Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15975
View
158
Reply

Eina Azman Dilabel Bodoh Sebab Pakai Baju'Turtle Neck'

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-8-2020 11:04 AM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Ada sahaja yang tak kena. Sebelum ini dada Datin Eina Azman didakwa nampak pelik.


Kali ini, Eina dilabel bodoh pula kerana memakai baju'turtle neck' semasa becuti di Langkawi.


Semuanya berpunca bila pelakon ini memuat naik gambar bersantai di atas sebuah kapal layar.


  



Menurut komen netizen, oakaian tersebut tak sesuai dipakai kerana cuaca panas terik.

Stupid outfit. Datin tak sesuai panas terik macam tu pakai turtle neck, tulis netizen.






Tidak berdiam diri, Eina kata dia ada alasan tersendiri tentang pemilihan pakaiannya.

Ia tidak bodoh, turtle neck yang saya pakai nipis dan saya taknak hitam macam hati awak tu.

Langkawi tu panas sebab tu saya pakai macam tu. Nasib baik saya pakai turtle neck, kalau pakai bikini? Awaklah antara orang yang akan kecam kan, balasnya.


  



  



Dalam ramai yang mengecam, masih beribu yang puji.


Kata mereka isteri kepada  Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Harden ini semakin hari semakin cantik. -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-8-2020 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Beauty is pain.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Org nak pakai baju pesen ape pn bior la asal diorg selesa. Tu pn nk kecam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Dengki sbb xleh naik langkawi ke
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok.. Mmg nampak perubahan pada boobs dia.. Langkawi mmg panas..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:31 AM | Show all posts
actually i find it kinda weird that shes dressed like that at a beach holiday.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tuh.. kang sheols pakai bikini korang gak bising..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka lak aku tengok eina ni. Biasa org kena kecam kat forum ni lama2 jadi comel
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok je dia nk cover kulit putih serupa mayat tu. Ingat senang nk elak sunburn & panas terik matahari utk org kulit mcm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
biaq p ke dia la...wpun langkawi tu mmg panas berdengung
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
tu je?????? dh tu kita semua kat sini nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
She doesnt look like 25 kan. Nampak dia living dgn etiquette. Cara jawab dkt org etc. Mcm 40+ tahun mentally hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg komen tu mmg hidup tak lengkap kan. Kalu hidup lengkap, tak peduli hal orang lain pun. Hal baju orang tu pun sibuk nak komen. Suka hati la la oakai baju apa. Baju dia, duit dia. Kalau panas pun dia yg panas.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelik & tak sesuai yes. Tp suka hati dia laa.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
dia x nak hitam tu yg dok cover....melanin dh kurang
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 8-8-2020 03:49 AM
Ok je dia nk cover kulit putih serupa mayat tu. Ingat senang nk elak sunburn & panas terik matahari  ...

Especially bila kulit tu diputihkan...mmg sakit bila kena matahari..
Klu dah sedia putih takda masalah
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 11:57 AM | Show all posts
viva_gerl replied at 8-8-2020 11:31 AM
actually i find it kinda weird that shes dressed like that at a beach holiday.

tulah pasal ... tak mcm org pergi bercuti .. lebih kpd pergi photoshoot ... kesian .. demi ig demi like ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Haah comei plak Eina ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
not bad lah style tu,cuma pakai pants/skirt. n jacket yg tipis lagi selesa kout
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia, becca dgn zizie suka show off maid. Nk tunjuk diorg majikan terbaik kot.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list