Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
2781
View
75
Reply

The Ellen Show Disiasat WarnerMedia Sebab Buli Staf?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-7-2020 05:39 PM | Show all posts |Read mode
WarnerMedia melancarkan siasatan ke atas Ellen DeGeneres Show selepas didakwa bekas pekerja 'mengamalkan dasar rasis' dan 'intimidasi'.


Memetik Daily Star, siasatan dilancarkan selepas menerima banyak aduan daripada kakitangan program bual bicara Amerika Syarikat itu yang mendakwa mereka dianiaya.




Kredit foto: Variety




Pihak atasan syarikat penerbitan antarabangsa, Warner Bros dan Telepictures dilaporkan menghantar memorandum kepada pekerjanya untuk menjelaskan mengenai siasatan berkenaan.


Menurut penjelasan dalam memo itu, staf WarnerMedia akan ditemu bual bagi membincangkan pengalaman mereka.


Ia berikutan laporan BuzzFeed baru-baru ini, yang mendakwa berlaku dasar rasisme dan intimidasi dalam program berkenaan, lapor majalah Variety


Laporan itu menyatakan 10 bekas pekerja mendedahkan bahawa mereka menerima layanan buruk sepanjang bekerja dengan penerbit dan pihak atasan program berkenaan.


Antaranya mendakwa dua kakitangan kulit hitam diejek penerbit kerana 'mereka kelihatan hampir serupa'.


Walaupun tidak terbabit dengan insiden itu, pengacaranya, Ellen didesak supaya bertanggungjawab atas apa yang berlaku di set penggambaran. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-7-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila la nak habis kes blm ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kess pizzagate cam mane?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau cakap takleh beza, hampir serupa pun kira racist ke?? Sbb kalau tgk kpop group tu i selalu ckp macammana la fans diorang ni boleh kenal muka sorang2 sebab tgk sama je even dah tgk banyak kali pun still takleh ingat lagi who is who... The same jgk kawan2 Chinese i takleh beza malay yg pakai tudung sbb dorang cakap nampak sama je
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex: Bila la nak habis kes blm ni


Kes apa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Cash dah sampai ke lesbian kertu pembuli jahat mulut attitude longkang ke laut ini?
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sapalah minat kat penkit kertu ni..membuli org je kejanya. adan huke nti masuk lokaup
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 28-7-2020 06:24 PM
Kalau cakap takleh beza, hampir serupa pun kira racist ke?? Sbb kalau tgk kpop group tu i selalu ckp ...

Amoi ramai cakap camni kan
Muka pompuan malay sama je sume sbb pakai tudung katanya
Klau free hair bleh la kenal mana sbb rambut lain2
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai dedahkan ellen ni fake
Kalau bgi hadiah baucer ke apa kat kanak2, sume bukan dari duit dia pun
Dah la suka menganjing guests. Rude sgttt
Mentang2 tu your talk show, suka potong cakap guest
Sama je spesis dgn jimmy fallon fake tu

Aiols rasa yg ok conan o'brien dgn james corden sbb dorang x try hard pun
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique: Kalau cakap takleh beza, hampir serupa pun kira racist ke?? Sbb kalau tgk kpop group tu i selalu ckp macammana la fans diorang ni boleh kenal muka sor ...


Sama lah jugak kalau ummah kokesen warnakan kulit jd hitam yg hitam ni rs terhina. Bila yg hitam warnakan kulit jd putih mcm cite white chicks tu xde pulak omputeh rs terhina. Kt malaysia pn ada. Pelakon yg bw watak dayang senandung kena kecam sbb warnakan kulit hitam utk jayakan watak... sikit2 nk terhina
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 28-7-2020 07:41 PM
Amoi ramai cakap camni kan
Muka pompuan malay sama je sume sbb pakai tudung katanya  
Klau  ...

Yes tapi i tak terasa pun sebab i pun 2x5 je takleh beza muka sepet2 ni hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tengok Lisa jarmon ni ...RIP....


Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
X suka ellen ni.. Lesbo pastu mcm fake.. Lagi suka oprah.. Boleh nangis plus ketawa nengok
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 11:28 PM | Show all posts
kalau compare ellen dgn oprah, iols akan stick tengok oprah...
ellen ni kekadang annoying and hyper tak tentu pasal...
tapi heshe punya jokes still menghiburkan iols la...

pasal racist ni iols rasa pekeje tu saja cari point nak dpt duit tepi jah...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 01:23 AM | Show all posts
xsangka dia ni les
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 28-7-2020 08:26 PM
Sama lah jugak kalau ummah kokesen warnakan kulit jd hitam yg hitam ni rs terhina. Bila yg hitam ...

Robert downey jr. Ok je dlm tropic thunder
Siap dpt pencalonan oscar lg
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 28-7-2020 07:45 PM
Ramai dedahkan ellen ni fake
Kalau bgi hadiah baucer ke apa kat kanak2, sume bukan dari duit dia p ...

Setujukk.. Tak suka cara dia interview org.. Sinis sgt w'pun joke jahh tp npk la dia buat muka aritu.. Terkesima guest tu i tengok tapi bolayan je sbb audiens pon ketawa sama.. Mcm bodo je.. Moga cancel cepat2..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
bagusla.. bukan black worker ja kena.. white worker pun kena... ellen ni dgn guest pun rude.. kecuali guest2 yg high profile or geng pizzagate dia.. start boikot ellen ni bila george clooney dok warning2 malaysia and brunei sbb isu gay and hudud..... mcm la dia tu siapa ja.. bajet presiden sgt.. tak sedaq diri dia tu cuma pelakon ja..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2020 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne: Ramai dedahkan ellen ni fake Kalau bgi hadiah baucer ke apa kat kanak2, sume bukan dari duit dia pun Dah la suka menganjing guests. Rude sgttt Mentang ...


iols stop tgk ellen lama dh. padahal dulu suka gila tgktalk show dia.since dia suka malukan guest,cara ckp rude.. n she think she better than evryone.tgkjela game show dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list