Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6120
View
108
Reply

"Lebih Baik Saya Diam, Buat Bodoh" - Hun Haqeem 'Reda' Dapat Gangguan Lucah

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-8-2020 11:16 AM | Show all posts |Read mode
Nama baru nak naik, dah diganggu peminat yang bersikap keterlaluan. Terbaru, Hun Haqeem mendedahkan menerima gangguan lucah baik daripada peminat wanita, mahupun lelaki.


Haqeem Hermy, 22, bagaimanapun berkata, dia tidak dapat menghalang mereka dan tidak mengambil sebarang tindakan lanjut, lapor Gempak.







"Ada yang menghantar gambar lucah. Perempuan ada, lelaki pun ada. Pengurus saya pula diganggu dengan panggilan video oleh mereka yang ingin bercakap dengan saya.

"Saya tak boleh nak halang. Kalau orang tu nak buat, walau apa yang saya katakan pun, mereka tetap akan buat. Apa yang saya boleh lakukan?

"Saya hanya buat bodoh sahaja. Setiap kali perkara terbabit terjadi kepada saya, perkara terbaik yang boleh saya buat adalah untuk tidak melayan mereka.


Kredit foto: IG Hun



"Kalau saya pertikaikan perkara itu pun, ia akan menyebabkan perbalahan. Lagilah mereka suka sebab kita dah beri perhatian kepada mereka dan lagilah mereka akan buat.

"Jadi, lebih baik saya diam dan buat bodoh," katanya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-8-2020 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka stok2 modal pemuas nafsu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan layan hun.. Tu perangkap tu, nanti terjebak mcm artis lelaki lain yg ada video burung terbang, dahla diviralkan, abih jatuh saham dan job.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94: Muka stok2 modal pemuas nafsu..

Hahahahahahaha..
Comel  gila kot..
dulu masa kurus mcm biasa je..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni spesis herlok chubby, kalau kurus confirm x se-rembes sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Jambu sungguh ko dek
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni handsome betul. Moga straight
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga hun dapat mengangkat kurex sebagai ganti beban berat untuk beesenam
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab hang nampak delicious dik. Alangkan si shuk tu pun ada yang selera nak goda, ini kan pulak hang
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:12 PM | Show all posts
helookk.. walaupun tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 4-8-2020 04:07 AM
Semoga hun dapat mengangkat kurex sebagai ganti beban berat untuk beesenam

Meols nak temankan sekali sambil cubit-cubit pipi dek hun yang comel nih
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kenal dlm cite kg people
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:18 PM | Show all posts
Kurex replied at 4-8-2020 12:07 PM
Semoga hun dapat mengangkat kurex sebagai ganti beban berat untuk beesenam

amboiii kurex... mana satu kurex nak ni... kejap bam jul (marker pen) kejap hun (pensil 2b)

orang kata marker pen tu cikgu punya... manakala pensil 2b tu untuk murid2 guna
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 4-8-2020 12:13 PM
Meols nak temankan sekali sambil cubit-cubit pipi dek hun yang comel nih

Kalau pipi takpe.. jgn lain....
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
brp tinggi heols? klu baka sabah biasa 16+ cm jah. x smpai 170cm ke atas..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:20 PM | Show all posts
hun hunny... awwwww
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 4-8-2020 12:18 PM
amboiii kurex... mana satu kurex nak ni... kejap bam jul (marker pen) kejap hun (pensil 2b)

:lo ...

Kurex tak kisah saiz asalkan lambat panc*t...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Megikari replied at 4-8-2020 11:12 AM
Sebab hang nampak delicious dik. Alangkan si shuk tu pun ada yang selera nak goda, ini kan pulak han ...

Shuib jangan lupa
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ramaramu replied at 4-8-2020 11:12 AM
helookk.. walaupun tak kenal

Dia ni parents xcantik xhensem tp dia agak herlok pulok. His mom and my mom are friends. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 12:40 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 4-8-2020 12:34 PM
Dia ni parents xcantik xhensem tp dia agak herlok pulok. His mom and my mom are friends. Hehehe

mostly yang parents biasa biasa ni anak nya mesti cantik atau helok.. untung parents nya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list