Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1276
View
30
Reply

Nia Ramadhani Tak Risau Diduakan Suami

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-7-2020 11:09 AM | Show all posts |Read mode
Dalam satu video yang tersebar di laman sosial, pelakon Nia Ramadhani kelihatan selamba dan tidak risau apabila Ardi Bakrie seolah-olah memberi bayangan ingin menambambah isteri.


Katanya seperti dipetik dari Liputan6, dia percaya bahawa suaminya itu tidak akan tergoda dengan wanita lain dan tidak akan menduakannya.




Kredit foto: IG



"Kita sebagai wanita perlu percaya pada diri. Sebagai seorang isteri, kita perlu yakin pada diri sendiri. Tak perlu fikir soal wanita lain," katanya.


Nia juga percaya bahawa Ardi hanya bergurau dengannya.


Penuh yakin diri, Nia mendakwa dia sudah cukup sempurna buat suaminya.

"Jika suami tidak melayan saat dihampiri wanita lain, tidak akan berlaku apa-apa. Jadi, tidak perlu risau seperti orang lain.

"Kalau lelaki sudah percayakan kita, dia tidak akan mahu digoda wanita lain," ujarnya.




Kredit foto: IG




Difahamkan, pasangan itu dikurniakan tiga cahaya mata selepas berkahwin pada 1 April 2010. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-7-2020 11:37 AM | Show all posts
cantik btl Nia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya Nia.. pandai sheols cr laki.. walopun x berupa.. tp kayaaaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ow..tu suaminya..i xprnh tgok..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sblm kawen dl suami dia pnh digossipkan dengan manohara
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Konfidennya sis...ada kunci apa2 lah tu..heuheu
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
nia ni cerdik
ardi nk kawen baru, pegi la kawen baru
sbb nia punyai 2 ANAK LELAKI ya
yg sulung tu girl
nia flip hair jah..dah ada 2 anak lelaki..dia nak kesah apaaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
laki kayoo..ada private jet. harus la ramai menghimpit.sedangkan kt sini kaya wpun tkde private jet, gemuk pun ada je nak menghimpit
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 12:19 PM | Show all posts
Laki dia berharta dan mampu takpe lah. Kalau dia halang pastu cerai dia pula yang rugi besar.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
[quote]cmf_premierleag: nia ni cerdikardi nk kawen baru, pegi la kawen barusbb nia punyai 2 ANAK LELAKI yayg sulung tu girlnia flip hair jah..dah ada 2 anak lelaki..dia nak k ...[/quote
hidup dia mewah gile sistur. mmg goyang kaki aje jadi tai tai besar. sampai dia tak tau nak buat apa sbb sume org uruskan. lantak le agaknya laki nak kawin lain asalkan hidup dia tak terjejas
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
konfiden! bila dah jadi nanti baru tau...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik dia wpun kaya suami banyak issue. Sampai tak jadi bertanding pilpres. Kes pt sidoarjo tu sampai sekarang tak settle
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dian pun kaya..untunglah...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 01:56 PM | Show all posts
mungkin jugak suami dia sudah ada pasangan..
itu cakap bagi confident sendiri saja...
alahai kaya gitu harus lah dihimpit perempuan non-stop...
apa kisah kan nia....enjoy saja duit laki..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal: Konfidennya sis...ada kunci apa2 lah tu..heuheu

Gambar last tu mcm seseorg yg baru bg nasi kangkang utk suami..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 27-7-2020 12:19 PM
[quote]cmf_premierleag: nia ni cerdikardi nk kawen baru, pegi la kawen barusbb nia punyai 2 ANAK LEL ...

mmg pun
few yrs ago dia saja2 bukak bisnes...roti mama nia..ada byk outlet ya di jakarta sana
pastu dia buat mcm main2 jah
ye le...kaya nak mampos kan...kalo rugi pun kesah hapaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dgn ada 2 anak lelaki, nia boleh terus terusan jd nyonya arisan tai tai smpi mati
pemegang kunci faraid udah dua org keluar dr rahim nia
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Indonesian, kalau kaya, kaya sangat-sangat.  
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 04:26 PM | Show all posts
kiranya wanita terbahagia la ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 04:48 PM | Show all posts
untung nia pilih lelaki kaya.. tapi jgn over confident yachhh
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list