Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24847
View
242
Reply

EDISI DIBENCI : Retis Yg Dibenci Ummah Porem?

[Copy link]

Author: Kurex    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-9-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Siapa retis yg korang benci? Tak boleh buat poll la sebab ramai sgt yg dibenci.. azwana ali, haelina, kekrol keknis, kemut, melvins berwajah tua, ristina, sohai, ali susun, chipmunk, intan najwa, bella sangap, alip ajis. Ramai lagi yg iols perasan wajib dicerca kalau ada benang pasal deols tapi kosserrrr nak listkan sekor2..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-9-2020 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Chipmunk tu siapa Rex?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 15-9-2020 01:12 PM
Chipmunk tu siapa Rex?


Nabila razali kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 15-9-2020 01:12 PM
Chipmunk tu siapa Rex?

Nabila razali
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua diatas Tu iols xsuke
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Benci is a strong word.. sbb i xkenal pun artis tu in real life..
Xsuka ada la a few.. tp i just xpedulik je..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Si Jering berlakikan kuda

Fazley yaakob seluar ketat misai kontot senyum senget

#tak benci tapi ntah lah

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp rasanya mcm almost every artis yg ada benang dlm forum cari ni dibenci.

Lg senang kalau buat poll yg disukai. Takde ramai sgt kot.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan dilupa herol kekrol
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua yg d nyatakan kecuali haelina.. Tak benci tapi geli je sebab semacam menuju kearah kesotongan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-9-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 15-9-2020 01:12 PM
Chipmunk tu siapa Rex?

Siapa lagi penyanyi seba boleh nabila razali
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-9-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Bumbu replied at 15-9-2020 01:20 PM
Si Jering berlakikan kuda

Fazley yaakob seluar ketat misai kontot senyum senget

Gelinya bila ingat balik gambar tu.. macam susah nak napas adik tu.. misai pulak cam haelina
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku xde la benci tp meluat tgk kepoyoan kekrul, retis2 yg kisah peribadi lg ke depan dr produk mcm kemut sisters, bini alip azis tu, pencaras, si jering dan sebagainya
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Benci is a strong words. Lagipun bukan kenal pun. Tak suka lebih sesuai kot, sbb bila muncul je nama retis2 ni, iols gatal tangan nak komen or tak buka langsung benang pasal dieorg tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:49 PM | Show all posts
Alhamdulillah, Nasib baik Tokti tak masuk list. Apa pun cercaan yang diberikan, Tokti berdiam je kerana sudah 24 tahun Tokti dalam industri ni buat baik pun kena caci buat jahat apa lagi. Selalu support album dan produk TokTi ye..kecuali his merchandise...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Benci ... Tu tak la mcm tk berapa gemor je
Cam kemuts tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:50 PM | Show all posts
-kekrul
-MF
-Kemut
-Fatin Afeefa
-Sajat
-Bella Alip
-Bella Daily
-Elpira
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
koser la nak benci bukan bg kesan kat kehidupan harian iols pun. selalu gak kutok retis tp takla membenci.iols suke tgk retis yg cun2 dan ensem dan talented.yg prasan dari pelbagai segi lantak la.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
jgn dilupain yaa..jul ripin..kurex bias tau..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua yg bergelar penyondol rumahtangga org mmg menjadi kebencian aku
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list