Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
759
View
27
Reply

Aktiviti Hari Minggu Korang

[Copy link]

Author: Kurex    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-7-2020 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi korang, korang buat apa hati minggu ni? Ada yang kerja ke? Kurex tengah menjahit baju Melayu mulia untuk Hari Raya Haji yang mulia. Ye, baju utk diri sendiri Sambil tengok movie dekat laptop. Lagi banyak tengok movie dari buat baju
IMG_20200724_232147.jpg
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-7-2020 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni aktiviti aku

Pagi : lepas clear dgn supplier rail yg tak sama dgn tok punya katil.. Aku call tukang besi utk custom made rail katil tok.

Tghari : elok aku nak tido.. Dengar bunyi loceng.. Rupanya anak dan cucu & cicit tok mai.. Meriah kejap..

Ptg : makcik mai bawa susu tok dan satay.

Skrg : lepak jap.. Tunggu kuih batang buruk sampai order utk raya

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Cadang esuk ...iouls nak tido petang ..sis.

Hari hari keluar keja.....weekend ambik peluang la siesta..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari ini aku rajin. Jadi, aku berkebun! Hahahaha!

Tadi tak siap...esok nak sambung
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 25-7-2020 08:20 PM
Hari ni aktiviti aku

Pagi : lepas clear dgn supplier rail yg tak sama dgn tok punya katil.. Aku c ...

Sedapnya sarah makan satay


Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Hebat kurex pandai jahit baju sendiri



Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Aktiviti hari ni mendobi dan baca forum





Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Harini penatttnyalaaa..
Pagi p zumba.. lepastu balik keluar sarap dengan husband membawak ke shopping mall sana sini.. lepastu lunch.. lepastu minom petang.. ni magrib baru sampai rumah balik..

Ni skrg dok baring golek2 depan tv sesambil menunggu kain baju yg baru masok mesin.. husband sambung keluar p lepak plak gan rakan2 pula.. memang tak nak ikot dah buat alasan nak jemor kain..
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Lengkong replied at 25-7-2020 08:51 PM
Sedapnya sarah makan satay

Hihihi.. Sedap.. Secucuk 50 sen.. Murah pulak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols lupa pulak.. Hari ni juga update SOP utk melawat tok.. Wakakakaakaka.. Selain tu update menu utk hari raya.. Dan booking bahan2 mentah utk masak Khamis ni.. Isnin ni tgg sama ada sambutan raya boleh atau tak.. Utk booking pulak caterer bagi tahlil.. Iols dah serupa house manager pulak.. Bukan caregiver merangkap tukang cuci najis
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih bermalas malasan,baru balik jalan2 bercuti..harini tengok tengok anak siapkan worksheets yang tergendala,esok nak kena top up groceries n plan nak buat sambal kacang frozen sempena raya aji kelak
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ku pepagi lagi p jogging,lepas jog ngeteh
Sampai umah kul 11..
Lepak2 ...masak lunch..
Siapkan oder
Ptg sikit karokss
Masuk dapur jap setel oder delivery
Balik sblm magrib
Lps magrib p ninso ..aku nk beli 1barang je tp kena rm50 semuanya..gila saka..
Balik ninso singgh kedai beger

Skg dh melepek masuk sarang
Sambung aktiviti esok
Kalau sihat aku nk g dance activity ni aku tgh kemaruk..
Kul 11 ada tamu
Masak2 layan tamu
Ptg tatau nk buat apa g bundle kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 09:58 PM | Show all posts
nak tengok kurex pakai baju melayu pinkkk plsss
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 25-7-2020 10:08 PM

Lepak rumah in laws just 10 mins drive from our house.. and godek2 kat library theyols jumpa buku ni... so target nak abeskan baca this month
IMG_20200725_220738_692.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 10:43 PM | Show all posts
terapi diri mkn johnny's  dgn famili yg tersyg
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 09:08 AM | Show all posts
1. Main game MEGA MAN dan MEGA MAN X
2. Tgk anime termasuk ONE PIECE.. Dulu layan juga anime High School Fleet (Haifuri) masa ongoing Q2 2016 hari Ahad
3. Masih lagi ambil kisah dunia hiburan kecuali Kpop
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aq keja cam biasa hari ni,abis keja nak singgah atm tolong mak aq check duit bsh dia dh masuk ke belum,pastu singgah mana2 beli makanan for dinner
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni pulak
1. Follow up kedai besi bila nak antar org ukur
2. Cari 2nd back up kedai besi
3. Tgk budak2 siap kemas mesin rumput dan potong pokok
4. Layan game left to survive
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Layan movie,
Online shopping,
Main game bodo,
Layan movie lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2020 02:58 PM | Show all posts
weekend aku akan spend satu hari utk kemas rmh, mop lantai, masak2 dgn tenang, pegi pasar dan jalan2 pegi dating.

sehari lagi aku akan berehattttttttt tgk tv sambil buat kije sikit2. x lupa buka ig, layan shopee, layan game kat tepon.

5 hari bz kije, ape lagi yg lbh best dari luangkan weekend dgn rehat hehe
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list