Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
3027
View
60
Reply

sapa dah try air dan ice krim bubble bee shuib? Sila vote

[Copy link]

Author: totokreturn.       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-7-2020 06:52 PM | Show all posts |Read mode
Tadi baru je pekena ais cream dan air bubble bee yg org ramai beratur punya la panjang. Beli signature dish dia yg rega 13.90 tu 2 gelas, satu lagi air bubble dia dekat 12 hinggit, semua sekali habis dekat 40 hinggit utk 3 gelas. Rasa nya mcm tobat tak mau dah, manis nak mampus walaupun rasa madu.



Single Polls, Total 137 Users voted
0.00% (0)
8.03% (11)
9.49% (13)
82.48% (113)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-7-2020 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ice cream belum lg.. sbb masa p mlm tu mesin ice cream dia da tutup..tp air dia dah try secawan.. jujur kata tak sedap.. sekali dua sedut jek.. mmg x blh telan.. mungkin tak kena dengan anak tekak daku.. tp adek daku pn kata x sedap... siap cakap bg tiga persepuloh bintang ja.. hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-7-2020 08:48 PM | Show all posts
LostStar replied at 28-7-2020 08:24 PM
Ice cream belum lg.. sbb masa p mlm tu mesin ice cream dia da tutup..tp air dia dah try secawan.. ju ...

tapi beratur panjang gila
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Makan madu biasa pun buh air sebab manis ya amat.. Inikan pulak nk makan macam tu..
Bancuh madu dgn lemon dgn air panas lg best. Ubat demam selsema
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak teringin langsung nak cuba.. Nampak gambarbje dah tau tak sedap
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 28-7-2020 08:48 PM
tapi beratur panjang gila

Semua org nak merasa gamaknya.. benda baru kan...

ada la tgk dorg bancuh.. pakai susu dutch lady.. lepastu buh madu.. lepastu buh bahan perasa kot.. akhir skali buh bobba yg d claim sedap sangat oleh org kaunter dia.. daku mcm erk itu ja.. ptotnya dia kne letak plain milk sbb nk buh madu kan..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
pasni katup lettew kalau skali pegi taknak lagi, yg belum pergi pulak tak hingin
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 10:30 PM | Show all posts
aiskrim mcd jg sedap..harga mampu beli
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
LostStar replied at 28-7-2020 01:03 PM
Semua org nak merasa gamaknya.. benda baru kan...

ada la tgk dorg bancuh.. pakai susu dutch lad ...

Lol pakai susu dutch lady jer??
I if nak beli air mahal ni akan tanya pakai syrup atau fresh fruit, fresh milk or susu pekat/dutch lady, kopi 3in1 or fresh brew...
Klu yg instant2 ni terus cancel order. Tak berbaloi dgn duit yg dispend tu nanti
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Xpernah try. Iols selalu beli air kt mr loklok. Rm10.90 je. Boba dia lembut n hancur bila gigit. Susu pun guna susu mahal.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 28-7-2020 11:11 PM
Lol pakai susu dutch lady jer??
I if nak beli air mahal ni akan tanya pakai syrup atau fresh frui ...

Sangat2 x berbaloi.. sebab pakai susu tu jek.. tu agaknya yg dia kata semanih senyuman gamaknya tu..

Masa nak tengok dorg buat tu.. mmg staff dia sibuk suruh duduk(dua tiga kali suruh duduk).. tp daku tegar dan mmg nak tengok.. sbb kalau beli stabak.. mmg akan perati jek.. barista dorg slalu salah susu.. req susu almond bnyk kali dorg salah buh susu..

Bukan nak kondem melayu pny business, tp simple sangat kan cara pembuatan dia.. apa la salahnya kalau beli susu kosong kat dutch lady tu ka.. x pon farm fresh tu ka.. haih la...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
LostStar replied at 28-7-2020 09:03 PM
Semua org nak merasa gamaknya.. benda baru kan...

ada la tgk dorg bancuh.. pakai susu dutch lad ...

Susu dutch lady yg dia guna bukan susu plain ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah baca komen2 lg kuat rasa x nak try pun kot dah manis berdenting xdenya madu asli sbb madu asli x manis pun walau dipanggil madu
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg bingai je gigih beli benda2 viral ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
LostStar replied at 28-7-2020 04:08 PM
Sangat2 x berbaloi.. sebab pakai susu tu jek.. tu agaknya yg dia kata semanih senyuman gamaknya tu ...

Sbb nak low cost, tinggi keuntungan. Tipu customer takpa asalkan owner cepat kaya. Padahal farm fresh tu beli pukal murah je kot. Customer pun hadap sgt produk retis, low quality pun bolehh as long as boleh lost kat ig.

Sama la dgn I klu beli air akan perati dieorg buat tu. Cerewet pun cerewet lah asalkan duit iols berbaloi beli tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
I beli caramel honey apetah, tak sedap kat tekak i. Adik i beli brownies something2, dia ckp rasa ice blended pasar malam.

Maybe ter-order yg tak sedap kot. Tapi mahal2 air dia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 08:25 AM | Show all posts
Cukup la sekali, aiskrim manis, susu manis,madu manis + cornflakes.
Manis mmg tahap potong kaki
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 08:29 AM | Show all posts
beli golden series ice cream.... manis ya amat.... adududu, emping nya bila dh terendam dgn aiskrim jd lenguh mulut nk mgunyah, sarang madu dia tu pun manis nya lain mcm... tu lh 1st time beli & last beli, tak mau dh... tk kena dgn tekak yg kurng nk mkn manis2 mcmtu
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 09:20 AM | Show all posts
pearl.silver replied at 29-7-2020 06:44 AM
Susu dutch lady yg dia guna bukan susu plain ke?

tidak.. mmg dia tuang time tu susu dutchlady.. time sarap td gigih p bukak ig dia nk cari bukti dutchlady tu, dlm bulatan merah tu.. haha
Capture.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 09:24 AM | Show all posts
nazzse replied at 29-7-2020 07:57 AM
Sbb nak low cost, tinggi keuntungan. Tipu customer takpa asalkan owner cepat kaya. Padahal farm fr ...

asal artis jek semua kerumun kan.. haha.. daku syak org terpengaruh dengan modal madu dia tu.. igt manih madu ja.. tp tidak sbrnya ada gula juga dlm pembuatan dia..

Lantak p org nk kata cerewet ka apa.. duit kita dan benda yg masok tu pn dlm perot kita kannn...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list