Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
314
View
4
Reply

Pertukaran Jabatan

[Copy link]

Author: Famyy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-7-2020 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum. Saya nak mintak tolong semua, macam mana proses untuk tukar jabatan dengan mudah selain tunggu interview. Gred saya sekarang H11. Umur masih 24. Kerja di jabatan saya sekarang sangat2 pressure sampai saya hampir depresi dan ingin meletakkan jawatan. Minta bantuan orang lama
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-7-2020 10:30 AM | Show all posts
tt depres dari segi apa. umur muda lagi. pengalaman keja pun mcm baru sgt2..

kalau nk pindah, ada jaminan ke tmpt kije baru lbh sesuai? better fikirkan dlu sblm nk pindah; dari segi jarak dari rumah ke [jbt baru, sewa rmh baru, suasana dan beban tugas kerja di tmpt baru etc.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2020 11:27 AM | Show all posts
awat ni.. pasai org keliling ka?

kalau tpaksa sgt suruh bos luluskan pertukaran tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2020 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin ada istilah tukar suka sama suka tt?
X tahu sangat utk jabatan tt
Nak gugel h11 pun x larat
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2020 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
jawatan2 rendah ni stress

slalu kena buli tempat keje
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list