Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2506
View
56
Reply

Penghormatan Pada Isteri, Lelaki Bina Patung Lilin Bukti Cinta Sejati

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-8-2020 11:38 AM | Show all posts |Read mode




Kalau Shah Jahan membina Taj Mahal buat isterinya, lain pula ceritanya dengan usahawan dari New Delhi ini.


Shrivinas Gupta, sanggup membelanjakan sejumlah wang untuk membina patung lilin isterinya, Madhavi yang telah meninggal kira-kira tiga tahun lalu akibat kemalangan jalan raya sebagai bukti cinta sejati tidak pernah mati.









Tindakan mengejut Shrinivas hadir bersama 'isterinya' ketika majlis housewarming rumah baharunya mengejutkan tetamu yang hadir, malah ia menjadi tular di media sosial seperti dilaporkan India.com.





"Terasa seperti ada disisi "- Shrinivas Gupta





Kredit foto: Twitter Revathi





Menurut Shrinivas, memiliki sebuah banglo adalah impian isterinya semasa hayatnya. Dengan adanya patung lilin isterinya pada majlis itu, beliau merasakan telah menunaikan serta memenuhi hasrat isterinya itu.



Cinta boleh dizahirkan dalam pelbagai cara. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-8-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
real betul patung tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 11:42 AM | Show all posts
cinta & kasih sayang tk penah ada sempadan
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik patung ni mcm real bukan mcm madam taussaad buat
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak real betul wax statue tu. Tapi x seram ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sembah patung tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekilas pandang nampak macam hidup
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Jauh la dari aku.. Aku takut dgn patung.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak real betul. Agknya kalau aku buat mcm ni utk arwah atok aku,makcik kesayangan aku, mesti hari2 aku nangis tgk. Rindunya kt dorang.,
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Leluhur ni mmg sama dh dgn leluhur sana. Leluhur ni ada yg smpai thp sembah gmbr trumph{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu real sgt kang bernafsu plak kt patung tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 12:20 PM | Show all posts
Nmpk mcm real patung tu...lelama tgk rasa seram pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Cinta sejati bawa ke mati
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 12:45 PM | Show all posts
nmpk sgt dia syg giler kt wife kt dia. Sekali pandang, mmg real sungguh. ..xpolah..agama & adat diorang x kisah psl patung semua tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm lg real dr kat muzium patung wax tu nnt lama2 bergerak pastu laki dia jd delusional bini menjelma balik
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
So real sangat rupanya
Max muzium madam benda tu sila ambil yg tukang buat patung ni bekerja
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Hebat betul  yg tukang buat tu...

Lemak kat tangan pun dia gi buat...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila xde org, naik seram plak. Rasa mcm patung tu tgk ko je
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Cinta mati ni.. kang kalau dia terjatuh cinta dekat orang lain, pe jd dkt patung ni agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 02:04 PM | Show all posts
Jangan ada cucu datang patah meronyokkan lilin ni.  Memgamok Pokcik kang.  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list