Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24072
View
182
Reply

Apa Punca Perbalahan Fikry Ibrahim Dengan Michael Ang?

[Copy link]

Author: Perawankota    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-8-2020 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Tadi aku tengok IG Michael Ang dia bercakap pasal FI ni. Apa yang aku faham, FI ada menyatakan sesuatu kat dalam Melodi tengahari tadi. Tapi, aku tak tengok melodi. So, apa kisah sebenarnya ye? Ada sesiapa tengok tak?

https://www.instagram.com/tv/CDqJPvcpJ6N/?igshid=ep8yxpse8w7j
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-8-2020 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Xtgk melodi.. tp nampak d ig mike... So, xtau nak komen apa
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
fikri tuduh mike bawa mulut buruk burukan dia pd stesen tv dan producer. disebabkan fikri reject offer shooting mike sbb byrn kot. then mike pun jwb la kt ig dia apa yg sbnr berlaku. selebihnya wallahualam. sbb xclear sgt kes diorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 10:59 PM | Show all posts
Edited by salamon at 9-8-2020 11:06 PM

demi secebis viral?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:00 PM | Show all posts
boojaat replied at 9-8-2020 10:53 PM
Xtgk melodi.. tp nampak d ig mike... So, xtau nak komen apa

Ni melodi tadi



  

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:01 PM | Show all posts
kezzahhhhhh...sebelum launch drama yang sendoo tu, kena la acah2 buat gimik khuensss...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:01 PM | Show all posts
ke sebab x dpt bepeluk?

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:02 PM | Show all posts
Benda boleh selesai cara baik, nape la nak bash in public camni. btw mike pun guna initial FI je, so terasa la si fikry tu igt mike mengata dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk fikri reply alhamdulillah kat ig mike.. hurmm..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahkahkah yang sekor mengata belakang belakang kat stesen tv lepastu perli perli guna short form sampai orang tu terasa, yang lagi sekor siap besar besarkan cerita kat melodi. Elok lah bertumbuk.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:28 PM | Show all posts
boojaat replied at 9-8-2020 11:06 PM
Tgk fikri reply alhamdulillah kat ig mike.. hurmm..

mike pun jawap aamiin  jg..hehehee
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols lebih tertarik Mike ckp ape si Fikry ni buat kat set akasia tu..baru setahun jagung dalam industri da buat hal plak ye..Setel sudah la..alahai
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape agaknye prangai yg fikri ni buat mase shoot rahsia hati pompuan n hal dia buat kat set akasia mcm yg mike ckp tu.. sesuatuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku saspek hal yg fikri buat is acah2 alim xmau sentuh2 pelakon pompuan....boleh?

Jangan laa sindiaq2 fikri ni...muka dah supa mcm anak menakan aku
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Fikri ni mcm poyo la
Sejak viral dia kne tahan roadblock, pastu ckp kerek2 ngn polis, terus aku pangkah dia ni.. poyo mcm brad pit padahal puiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sapa2 kupas sikit apa berlaku kt slot akasia & dlm drama HSP tu oleh FI... aku buta kayu sikit bab si FI ni.. dok minat tgk dia...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91 replied at 9-8-2020 10:32 PM
Meols lebih tertarik Mike ckp ape si Fikry ni buat kat set akasia tu..baru setahun jagung dalam indu ...

A ah sampai 2 set dia sebut. Apa agaknya Fikry punya perangai sampai Mike xnak ambik dia berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 10-8-2020 12:06 AM
A ah sampai 2 set dia sebut. Apa agaknya Fikry punya perangai sampai Mike xnak ambik dia berlakon

Kan..hope ade yg spill The tea..btw rasenye pernah denga ade forumer Cite Mike pon ade bce forum kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
FI tak ada aura hero drama la... Redza Rosli ada gak aura.. Huhaha, jangan kecam iolls..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
tapi fikri tu nampak islamik sikit dr pelakon lain. kan dia ada bg syarat tak nak peluk pgg. dan kt ig pun sehabis mgkin cover aurat heroin dia. tapi skrg mike ckp dia dh hilang prinsip tu. macam macam hal lah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list