Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
342
View
4
Reply

#wanita kerja

[Copy link]

Author: Norma69    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-7-2020 05:39 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Korang, nak tanya macam mana nak claim insentif untuk wanita yg mula bekerja setelah resign dari pekerjaan melebihi setahun? Aku baru dapat kerja setelah 3 tahun resign dari tempat kerja last. Excited ni nak claim insentif RM500 tu.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-7-2020 07:19 AM | Show all posts
Insentif apa tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-7-2020 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
rosasen replied at 21-7-2020 07:19 AM
Insentif apa tu?

Dlm bajet 2020 kan ada announcement tgt insentif utk wanita yg nk kerja semula setelah resign dari kerja lama melebihi 1 tahun.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-7-2020 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
rosasen replied at 21-7-2020 07:19 AM
Insentif apa tu?

Dlm bajet 2020 kan ada announcement tgt insentif utk wanita yg nk kerja semula setelah resign dari kerja lama melebihi 1 tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2020 07:52 AM | Show all posts
Norma69 replied at 21-7-2020 07:50 AM
Dlm bajet 2020 kan ada announcement tgt insentif utk wanita yg nk kerja semula setelah resign dari ...

tak prasan plak part ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-7-2020 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
rosasen replied at 21-7-2020 07:52 AM
tak prasan plak part ni..

https://www.google.com/amp/www.astroawani.com/berita-malaysia/belanjawan-2020-malaysiakerja-sedia-peluang-pekerjaan-rakyat-219812%3famp=1

Tapi mcm senyap je, nak tau jgk macam mana naj claim insentif tu. I baru dapat keje ni, kalau dapat insentif tu byk la jugak dicampur dengan gaji.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list