Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2901
View
94
Reply

[Pelbagai] Activity pkp yang korg terjebak

[Copy link]

Author: bzzbod    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-3-2021 05:37 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Da almost setahun kan covid ni melanda dunia.
Sepanjang pkp apa yg korg buat or terjebak?
Korg join geng minyak kayangan tak? Ke setia dengan lilin wangi tu je? Or join kain lap kayangan?
Main masak2 confirm sume org buat.
Jom share

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-3-2021 07:45 AM | Show all posts
Setakat ni aku cuma terjebak dgn kancah penanaman bunga jer.. dulu tak minat sgt.. mungkin fktor umur kot nk aktiviti yg relax2 jaa..

cuma opismate aku ada yg baru join  'hidup muda' tu..
then kitaorg pun beli jugakla nk support dia.. tapi tak beli la the whole set.. hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa bnd yg tt ckp ni. Semua x pnh dgr. Lilin kayangan lah, apa lah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kaoru44 at 16-3-2021 09:19 AM

Mcm2..dulu prnh bljr mnjahit..so baru ni dpt beli kit buat sndri pouch ada corak sulaman tangan..n baru ni p beli kit paint by numbers tu..mewarna ats canvas ikut nombor2..boleh la buat hias rumah..
Cuma makan masa skit..tp best je..
*sorry eh tt i tepek skali gmbr hasil tu..
Shopee_503856562e9808f063ecbb744b87cab7.jpg
20210312_172436.jpg
20210215_155924.jpg
20210215_151926.jpg
20210316_091742.jpg

Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 16-3-2021 09:15 AM
Mcm2..dulu prnh bljr mnjahit..so baru ni dpt beli kit buat sndri pouch ada corak sulaman tangan..n b ...

Lawanya uols.. bole buat bisnes..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols mcm nak belaja menjahit gak la.. suggest beli mesin jahit brand apa yg senang.. ingat macam nak jahit pakai basahan kat rumah, mcm dress, short, pj etc..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak pkp tahun lepas i start blaja tgk movie korea..sblm ni xpenah terpk nak layan pun..skali sangkut terus smpai xtgk movie omputih dah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 16-3-2021 08:46 PM
Lawanya uols.. bole buat bisnes..

Hobi boleh la..makan masa jgk ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2021 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 16-3-2021 08:18 AM
Apa bnd yg tt ckp ni. Semua x pnh dgr. Lilin kayangan lah, apa lah.

Haha korg x Penah dgr ke? Minyak kayangan tu young living, lilin kayangan tu yg body works ke apa, and kain kayangan tu norwex lerr. Mende2 ni up start pkp ni kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 16-3-2021 09:15 AM
Mcm2..dulu prnh bljr mnjahit..so baru ni dpt beli kit buat sndri pouch ada corak sulaman tangan..n b ...

Lawanyaa. Ada talent laa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2021 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 16-3-2021 08:56 PM
Sejak pkp tahun lepas i start blaja tgk movie korea..sblm ni xpenah terpk nak layan pun..skali sangk ...

Best kan korea. Kita mmg da terjebak lama
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Gardening dengan baking. Kalau smbung lagi sampai tahun depan ak xtahu dah nak buat ape
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Baking..
Hahahahaha sebab time pkp tu nak raya dah.
Tak pasal2 gigih beli oven
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols start baking2 je..yg lilin kayangan ke kain lap kayangan ke x join pn..sbb mcm x perlu je buat masa skrg..x tau la in future nnt mcmne..skrg ni masih gigih sental dapur guna kain buruk je
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat cross stich tapi x siap lagi.. sbb kerja weekdays malam plak pnt nak buat.. jd i buat ms weekend je. Tggl 25% je lagi utk siap
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 10:24 AM | Show all posts
pkp tahun ni tak rasa pkp sgt.. sebab sentiasa kena dtg ofis wpun mengandung.. pkp tahun lepas mmg betul2 pkp.. sempat le terjebak dalgona coffee semua tu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 16-3-2021 08:56 PM
Sejak pkp tahun lepas i start blaja tgk movie korea..sblm ni xpenah terpk nak layan pun..skali sangk ...

Samaaaaa sejak pkp lepas, i terjebak dalam dunia kpop dan kdrama
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat sabun homemade.. sebelum nie asyik la nanti br buat and belajar.. Dr mula pkp ada la belajar 4/5 ketul jenis homemade soap
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Duduk rumah, tiktok...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
terjebak tanam pokok.. tapi bayam brazil je sbb senang hidup.. tp ni pon mcm da malas nknl jaga sebab kulat putih tu dok serang.. sedih mokcikkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list