Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
1342
View
70
Reply

Jika masa boleh diputar kembali...

[Copy link]

Author: Amandaminaj96    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-8-2020 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Klu masa boleh diputar semula...apa chuolls akan buat dan tak buat? Adakah chuolls akan pilih jalan yg sama...adakah chuolls akan jadi chuolls yg skrg?...klu I..I akan pursue something in arts because I love arts...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-8-2020 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols akan lebih hargai masa..I nak pergi tahun 2016 balik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2020 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
PintuKayu replied at 1-8-2020 07:28 PM
Iols akan lebih hargai masa..I nak pergi tahun 2016 balik

Knp 2016? Mind to share pintu..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Amandaminaj96 replied at 1-8-2020 07:29 PM
Knp 2016? Mind to share pintu..hehe

I patut jadi rajin..tapi masa tu I fikir xpelah I still muda nnt lah buat..huhu rasa menyesal sangat..klo tak mesti I dah achieve byk benda dalam hidup..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau boleh putar masa..i tak nk kahwin... i nk keje, travel n beli brg yg i nak...
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
I would go way way back..I Akan belajar rajin2 dapatkan scholarship belajar obesi, I would have different life, and I wouldn't have married wrongly atau struggle dlm career skrg..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2020 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
PintuKayu replied at 1-8-2020 07:33 PM
I patut jadi rajin..tapi masa tu I fikir xpelah I still muda nnt lah buat..huhu rasa menyesal sang ...

Hmm samalah kita ya...takpe hidup meati diteruskan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2020 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamje replied at 1-8-2020 08:11 PM
Kalau boleh putar masa..i tak nk kahwin... i nk keje, travel n beli brg yg i nak...

Knp taknak kahwin diamje..hmm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 1-8-2020 08:39 PM
I would go way way back..I Akan belajar rajin2 dapatkan scholarship belajar obesi, I would have diff ...

Are u still married becir? Sama lah kita tgh struggle jugek..huwaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh sekarang meols da xde fikir andai masa bole diputar kembali dah. 15 thun dulu ye..pagi petang siang malam duk meratap kalau la masa tu bole diputar.

Tp lepas tu meols stop fikir tapi lebih pada tindakan. Meols kejar balik apa yg meols teringin nak buat. Meols kaji balik kelemahan meols dan kalu jumpa situasi yg sama meols da tahu cara atasi.

Memandangkan meols da capai segala yg meols duk ingin buat kalau masa tu boleh diputar kembali.....nah sekarang meols lebeh pada apa meols nak kejar utk masa depan.

Alhamdulillah sgt Allah bagi peluang pada meols dan xde penyesalan dah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2020 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 1-8-2020 08:45 PM
Oh sekarang meols da xde fikir andai masa bole diputar kembali dah. 15 thun dulu ye..pagi petang sia ...

Alhamdulillah makita...semoga sukses selalu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku xnk mase berulang kembali..aku nk move forward je..sbb wlupn berbagai rintangan, aku selese dgn hidup sekarang..walauuponnnn
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku taknak melalui 2002 di mana aku buat praktikal kat TM. Masa tu ada jumpa sorang mamat ni masa ambik 1 course yg bos daftarkan. Aku menyesal kenal dia aku menyesal
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
NurAlia14 replied at 1-8-2020 08:59 PM
Aku xnk mase berulang kembali..aku nk move forward je..sbb wlupn berbagai rintangan, aku selese dgn  ...

Alhamdulillah ya..walaupunn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2020 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
miznora replied at 1-8-2020 09:26 PM
Aku taknak melalui 2002 di mana aku buat praktikal kat TM. Masa tu ada jumpa sorang mamat ni masa am ...

Semoga miznora berjumpa dgn yg lebih baik...
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Amandaminaj96 replied at 1-8-2020 10:20 PM
Alhamdulillah ya..walaupunn

Mmg akan ade bnde yg kte menyesal..tp bnde tu la akn buat kte jd kuat..pd sesiapa yg wrongly married tu, pk  dr sudut positive jela..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamje replied at 1-8-2020 08:11 PM
Kalau boleh putar masa..i tak nk kahwin... i nk keje, travel n beli brg yg i nak...

ya... sama la....
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Amandaminaj96 replied at 1-8-2020 10:21 PM
Semoga miznora berjumpa dgn yg lebih baik...

Alhamdulillah kehidupan sekarang memang lebih baik
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau boleh putarkan masa, i akan baiki diri, buat sehabis baik dan jauhi manusia yang salah dalam hidup i..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-8-2020 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 1-8-2020 10:51 PM
kalau boleh putarkan masa, i akan baiki diri, buat sehabis baik dan jauhi manusia yang salah dalam h ...

Betul tu pretty..i pun klu boleh nak menjauhi manusia salah yg pernah singgah dihidup i
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list