Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13887
View
156
Reply

Instagram dan Celebrities Mana Yang Korang Follow, Tak Follow Tp Suka Tengok IG nya,Follow tp Sedar IG nya Bosan! Jom Share tukar2 pendapat.gitu..

[Copy link]

Author: BarbiePink    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by BarbiePink at 14-8-2020 01:52 PM

Artis,Celebrities atau Instafamous sekrg ni menjadikan Instagram sebagai platform untuk dikenali,untuk bisnis,popular dan ibarat satu tempat untuk memperlihatkan kekayaan,kehidupan peribadi dan menayangkan segala kelebihan yang ada.

Jom kita santai2 share celebrities mana tak kisah tempatan atau luar..
1.Yang korang follow,kenapa korang follow?

2.Celebrities mana yang korang dulu follow
Tp bila follow baru sedar ig dia bosan!

3.Celebrities mana yang korang stalker selalu?

4.Celebrites mana yang korang tak follow tapi selalu tengok ig dia sebab rasa menarik sgt untuk
ditengok.

5.betul ke anggapan banyak follower bererti bnyk suka celebrities tu?betulkah jadi pengukur kejayaan,kekayaan dan kebahagiaan mmasing?

Ni antara ig artis yang bnyak follower

  


  


  



Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-8-2020 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Follow che ta amik feel de vass
Designer zackary jaafar
Pastu trooper BN dan para conspirators
Follow geng viners e.g lele pons, adam wahed, anwar jibawi
Ig shops macam maryam authentic
Follow Boom, Cadbury dan ig business dgn design power


Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
I follow ig retis yg i suka.. then still follow and unfollow tu based in mesra x diorg dgn peminat.. kalau yg sejenjs sombong xprnh nk reply dms ke komen ke i trus unfollow dhsyat x
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ioll x fhm knapa ramai sgt followers nora tu.. post dia bnyk merapu je aku tgok.. dh tua tp acah bbnu pulok gayanya.. Opps
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nazzse at 14-8-2020 06:11 AM

1. Fazura..Follow lepas dia kawen, suka positif vibes dia.
Nazreemmusa- best ig dia ni wlpun iols rengsa bila dia jadi perempuan
2. Ctdk - Bosan penuh selfie, timeline serabut
3.  Nadianasimuddin - bukan retis but iols suka tengok igs dia nak tengok anak2 dia yg comel amat tu
4. Takda kot
5. Tak, ada yg follower tipu. Seseorang tu famous bila bilangan yg likes & view post mereka tu ramai. Tele ke tak dgn follower. Ada yang tak tele tu faham2 sendiri la.

Banyak follow designer & MuA yg baru nak naik, yg jenis tak poyo. Kadang2 ada gak reply igs dieorg, ada yg reply balik ada yg tak.. Yg tak reply iols unfollow terus...ahaksss
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
artis malaysia iols follow ctdk jah.. yg lain tu iols whoorryuuss kan sajork dkt IG.. selain tu iols follow artis kpop each member big bang dgn snsd.. erm tu je la..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2020 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ig2 bwh ni pun ramai follower

  


  


  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
  


  


Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 14-8-2020 03:10 PM

1) Mosus

IMG_20200814_150859.jpg

2) Bukan artis tapi famous la dikalangan acik2

IG name: queen.hanis tapi dah deactivate sementara waktu
IMG_20200814_144058.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 02:45 PM | Show all posts
Alip sukri tu tak paham den
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 02:46 PM | Show all posts

Terkejut iolls sebab HH dah berubah 360 darjah..
I follow IG artis Fasha Sanda, Eina Azman, Faradhiya..  

Mungkin sebab diaorang ada video masakan kot.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde. Aku suka insta sorg baby cute nj je dgn ada satu komik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2020 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 14-8-2020 02:42 PM
1) Mosus



Sapalh yg sengkek sgt
Follow suhai ni
Ribu2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 02:56 PM | Show all posts

arghhhhh my eyessss
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 02:59 PM | Show all posts
I follow artis Fattah Amin ngn Fazura je. Fattah walau ig nya bosan asik promote meat cartel tapi tetaplah i tekan untuk view.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
1. Marion Caunter

Dulu meols follow, lps tu mcm bosan ig sheols. Bukan mcm, mmg bosan. Gambar penuh dgn ootd je. Xd benda dah nak ditunjuk. Paling nak muntah mesti ada sesi catwalk ootd ala2 so full of herself gitu. Aksi & gaya yg sama je.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 03:10 PM | Show all posts
elzy replied at 14-8-2020 02:46 PM
Terkejut iolls sebab HH dah berubah 360 darjah..
I follow IG artis Fasha Sanda, Eina Azman, Farad ...

lama betoi aku xtgk si hh ni. mmg dh tak terfollow thread dia.
omg dh jd minah n.
sapa sgka pmpuan yg pnah btudung leh dressup tara ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 03:12 PM | Show all posts

2.Celebrities mana yang korang dulu follow
Tp bila follow baru sedar ig dia bosan!
-Mira Filzah, selalu follow unfollow ja. Tp pelik..bila follow, mcm boring. Bila unfollow, bole pulak dia buat video yg miming lagu hindustan tu. I suka bila dia buat video mcm tu...sesuai dgn dia. Skrg, bosan dah...tp biar aje la dulu.


4.Celebrites mana yang korang tak follow tapi selalu tengok ig dia sebab rasa menarik sgt untuk
ditengok.
Nora Danish, sjk dia buat tik tok. ND buat tiktok on point. Tp taknak follow, seksi...nnt byk mengata. Kalau mengata sesekali...takpe la. haha

Yg lain, no komen kan ajo..


Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 03:13 PM | Show all posts
follow, then unfollow -  cefwan
tak follow, tp suka stalk - Almy nadia (suka tgk anak2 sheols)
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 03:14 PM | Show all posts
aku plak dulu xsuka fazura ngan fatah amin. lepas depa kawin syok plak folo sbb tak rengsa sangat. pastu ctdk sebab nk tengok afiyah. dr halina dengan dsm sebab aku suka tengok anak depa. yang lain barang deko2, masak2, bese je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list