Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5847
View
96
Reply

Lakonan Dipuji, Nabila Razali Tetap Jadikan Nyanyian Nombor Satu

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-8-2020 04:51 PM | Show all posts |Read mode
Nabila Razali semakin digemari produksi drama tanah air kerana bakat lakonannya.


Namun bagi Nabila itu buka bermakna dia semakin selesa sehingga meletakkan kerjaya nyanyiannya di tempat kedua.


Foto: IG



"Memang disebabkan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) undangan nyanyian tergendala dan tertangguh. Saya percaya setiap orang terkesan akibat daripada PKP.

"Namun, ia bukan menjadi alasan kenapa saya semakin aktif berlakon.

  


"Sepanjang PKP, saya aktif dengan kerjaya nyanyian yang kebanyakan dilakukan dari rumah. Cuma peluang berlakon ini saya ambil demi untuk pengalaman.

"Malah, dalam sibuk berlakon, saya sempat melancarkan single Peluang Kedua dan video muziknya akan menyusul tidak lama lagi," katanya kepada BH Online.


  



Untuk projek terbaharu, Nabila akan membawa watak  Suria dalam drama Kebaya Kasut Kanvas.


Katanya dia gementar kerana bakal bergandingan dengan Fahrin Ahmad.


  



  


"Sebelum Fahrin memasuki set, saya berlatih babak yang bakal dibawa bersamanya. Fahrin sudah ada pengalaman lama, jadi timbul kebimbangan jika lakonan saya membuatkan dia tidak selesa.

"Saya tidak mahulah gara-gara tidak serasi, lakonan kami tidak 'sampai'. Namun, Fahrin sangat baik dan banyak berkongsi tip. Fahrin membuatkan saya selesa, jadi mudah untuk saya menghayati watak Suria.

"Saya juga tiada masalah menyesuaikan diri dengan pelakon lain termasuk Rozita Che Wan. Semua pelakon mesra dan baik. Ini penting untuk menjadikan kami serasi di depan kamera," tambahnya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-8-2020 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kau berlakon je laa.. x yah pikir2 pasal menyanyi lagi okay..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun rajin kena bahan, aku suka tengok nabila masih suka pakai baju loose. Simple dan selamba but elegant at the right time
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:07 PM | Show all posts
Iols tak pernah tengok sheols berlakon, tapi sheols ni langsung takder heroine material.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:08 PM | Show all posts
Nabila ni lawa kan, muka dengan features Melayu yang cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:10 PM | Show all posts
hidung dia ni sebakul
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:12 PM | Show all posts
Tgk dia dlm Keluarga Iskandar movie cantik pulakk..dia sesuai pakai bawal
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dah la benti je nyanyi, biar klon yg lagi muda tu ganti
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu2 dia catchy. Mmg taste bdk2 muda
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
"Sebelum Fahrin memasuki set, saya berlatih babak yang bakal dibawa bersamanya. Fahrin sudah ada pengalaman lama, jadi timbul kebimbangan jika lakonan saya membuatkan dia tidak selesa.


Ironinya.. Fahrin pun kayu.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Murah betul rezeki dia ni.....betul2 bagus mcm nyanyian die ke lakonan die?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk dia berlakon latest drama tv3 pukul 6pm.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:24 PM | Show all posts
the next amy mastura...... iols ok jah dgan sheols....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sapa agaknya yg puji lakonan dia tu {:question
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:34 PM | Show all posts
bagi aku ok jer nabila ni..
sbb dia selamba dan tak control
tak gedik jugak compare to Wani Hasrita tuh..

berlakon ok la.. menyanyi tu.. stop la ya dik..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:40 PM | Show all posts
i rasa elok lah nabila ni teruskan berlakon. tak pernah tengok dia berlakon but suara dua hauk betul. i memang tak dengar radio tapi kadang-kadang budak office suka bukak radio kuat-kuat. masa mula-mula dengar lagu dia yang peluang kedua tu i dengan officemate tertanya-tanya singer lagu tu laki ke perempuan. tak pasal-pasal i google lirik untuk check sape singer. since that day i menyampah gila bila lagu tu keluar.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak benci kau tapi benci kau nyanyi. Sekian
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa program gaji Nestle tu teruk nauu ko terkucil dekkk.. Masih yakin teruskan nyanyian..

Berlakon ada masa gedik, ada masa ok...but better lankot dri ruhaines mekap 10 inci tu..dalam pada akak menyampah tengok ko, habis gak cerita tu akak tengok..

Hentikanlah menyanyi tu, berlakon je dekk aince ko tengah laku berlakon skrg
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 05:56 PM | Show all posts
Pernah terserempak dgn dia ni... dgr suara dari jauh pun dah boleh detect siapa Manis orgnye... cuma stop lah menyanyi ye
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dik mohon jadi pelakon seumur hidup..mohon berhenti menyanyi dik...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list