dunya
Ingat Allah tak tahu ker

gituh jela modal die org tu kaya raya haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Begini sepatutnya..kalau nak kaya mcm lopa.
Jgn marah2..jgn cepat melenting..
Kita guna ayat yg org malaysia suka.
Lupa lah nanti...insyAllah...pi mai pi mai tang tu.

#jgnlurusbacayatatas
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ptut minah ni diam je sampai ko balik kl..kalau betul pn ko mmg ada alasan kukuh pegi rentas tapi perlu ke ko ingnorat mcm tu?? dgn menganjing netz..ko tak boleh ke ada empathy kt org yg tak dpt rentas??

double triple menyampah. dapat laki pun perangai tak berubah..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ciri2 org sombong Dan bongkak.. sory iols mmg tak support business lofa and clan..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2021 01:48 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 1-4-2021 01:23 PM
apa yang korang dapat? neelofa makin kaya raya

wowww takburrrrrrrrrrr yer..
ingat loli..

ALLAH MAHA MELIHAT DAN MENGETAHUI
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list