Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
410
View
18
Reply

Tolong Ajar Please

[Copy link]

Author: mamanoni       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-7-2020 12:11 PM | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum...

Sebelum proceed nak mnta maaf dulu ye
Ada sesiapa yang sudi ajar macam mana nak
tukar avatar...dah sepagi cuba tetap tak boleh.

Kalau tak keberatan share ye cara2nyerr. Dah
lama avatar x bertukar..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-7-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ajar juga avatar gerak2, buat tak jadi pun... huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2020 02:28 PM | Show all posts
kdg2 dia ambik masa nak tukar.
dah lepas tukar pegi balik kat mana2..lepas tu keep refresh page tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2020 03:06 PM | Show all posts
Catpaw replied at 22-7-2020 01:32 PM
Ajar juga avatar gerak2, buat tak jadi pun... huhu


Hahhaaa avatar gerak2 yg x bergerak pun x dapat nak
tukar lagi. By the way ensem avatar hang Capt Ri...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2020 03:07 PM | Show all posts
lil_honey replied at 22-7-2020 02:28 PM
kdg2 dia ambik masa nak tukar.
dah lepas tukar pegi balik kat mana2..lepas tu keep refresh page tu



Terima kasih Sis lil_honey esok free free aii try tukar lagi..

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2020 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mamanoni replied at 22-7-2020 03:06 PM
Hahhaaa avatar gerak2 yg x bergerak pun x dapat nak
tukar lagi. By the way ensem avatar hang Ca ...

Kite memang ensem
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2020 05:14 PM | Show all posts
sampai hari ni masih tak tau
nak bubuh avatar gerak2..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2020 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tukar nama username camne pulak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-7-2020 09:37 AM | Show all posts

Captain Ri Jang Hyuk, aaa kami memang suka tengok hampa, perfect
creation katanyerrr...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-7-2020 09:38 AM | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 22-7-2020 05:14 PM
sampai hari ni masih tak tau
nak bubuh avatar gerak2..



Kami tukar avatar dari semalam sampai pagi ni still x boleh
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mamanoni replied at 23-7-2020 09:38 AM
Kami tukar avatar dari semalam sampai pagi ni still x boleh

Gambar ape uols, kat thread ni gambar orang, kat noti gambar bunga
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-7-2020 06:00 PM | Show all posts
Catpaw replied at 23-7-2020 01:13 PM
Gambar ape uols, kat thread ni gambar orang, kat noti gambar bunga

Capt Ri nak letak gambaq bunga sahaja...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
mamanoni replied at 23-7-2020 06:00 PM
Capt Ri nak letak gambaq bunga sahaja...

Gambar baru muka perempuan pakai tudung. muka dia ada bunba warna kuning pink buru, betul?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 08:25 PM | Show all posts
tumpang nak blajar jugak ye
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Earkix94 replied at 22-7-2020 09:08 PM
Nak tukar nama username camne pulak?

Bukan tak boleh tuka ke
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
AvaAdore replied at 23-7-2020 08:58 PM
Bukan tak boleh tuka ke

Ha'ah, betul. Baru check dekat thread lama. Memang tak leh tukar username. Kena pakai sampai bila2. Baru jer terfikir nak tukar username baru.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-7-2020 12:57 PM | Show all posts
Catpaw replied at 23-7-2020 06:06 PM
Gambar baru muka perempuan pakai tudung. muka dia ada bunba warna kuning pink buru, betul?

Ya betul, kat mana Capt Ri nampak, awat kami tak nampak dah puas refresh dah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-7-2020 12:59 PM | Show all posts
biskutbulat replied at 23-7-2020 08:25 PM
tumpang nak blajar jugak ye

biskutbulat jom kita belajar berjemaah, Capt Ri jadi cikgu
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mamanoni replied at 24-7-2020 12:57 PM
Ya betul, kat mana Capt Ri nampak, awat kami tak nampak dah puas refresh dah.

Cuba clear semua history kat webpage tu, lepas tu tgk semula
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list