Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
19728
View
161
Reply

Bagi Jam Rolex, Hadiah Termahal Shuib Untuk Siti Sarah

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-9-2020 10:38 AM | Show all posts |Read mode
Hampir 10 tahun usia perkahwinan, baru kali pertama Shuib Sepahtu menghadiahkan jam tangan berjenama kepada Siti Sarah bersempena ulang tahun kelahiran ke 36.


Malah, kata pelawak dan penyampai radio itu, Sarah tidak pernah memakai jam tangan sebelum ini.




Kredit foto: IG



"Hampir 10 tahun usia perkahwinan, saya tak pernah nampak Sarah memakai jam tangan. Dia tak pakai jam atau aksesori di tangan seperti wanita lain.

"Tapi, sejak kebelakangan ini, saya nampak dia sudah mula minat aksesori seperti gelang. Jadi, terdetik di hati saya untuk menghadiahkan jam kepadanya," katanya kepada MediaHiburan.




Kredit foto: MediaHiburan




Shuib juga akui bahawa ia merupakan hadiah termahal pernah diberikannya kepada Sarah sepanjang perkahwinan mereka.

"Saya juga ingin menghargai Sarah sebagai isteri dah ibu yang baik serta memberi ganjaran kepadanya kerana bisnes yang dijalankannya semakin berkambang positif," ujarnya.


Sementara itu, Sarah pula mengakui terkejut dengan pemberian suaminya memandangkan dia tidak biasa memakai barangan mahal.

"ada masa sama, saya memang tak pandai memakai aksesori sejak kecil lagi. Saya sangat berterima kasih dan bersyukur kepada Shuib kerana dia menghargai saya dengan cara ini," katanya.




Kredit foto: IG




Semoga kasih sayang antara Shuib dan Sarah kekal sehingga ke akhir hayat. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-9-2020 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
No comment yet
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 10:47 AM | Show all posts
jadi nak kena menggelabah ke tak ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Rolex mahai.. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
So org2 asli semalaysia dh maafkan sheols ke?
Mohon porumer asli munculkan diri..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun takde jam tangan dan tak pakai jam tangan selama ni

P/S : harap si dia nampak komen ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok........
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok. Baiklah. Next?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:04 AM | Show all posts
Bukan masa pkp aritu ni antara artis yang mintak bantuan lain dari rakyat marhain ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
tahniah?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Apesal byk benang pasal sarah
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan pelik kalau tiba2 nanti orang nak pinjam duit ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:15 AM | Show all posts
hmm..iols idoklah benci soeb ni tp kalau nampak muka heols kat mart punya lori tu, iols akan pndang tmpt lain. hahaha! sape suh buat hal masa pkp aritu. terus iols jadi kureng minat mamat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:19 AM | Show all posts
Berapa anggaran harga jam rolex yang shuib hadiahkan tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
sblm ni penah terbaca yg sarah mmg diam2 sedekah/derma duit kt org yg memerlukan.org tu tau pun sbb kat online banking ada appear nama siri sarah yg transfer from
and ms dia single dulu pun sarah siap belikan keter idaman bapak dia, pakcik raisuddin proton perdana (ms tu tgh hype la keter ni)
and hadiahkan sebuah rumah utk keselesaan family dia
so x heran la kalo skang dia murah rezeki
ok done puji2 sarah
semoga iols pun murah rezeki mcm sheols.amin
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:36 AM | Show all posts
untunglah
aku kenal mak sedara sara ni nama shima adik kpd pak raisuddin
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
TT pemalas
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:39 AM | Show all posts
kenapa couple ni jadi mcm ni sejak akhir2 ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu pun nak citer ke woi!
Diam2 udah le
Bukan ko sorang sayang bini
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2020 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
TT pemalas
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list