Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
532
View
11
Reply

pengalaman ber"chatting" dengan warga michat dan wechat

[Copy link]

Author: zaza_babypink       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-7-2020 04:46 PM | Show all posts |Read mode
Edited by zaza_babypink at 20-7-2020 04:48 PM

melalui pengalaman akulah berchatting dgn diorg ni byk yang cari skandal, sikit je yg betul2 nk cari pasangan.  byk jugak yg jadi bohjan & bohsia dlm tuh... haiz... nk sex sex & sex,, x paham aku!?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-7-2020 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur berapa ni layan lagi wicet micet ni???
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2020 05:34 PM | Show all posts
ni sarang aku ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu dgr cari jodoh kat wechat. Ada pernah install skali wechat..sume upload dah mmg number kwn2. Kalau takat kwn2, kat wasap pun leh borak. Kat celah mana nak cari jodohnya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2020 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x penah guna chat tu. Wasep pun aku installed sbb bos bsr aku suruh. Klu x, aku ada telegram je dulu, tu pun utk urusan rasmi jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2020 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 20-7-2020 05:52 PM
Selalu dgr cari jodoh kat wechat. Ada pernah install skali wechat..sume upload dah mmg number kwn2.  ...

Look around la. Cari user wechat yg ada dekat dengan kita. Dari situ kot function nak cari jodoh.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-7-2020 08:47 AM | Show all posts
yuki812 replied at 20-7-2020 05:52 PM
Selalu dgr cari jodoh kat wechat. Ada pernah install skali wechat..sume upload dah mmg number kwn2.  ...

tambah kenalan dekat people nearby, kalau michat mmg automatic pilih nak tambah sendiri ppl nearby tuh, pernah dengar ada jugak yg dpt jodoh kat aplikasi nih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-7-2020 08:50 AM | Show all posts
Kurex replied at 20-7-2020 05:20 PM
Umur berapa ni layan lagi wicet micet ni???

hurmm umo aku dah 41 tp still layan lagi michat wechat nih sab aku masih single & automatic lah aku masih mencari
tapi kebanyakan aku layan sbg kawan biasa2 ja
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2020 10:14 AM | Show all posts
owhh kalau wechat ni adik aku pon jumpa jodoh dia kat situ

tapi alhamdulillah, jumpa jodoh yang baik
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 08:30 PM | Show all posts
x taula pulak ada orang jumpa ble jumpa jodoh pakai wechat.. kalo tinder yela
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu wechat bg aku best la look around. Skrg tah pape asal tekan look around je byk totes & sluts
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 02:02 PM | Show all posts
zaza_babypink replied at 21-7-2020 12:50 PM
hurmm umo aku dah 41 tp still layan lagi michat wechat nih sab aku masih single & automatic lah ak ...

layan wegamer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list