Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12661
View
174
Reply

Berhenti Berlakon, Suami Suruh Falisha Crossley Duduk Rumah

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-8-2020 04:19 PM | Show all posts |Read mode
Ingat lagi dengan pelakon Falisha Crossley?


Sekarang ini dia selesa menjadi suri rumah sepenuh masa.


Bagaimanapun katanya sampai sekarang dia masih menerima tawaran berlakon.


  


"Saya dah makin membiasakan diri jadi suri rumah. Kadang-kadang itu kalau tengok televisyen, terdetik juga rindu nak berlakon. Ada juga yang tertanya-tanya saya masih berlakon lagi ke tak sebab lama tak nampak.

"Bahkan, tawaran ada juga yang datang. Orang masih beritahu ada watak nak berikan kepada saya. Tahun ni pun ada lagi, cuma, saya cakap tak boleh nak buat sebab mengandung lagi," katanya kepada Astro Gempak.


Pelakon drama Dia Semanis Honey ini juga memberitahu yang suaminya juga lebih suka sekiranya dia memberi fokus kepada keluarga di rumah.


  



  



"Di rumah hanya saya, suami dan anak sahaja. Saya tidak ada bibik ke pembantu. Jadi, sayalah yang akan uruskan semuanya. Tak tahulah kalau nak berlakon suami beri ke tak.

"Tapi sebenarnya, suami lagi suka saya duduk di rumah jaga anak memandangkan di luar sana pun macam-macam kes berlaku bila hantar anak kepada pengasuh," tambahnya.


Sumber pendapatan Falisha kini adalah mengusahkan perniagaan daging sejuk beku bersama suami.


Foto: IG


"Kami buat perniagaan menjual daging sejuk beku dari New Zealand. Kalau ada tempahan, sayalah yang akan uruskan. Itulah kerja saya sambil duduk di rumah."


Falisha dan suaminya yang merupakan seorang juruterbang berkahwin pada Januari 2017.


Hasil perkahwinan meeka dikurniakan seorang anak perempuan berusia tiga tahun dan sekrang sedang mengandung enam bulan. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-8-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape ni iols tak kenal pung?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:24 PM | Show all posts
?????
sape ni???
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:27 PM | Show all posts
muka tak seiring dengan nama...dok imagine mesti cantik pelakon ni...sekali serupa maid indon lahanat kat rumah jiran sebelah
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:30 PM | Show all posts
whoareyusssss???
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku yg jarang tengok drama melayu ni pun kenal falisha ni siapa..korang ni suma baru balik dari oversea ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Asalnya Falisha Rosli tukar jd Crossley. Takpelah ada darah kokesen skit2 boleh claim.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:37 PM | Show all posts
bluecrystal replied at 11-8-2020 04:32 PM
Aku yg jarang tengok drama melayu ni pun kenal falisha ni siapa..korang ni suma baru balik dari over ...

takde la balik dari overseas dik,
ada je kat malaysia ni cuma tgk drama overseas je yg banyak

akak pun nak tambah komen jugak ... falisha? whoareyussss??

laki pilot.. kerja lagi ke tak?


Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:38 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 11-8-2020 05:35 PM
Asalnya Falisha Rosli tukar jd Crossley. Takpelah ada darah kokesen skit2 boleh claim.

tp muka macam indon lahanat? camna? sesuai ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapoooo hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau siapa? Tapi sebab kau pun dah tak relevan, jadi takde kutukan macam kemut dan adiknya yg gatal bughed tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapo ni...retis kacuk ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:44 PM | Show all posts
ya tohan dik..eloklah kau berenti berlakon... takde sapa kenal kau ni hah..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ampunn mak tak kenal Falisha anak pak Rosli. Tgk tajuk mati2 ingat anak kacukan omputih.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuanya aku..makin ramai artis yg tak ku kenali.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah.. rupa tak sepadan ngan nama baik acik jaga anak je kat umah
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:48 PM | Show all posts
Tak pernah tahu kewujudan dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf ramai tak kenal
Si stop pun tak pe kot
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
gadget replied at 11-8-2020 04:27 PM
muka tak seiring dengan nama...dok imagine mesti cantik pelakon ni...sekali serupa maid indon lahana ...

hahahaha tersembur kacang aku
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak bolwh nak recall muka dia ni..
Ingat kakak emma kembong tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list