Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3562
View
83
Reply

Sangup kah anda membeli kepek ni dgn harga RM30 sebesar bekas potato chip yg harga tak sampai 4 hinggit

[Copy link]

Author: totokreturn.       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-7-2020 08:33 AM | Show all posts |Read mode

Sapa dah try menatang ni? Sedap sangat ka sampai harga 30 hinggit satu balang.



Single Polls, Total 107 Users voted
91.59% (98)
0.93% (1)
7.48% (8)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-7-2020 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak makan pun takpe aih benda alah ni. Byk lagi benda lain boleh makan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 09:20 AM | Show all posts
jenuh la ejen2 dropship simpan stok pasal takde sapa nak beli, kat fb gigih ejen2 promote benda ni

gua kalau produk yg budak2 raja lawak jadi duta mmg gua takkan beli punya


stesen petronas pun gua tak masuk
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 09:36 AM | Show all posts
seriously rm30? baik i beli lays..
dah tentu rasa sedap harga pun baru berapa belas je..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2020 09:42 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 30-7-2020 09:36 AM
seriously rm30? baik i beli lays..
dah tentu rasa sedap harga pun baru berapa belas je..

kos produk ni dalam 2 hinggit je, tapi founder dia nak kena bayar keta GTR dia lagi, rumah banglo lagi, kalo jual murah2 mcm mana agent dgn stokis nak cari makan, lagipun nak bayar dekat artis pegang benda ni pun mahal. Sekarang ni buat iklas FB ads dah tak semeriah mcm dulu, so kena la guna artis artis utk promote
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 09:47 AM | Show all posts
totokreturn. replied at 30-7-2020 09:42 AM
kos produk ni dalam 2 hinggit je, tapi founder dia nak kena bayar keta GTR dia lagi, rumah banglo  ...

founder kaya raya, stokis melarat kena beli simpan stok and kena push sampai habis..gila la aniaya orang gitu..
silap-silap stokis kena jual harga kos demi nak habiskan stok..

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebotol rm30. Berapa la komisyen agent. Mesti dua tiga ringgit je. Sanggup agent kuar modal beratus2 bli menda ni utk untung yg seciput
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Agent bangang2 bisnes kenapa?ko hengat zaman ekonomi merosot ni org ade duit nk bmewah ke..

Market price murah.. Kentang lagi. Ko jual kulit ikan tp rege mcm jual salmon segar. Jemmm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2020 10:25 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 10:41 AM | Show all posts
bodohnya siapa beli, yang cerdik air jus boom dari RM 8 turun kepada rm 4. sebab tahu nak capture mass market kena harga mampu beli
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:20 AM | Show all posts
Kalau I ada banyak duit berkepok kepok, I akan beli.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Tel aviv            
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 12:02 PM | Show all posts
tunggu duda masuk dengan rumusan mamasab pulak
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 12:36 PM | Show all posts
Oh zaman sekarang ni dipanggil harga TNB
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg mahal tuuuu natanggg serbuk salted egg tu. Sekilo serbuk salted egg tu dlm rm40-50 ringgek. Baik aku beli yg dekat family mart. Sebungkus baru 15.00, boleh la sekadar nk merasa bukan nk melantak.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
daging wagyu 5k pun org beli.
org kaya la.
org besa2 mampu tgk je
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah nampak pun produk ni...
Produk siapa jual harga yahudi ni?
Benda takde khasiat ni sampai rm30 ada ke org nak beli? Merepek aje...
Baik simpan lagi duit beli tart cherry rege rm90 saiz 8 inchi... puas hati cherry fresh mmg bkn murah pun.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 30-7-2020 01:23 PM
daging wagyu 5k pun org beli.
org kaya la.
org besa2 mampu tgk je

Ada org sanggup berhabis utk makan sedap.
Tapi bukan untuk semua makanan...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Produk retis mana ni?retis y acaah2 memerlukan bantuan khas atas jasa dorg as retis tapi lifestyle tetap nak gah tak hengat??

And produk retis ai xkan beli,kecuali tokti je,y tu mmg bagus..y lain,sorry to say..baik ai beli brand y dah established daa drpd produk retis y indah khabar dr rupa n rege firaun...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 03:26 PM | Show all posts
btul2 yahudi ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list