Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
870
View
16
Reply

VIU SERIES : THE BRIDGE

[Copy link]

Author: Kahla    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-8-2020 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 18-8-2020 08:38 PM

Ada sesiapa follow cerita ni tak?

Lakonan Bront Palarae, Rebecca Lim, Wan Hanafi Su, Miller Khan.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-8-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Season 2 ehh ni? Iolss tgk season 1 kat ntv7 kot. Ada Cheryl Samad, Tony eusoff.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes, follow. Sanggup bayar utk unlock episode 3. Pemerdagangan org sgt ngeri dan diceritakan dalam keadaan yg sgt ngeri. Tak bole lupa gimane gengster ambil organ mangsa. Just on gerudi dan tebuk badan mangsa tengah meronta.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 10:25 PM | Show all posts
The Bridge season 1 dah.  Season 2 belum.  Tunggu ada masa senggang nak marathon.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2020 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
fealefea replied at 4-8-2020 09:58 PM
Yes, follow. Sanggup bayar utk unlock episode 3. Pemerdagangan org sgt ngeri dan diceritakan dalam k ...

U tengok dekat mana? Kena bayar ke? Sbb i tengok dekat viu free je. U pakai application apa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 4-8-2020 10:25 PM
The Bridge season 1 dah.  Season 2 belum.  Tunggu ada masa senggang nak marathon.

Mula2 dulu memang nak tunggu semua episod keluar kemudian nak marathon. Tapi tak leh tahan, last2 tengok juga lepas tu menyesal sebab t'tunggu2 next episode. Baru done episode 8.haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2020 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 4-8-2020 09:06 PM
Season 2 ehh ni? Iolss tgk season 1 kat ntv7 kot. Ada Cheryl Samad, Tony eusoff.

Aah yg terbaru ni episode 8. U follow x season 2 ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2020 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon semua hebat dan tak kayu. Wan hanafi su & miller khan hebat dalam drama ni, aku x expect pulak Miller tu dapat bawa watak mcm tu.

By the way, tatu Miller @ Arif tu tatu betul ke atau tipu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
faveret aku.... x sabar tunggu isnin
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahla replied at 4-8-2020 10:29 PM
Aah yg terbaru ni episode 8. U follow x season 2 ni?

Tak tau lak ada 2nd season. Kena tgk ni. Abam bront ada lagi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2020 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 4-8-2020 11:40 PM
Tak tau lak ada 2nd season. Kena tgk ni. Abam bront ada lagi.

Adaaa.. skrg ni episode 8.. nak tggu semua episod keluar baru marathon ke tu? Haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2020 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
anaktoyol replied at 4-8-2020 10:43 PM
faveret aku.... x sabar tunggu isnin

Menyesal pulak aku pi tengok sebelum semua episod habis tayang. Tp itu la, penangan 1st season. X sabar tunggu episode 9 plak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 05:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Kahla replied at 4-8-2020 10:27 PM
U tengok dekat mana? Kena bayar ke? Sbb i tengok dekat viu free je. U pakai application apa?

Kat viu la tapi kat desktop. Dah fans sgt bayar je la. Mungkin tgk kat apps free kot. Ntah la. utk produk bagus kat viu, x kisah pon bayar. Dgn harga tu dan bukan nabila razali berlakon, mmg x teragak2 nk bayar.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2020 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
fealefea replied at 5-8-2020 05:41 AM
Kat viu la tapi kat desktop. Dah fans sgt bayar je la. Mungkin tgk kat apps free kot. Ntah la. utk ...

Hahahahha. Aah. Berbaloi.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 01:26 PM | Show all posts
dah ada thread dalam TV Malaysia.. both season... boleh jugak sembang sana
https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1133967&page=4#pid71326850
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 01:28 PM | Show all posts
fealefea replied at 4-8-2020 09:58 PM
Yes, follow. Sanggup bayar utk unlock episode 3. Pemerdagangan org sgt ngeri dan diceritakan dalam k ...

yes, scene crime dia sangat ngeri.. thats why no more tayang kat tv..season 1 dulu ada kat ntv7 kan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
I tengok yang season 1 dulu...season 2 belum tengok lagi. Insyaallah akan tengok sebab suka yang s1 dulu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list