Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
1508
View
49
Reply

Andartu Famous cari jodoh

 Close [Copy link]

Author: KIM.K    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-7-2020 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by KIM.K at 26-7-2020 08:38 PM

Ok selaku andartu senior paling famous kat forum ni puteri bunian terpileh mak nak letak beberapa syarat. Mak ni tak minat nak kenal hati budi jantan dulu, I don care. Hati budi kau dengan muka kau boleh letak tepi

Aku nak tau persoalan ni dulu. What matters to me. Not to you. To me. Aku yang nak kawin. Aku yang nak masak. Aku yang nak beranak. Aku ajar anak kau alip bata. Diam

1. Your CCRIS situation
Tak guna kalau kau solat lima waktu tapi TAK RETI. MANAGE. HUTANG. Aku pijak je orang macamni

2. MICROPENIS
CCRIS ko bagus. Tapi PAT INCI SETENGAH. Berambus. Bagi kaki

3. PENYAKIT KRONIK
Diabetes? High blood pressure or tiga serangkai? Berambus

4. SPERM COUNTS
Sperm counts yang memuaskan. 90% dan keatas. Kenapa jantan dengan sperm cacat bawa kantung ke sana kemari masih hidup? Pijak

5. BUJANG
Bujang 39-42yo. NO BAGGAGE
Ko bujang tapi 38tahun 8 bulan 26 hari? Berambus berambus berambus

6. PRACTICING MUSLIM
Yess..lastly baru aku nak tau akidah kau. Solat tak? Reti mandi junub? Dirumah ni ko boleh jadi imam ke makmum?

Lastly describe physical, sexual and character preferences. Fizikal cari yang macamana. Seksual suka yang macamana. Karakter gadis idaman ko

Calon non micropenis yang berjaya melepasi standard bunian ni aku akan hubungi berbulan kemudian untuk cek insolvensi dan BNM

Itupun kalau dia nak bini cantik, bijak bergetah and evil. Dijemput cuba nasib bagi yang helok. #virginnunantimicropenis
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-7-2020 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Good luck sis kimmy
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Huh... X padannnn ngan andartu poen qedot
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 07:58 AM | Show all posts
perasantan lettew
minta mana2 forumer lelaki untuk PM beliau.
takde orang yang nak ropa nya. sampai terpaksa up diri sendiri ke hulu ke hilir.
kesian. perasan chantek tapi realiti nya undesirable.
sekarang dah nampak macam makin meroyan sangap koneck jer ropa nya




Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 26-7-2020 07:58 AM
perasantan lettew
minta mana2 forumer lelaki untuk PM beliau.
takde orang yang nak ropa nya. sa ...

Hahhahah..confirm ni ko bakalan suami dia..
Orang kata..jgn benci2..tak suka2..gaduh2..
Sudahnya lovey dovey bagai..
Padan lah wei...perangai memasing...
Sesama cerca..sindir menyindir..semoga bahagia..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Good Luck Kim

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kim..apsal tak post kat bod LE..
Ko kan pemes kat sana..
Maybe kerabat raja pun ada berkuntum kat sana..
Sapa tau kan..diam2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 08:18 AM | Show all posts
yuki812 replied at 26-7-2020 08:06 AM
Hahhahah..confirm ni ko bakalan suami dia..
Orang kata..jgn benci2..tak suka2..gaduh2..
Sudahnya ...

tak hingin aku, orang giler.

cukup la sekali aku bertunang dengan orang sakit mental.
life like a living hell.

jenis ni kena jumpa psychiatrist buat treatment dulu.
orang biasa tarak boleh handle punya, jangan coba2 nak jadi hero



Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
woaaa...muga ketemu mr. perpek chuols @mrperfect kah?
aku ni nak jgak cari lain..tp robotik tu terlalu berharga utk dilepaskan.

aku nk yg jenis cool dan sedap dipandang dan sedap dimakan..ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 26-7-2020 08:18 AM
tak hingin aku, orang giler.

cukup la sekali aku bertunang dengan orang sakit mental. :la ...


Aikkk..ko bukan dok macam2 share ilmu handle ppuan semua tiptop dalam tangan ke. Mcm sifu gamaknya. Takkan tak mampu handle kot gitu.

Sama je korang ni..dua2 terlajak..konon cari yg perfect je. Good luck korang masing2 ye..tuk kim juga. Ada jodoh..insyaallah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 08:39 AM | Show all posts
adakah tt ni yang penah komen angkat jari jek dah ade orang pandang2 sis
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 08:40 AM | Show all posts
Edited by capiloton at 26-7-2020 08:48 AM
yuki812 replied at 26-7-2020 08:25 AM
Aikkk..ko bukan dok macam2 share ilmu handle ppuan semua tiptop dalam tangan ke. Mcm sifu g ...

i'm not being train professionally to handle mentally ill people.
ini keje psychiatrist.

my job is to identify them, look for a red flag,
and avoid like the plague
run forest, runnnnn

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
she is entitled untuk pilih kriteria jantan yg dia nak. tapi kalau laki sebegini biasanya pilih early 30s.
so goodluck
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2020 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 26-7-2020 08:06 AM
Hahhahah..confirm ni ko bakalan suami dia..
Orang kata..jgn benci2..tak suka2..gaduh2..
Sudahnya ...

Sis janganlah i tak kutip micropenis hehe. Dah empat kali mention kat atas tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2020 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 26-7-2020 08:18 AM
tak hingin aku, orang giler.

cukup la sekali aku bertunang dengan orang sakit mental. :la ...

Mulut ko macamtu sebab tuuut tak setanding. Panjang lg barang ponen
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2020 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
t_hahahaha replied at 26-7-2020 08:39 AM
adakah tt ni yang penah komen angkat jari jek dah ade orang pandang2 sis

Ye I lah ankertu yang tak sedar diri tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2020 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 26-7-2020 10:19 AM
she is entitled untuk pilih kriteria jantan yg dia nak. tapi kalau laki sebegini biasanya pilih earl ...

Alamak betul sis tu asik cpuple dgn rentua
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 10:34 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2020 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 26-7-2020 08:19 AM
woaaa...muga ketemu mr. perpek chuols @mrperfect kah?
aku ni nak jgak cari lain..tp robotik tu ter ...

Macam nama detergen lak @mrperfect

Maafkan iols sebab tak menepati ciri2 chuols. Sipi2 pun ok boleh tutup lampu.  

Alamak robotik miss v ke macam lagu duran2 electric barbarella
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2020 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 26-7-2020 07:40 AM
Good luck sis kimmy

Tengkiyu sis bed
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list