Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17394
View
242
Reply

Dah Kaya, Shuib Elak Digoda Oleh Wanita 'Gold Digger'

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-7-2020 02:59 PM | Show all posts |Read mode
Shuib seboleh-bolehnya cuba mengelakkan diri dari terjerumus atau berhubungan dengan jenis wanita yang suka mempergunakan lelaki kaya sebagai lubuk emas.


"Saya sedar kewujudan wanita yang digelar kaki kikis ini dan dalam situasi sekarang ini dugaan memang hebat lagi-lagi sebagai ahli perniagaan.

"Saya memang cuba elakkan diri supaya tidak menerima dugaan begitu," katanya kepada mStar Online.


  



Bukan itu sahaja, suami kepada Siti Sarah ini juga tak akan membaca sebarang mesej yang diterima di media sosial.

"Kita pun dah biasa tengok video dan prank macam mana mereka ambil kesempatan terhadap orang kaya, kalau kita dah tahu jadi lebih baik elakkan daripada terjebak.


  



  


"Antara punca lelaki terjebak dalam hal ini kerana laman sosial, sebabnya gold digger memburu lelaki menerusi paltform tersebut."


Sementara itu Shuib kata dia sentiasa berpegang dengan pesanan ibunya supaya tidak alpa dengan kekayaan dunia.


Foto: IG


"Saya bukan alim tapi sentiasa beringat. Kalau duit dah banyak jangan lupa orang yang bersama kita. Saya berdoa agar sentiasa kekal besama isteri dan anak." -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-7-2020 03:01 PM | Show all posts
Saya sedar kewujudan wanita yang digelar kaki kikis ini dan dalam situasi sekarang ini dugaan memang hebat lagi-lagi sebagai ahli perniagaan.


hahaha! astaga tergelak besar

ib lupa dah ker almost kantoi dgn jering

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
jaga la bini tu baik2 Korg dua mmg sepadan dh
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal lg ib awal lg jgn pukul canang sgt. Xegt kes dgn jering ke dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape mcm menggelabah sgt bila dah kaya ni?

Sibuk cite pasal org dengki la, pasal gold digger la...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Shuib ni bayar editor Cari ke tak habis muka dia je. Gosip apa tah
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa la perasaan si sarah bila lakinya wat statement mcm tu..org lain kaya raya super rich pon xda gigih nak bgtau elak gold digger bagai
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 29-7-2020 03:12 PM
Awal lg ib awal lg jgn pukul canang sgt. Xegt kes dgn jering ke dulu?

Kes ape ib dgn jering?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
yihhhhhhhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
forum cari ni kalau tak keluar pasal dato paduka seri diraja shuib, mesti keluar pasal aeril zafrel..dua2 spesis baru nak kenal duit
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mizuahana replied at 29-7-2020 03:17 PM
Kes ape ib dgn jering?

Pnh kecoh jering nk caras dia sblm kuda. Tpi sarah da pancung awal2 hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sindrom org kaya baru betul dia ni peghak semacam

Jaga la elok2 sarah tu korang memang sepadan
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:24 PM | Show all posts
another way of saying that he is rich now. and people should acknowledge that....
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbelahak iols baca tajuk benang. Tengok siti chucky pun iols dah seram kalo jadi gold digger. Maunya lari tak cukup tanah dikejarnya guna stilletto.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal lak tiba2 ari2 citer dia aje.
Dh x de bahan berita ek.
Mabuk ar dunia artis ni...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Statement tak boleh blah!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin menggelabah pulak i rasa soeb ni. Tapi jwpn DG mmg win 63A9FA55-9064-4602-A271-735E662EA733.png
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah aku jumpa manusia yang berduit pastu tak abis2 kata dia dah kaya. Tribe Sakai dan Jakun dalam hutan pun lagi classy dari engko!
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:28 PM | Show all posts
hek elehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm krik krik je laki bink nih..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list