Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1484
View
25
Reply

Priyanka Chopra, Deepika Padukone Mungkin Disiasat Polis Sebab Tipu Jumlah Pengikut IG?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-7-2020 01:53 PM | Show all posts |Read mode
Siapa tidak kenal dua bintang popular Bollywood, Deepika Padukone dan Priyanka Chopra.


Terbaru, berita kurang enak mengenai mereka dilaporkan apabila didakwa menggunakan perkhidmatan haram untuk menaikkan jumlah pengikut di Instagram.




Kredit foto: IG




Priyanka dengan 55.2 juta pengikut dan Deepika yang memiliki lebih 50.8 juta pengikut dikatakan mungkin akan disiasat sekiranya didapati terbabit dengan penipuan ini.


Menurut News.ABplive seperti dipetik Murai, berikutan penangkapan lelaki bernama Abhishek Dinesh, polis Mumbai kini giat memburu syarikat yang terbabit dalam penipuan angka pengikut sosial media itu.




Kredit foto: IG




Difahamkan, lelaki berkenaan merupakan sebahagian daripada rangkaian syarikat haram yang membuat akaun Instagram palsu bagi tujuan menipu. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-7-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat msia ni helokkk ja menipu siap pergunakan followers utk buat duit. Hshshs
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat malaysia pun ramai followers juta juta yg komen ada la dlm dua org
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ig bisnes iols tak sampai 1k..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 02:35 PM | Show all posts
tipu jumlah follower ig pn polis sibuk

mmg bangsa ni bangsa nyebok ke apa?

Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
eh bodohnya polis diorg ni
bende ni pun nak disibukkan ke
aku minat je both priyanka dan deepika sbb dua2 reti belakon ya...takde rasa nk baling remote tv pun
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Polis sana dengki la kot. Acik priyanka mendonia ngn laki kokesen beliyau
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 03:13 PM | Show all posts
Macam ni pun nak siasat.Sigh....
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai followers je pon. Polis dah takde keje lain ke.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak lagi kes kriminal yang penting di India daripada setakat kau nak urus fake/ bought followers ni. Entah apa apa {:dot
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 04:09 PM | Show all posts
Dia ni pun batak followers. Semangat pula polis nak siasat bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha beli followers
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai kalau followers deols berpuluh juta pon org x pelik especially Priyanka tu.. mmg deols popular kot..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Folower pc lg ramai drp folowee laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Polis dia banyak lagi kerja lain nak buat....huhu
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Pengikut Modi hard pass
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 02:30 PM | Show all posts
Standard lah follower dia 50 juta. tak sampai 5% dari penduduk india pun. tak termasuk lagi dari follower dia dari seluruh dunia.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2020 04:43 PM | Show all posts
polis di india ka?

kalau di india..hello kes rogal sila settle dulu ya..melanbak-lambak kes rogal tak settle malah hari2 ada je kes rogal..siasat itu dulu yach!
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 03:24 PM | Show all posts
Polis pun macam takder kerja lain nak siasat artis beli followers pun
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 03:36 PM | Show all posts
hahahahaaha nak tutup isu kes pelakon bunuh diri ke?sampai beli follower pun nak sibuk..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list