Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8837
View
139
Reply

Izreen Azminda Rindu Tapi Ude Tak Bagi Berlakon

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-8-2020 11:56 AM | Show all posts |Read mode
Fokus pada keluarga membuatkan Izreen Azminda Aznam, 35, terpaksa menolak banyak tawaran lakonan walaupun hakikatnya dia merindui ke set penggambaran.









Berkata kepada mStar, 11 tahun berkecimpung dalam dunia lakonan membuat Izreen rindu untuk kembali aktif, namun hasratnya itu agak sukar dilaksanakan apabila sudah berkeluarga.

"Saya banyak juga terima tawaran drama episod yang panjang tapi buat masa sekarang memang tak dapat nak berikan komitmen sepenuhnya. Suami pun tak benarkan.

"Dia takut nanti tak ada orang yang boleh jaga anak-anak kami. Saya pula jenis tak percaya orang jaga anak. Nak minta tolong ibu, dia pun dah tak larat," kata Izreen kepada mStar.




Kredit foto: IG Izreen




Dalam masa sama, Izreen menepis dakwaan mengatakan rumah tangganya dengan suami, Ude Wahid sedang bergolak.


Mereka sebaliknya ke mahkamah untuk menyelesaikan denda kerana berpoligami tanpa kebenaran. - CARI


Baca juga: Izreen Azminda Dan Ude Wahid Muncul Di Mahkamah Syariah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-8-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Cakap jer la yg sbenarnya takde duit dah, dgn harapan ada yang offer berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kami pun rindu dengan lakonan Izreen. Anak buah iols sampai demam2 sbb rindu nak tengok lakonan Izreen. Minggu lepas kot iols terdengar mak iols berbual dengan jiran sebelah rumah mereka dah lama nantikan kemunculan Izreen di kaca TV.
Mohon Ude izinkan isterinya kembali berlakon. Industri lakonan Malaysia dh makin suram sejak sheols berehat.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:03 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 3-8-2020 12:01 PM
Kami pun rindu dengan lakonan Izreen. Anak buah iols sampai demam2 sbb rindu nak tengok lakonan Izre ...

Hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
muka makcik ni kalau bergambar mmg mintak penampar.. yihhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian dia.weh penerbit drama cpt ambik dia ni berlakon.lama dia berperap dlm rumah
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:10 PM | Show all posts
so.. bakalan jadi macam exwife dia dulu tak bekerja jaga anak,
alih2 laki kawen lain.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Indeed.kalau bergambo rasa nk sepakkan aja muka miang dia tu.dr dulu smpai berskandal mendel smpai terkini..asal muka dia bergambo rasa nk bg penampooo ajaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
gigihnye dia nak bgtaw betapa x sendunye dia.. jering oii.. ddk diam2 je jaga anak tu ha.. xpayah dh nak berlakon.. nobody cares pon kekdahnye..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Attempt of the bitchy lady to go out of her cave. Heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dengar ckp suami. jaga anak2.... tup2 dpt madu

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 3-8-2020 12:01 PM
Kami pun rindu dengan lakonan Izreen. Anak buah iols sampai demam2 sbb rindu nak tengok lakonan Izre ...

Hahaha...senang ckp , tak tgk tv pasal izreen tak berlakon...

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:29 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 3-8-2020 12:01 PM
Kami pun rindu dengan lakonan Izreen. Anak buah iols sampai demam2 sbb rindu nak tengok lakonan Izre ...

jujurnya hang dik ratu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:29 PM | Show all posts
cliche nye alasang mung.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:32 PM | Show all posts
ude tak bagi ke atau mmg takde offer
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak ko, ko la jaga motip nak suh mak jaga? Yg sulung tu memang maknya banyak kan jaga tu yg sempat menyondol
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah statement wow sgt

Malu nak kata takde offer le tu

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah la..sapa nak tgk hang berlakon..buat rugi producer ngan station tv je..pi la gentel kude tu..untung2 mengandung lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Pala otak ko...stress betul kalo tertengok muka pompuan neh
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutla industry seni malaysia semakin merosot Dan tidak berkembang maju sbb Malaysia kehilangan seniwati izreen dari dunia lakonan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list