Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2698
View
40
Reply

[Tempatan] Dapat gaji seumur hidup

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2020 08:57 AM | Show all posts |Read mode
DUA peserta pusingan akhir yang menyertai Peraduan Nestlé Gaji Seumur Hidup dinobatkan sebagai pemenang peraduan berkenaan.

Mereka ialah Amirrul Hafiz Razak, 32, dari Temerloh, Pahang dan Wong Chee Soon, 40, dari Subang Jaya, Selangor.

Masing-masing menerima wang tunai sebanyak RM3,000 sebulan sebagai Gaji Seumur Hidup.

Dalam pada itu, pertubuhan amal yang dicalonkan oleh Amirrul iaitu Pertubuhan Tindakan Wanita Islam (Pertiwi) dan Yayasan Amal Malaysia yang dicalonkan Chee Soon masing-masing turut menerima wang tunia bernilai RM72,000.

Sementara itu, Ketua Pegawai Eksekutif, Nestlé (Malaysia) Berhad, Juan Aranols berkata, kemenangan Amirrul dan Chee Soon diharapkan dapat membantu dan menunaikan impian keluarga masing-masing.

“Kami benar-benar terharu dengan sambutan yang diberikan oleh rakyat Malaysia kepada Peraduan Nestlé Gaji Seumur Hidup.

“Kami teruja kerana dapat membawa kegembiraan kepada rakyat Malaysia, lebih-lebih lagi pada masa yang mencabar ini,” katanya dalam satu kenyataan semalam.

Peraduan Nestle Gaji Seumur Hidup dianjurkan dari 14 Februari hingga 14 Mei lalu sebagai sokongan yang ditunjukkan oleh rakyat Malaysia kepada jenama keluaran syarikat itu selama lebih 100 tahun.

Dianggarkan, lebih 850 rakyat Malaysia telah memenangi hadiah wang tunai kira-kira RM4 juta menerusi penganjuran peraduan berkenaan.

Wang tunai diberikan berupa hadiah mingguan sebanyak RM500 kepada 100 pemenang Gaji Satu Bulan, 15 pemenang Gaji Satu Tahun dan RM3,000 kepada dua pemenang Gaji Seumur Hidup.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-8-2020 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
untung la...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
3k sebulan.. Alhamdulillah.. Rezeki utk depa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
bestnya dah bertan2 koko krunch aku telan, yg mingguan pon takde rezeki nak dapat tapi at least no ic aku tak kena expose ngan nestle ade pulak dorang gi reveal 4 no blkg ic
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 09:54 AM | Show all posts
untung la kalu gaji sedia ada dah 3k tambah gaji nestle 3k dah 6k
dah boleh loan rumah impian dah tanpa ragu ragu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 11:02 AM | Show all posts
Saya pun masuk tp x dapat pun..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 11:06 AM | Show all posts
huhuhu xde rezeki..hntr juga penyertaan..
tahniah kpd pemenang
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 11:07 AM | Show all posts
huntunglah..walau kna potong tax
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2020 11:08 AM | Show all posts
Boomibulat replied at 14-8-2020 11:02 AM
Saya pun masuk tp x dapat pun..

mandi bunga la sis, mungkin badi sial byk kt badan tu

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 11:12 AM | Show all posts
Alhamdulillah rezeki. Ku cuba-cuba nasib je sambil beli susu anak tu sambil masuk contest ni.
Tapi takde rezeki.


Congrats kepada pemenang!
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 11:18 AM | Show all posts
Modngengade replied at 14-8-2020 11:08 AM
mandi bunga la sis, mungkin badi sial byk kt badan tu

Lupa mandi wajib agaknya masa masuk peraduan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah, murah rezeki pemenang. Beruntung dpt gaji seumur hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 12:18 PM | Show all posts
nak gaji seumur hidup ni tak perlu masuk peraduan...masuk aje UMNO..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 12:22 PM | Show all posts
Tahniahlah buat mereka yang dapat tambahan rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 12:27 PM | Show all posts
seumur hidup ni bermaksud selama mana dia hidup..so kalau umur dia 32 tahun maknanya dapat 3k tu selama 32 tahun..lepas tu da xdpt.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 12:43 PM | Show all posts
pastikan hidup lama
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 02:26 PM | Show all posts
wowwwww...rezeki depa. cool.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhh rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 03:28 PM | Show all posts
pehhh durian runtuh


tahniah, rezeki depa
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
konsep cm ni dri segi hukum mcm mana? beli barang dan masok pertandingan menang hadiah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list