Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
897
View
18
Reply

Ada member pernah cakap, brand rokok ni melambangkan status.

[Copy link]

Author: zakuza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-7-2020 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Aku cuba paham kan maksud member aku tu. Apakah kalau beli rokok Dunhill automatic status naik? dan beli rokok John terus di cop miskin?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-7-2020 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai. Stop smoking forever.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Meanwhile mati tidak mengira status
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 09:35 PM | Show all posts
org up up xhisap dunhill derrr
dorangisap crotttttt.... pahit
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan meols anak T20 heols suka gudang garam sebab dia kata ada rasa cengkih.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Arwah nenek sedara saya dulu akan lepak dgn cucu2nya yg ada kotak Marlboro... sambil2 tanya khabar sheolls akan rembat 2 3 batang rokok mereka then blah...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ya bg perokok
bg yg xpenah merokok diorg xkisah pun ko nak hisap dunhill atau john sama je
hanya perokok kenal perokok

Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab kalau ko tengah tak berduit ko beli rokok downgraded
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2020 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Begitulah hendaknya..
Rokok balut aka rokok daun lagi jauuh miskin..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2020 05:28 AM | Show all posts
waktu muda2 dulu my peberet  winston purple.
2nd, malboro biru tu..

tapi skg da benti dah
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2020 12:01 PM | Show all posts
Senang cerita,kau berhenti je kawan dengan member kau tu,btul btul bajet kaya!

Orang Kaya pun hisap rokok gulung sbb nk jimat hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2020 04:33 PM | Show all posts
Wahaha sohai fren!
he rempit wan a?
status tru what rokok u smoke.
lol
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2020 10:20 AM | Show all posts
kezero replied at 20-7-2020 04:33 PM
Wahaha sohai fren!
he rempit wan a?
status tru what rokok u smoke.

rempit hisap rokok murah ke?kawan ak rempit hisap dunhil stiap hr bro!

Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2020 10:27 AM | Show all posts
sapa yang hisap rokok tu la iols chop miskin
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2020 04:12 PM | Show all posts
green~tea replied at 21-7-2020 10:27 AM
sapa yang hisap rokok tu la iols chop miskin

haha!ini different cerita dah ni.Tapi diowang kaya sbb bkar duit :p

Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2020 04:51 PM | Show all posts
KamaUdara replied at 21-7-2020 04:12 PM
haha!ini different cerita dah ni.Tapi diowang kaya sbb bkar duit :p

i anggap rokok tu sebagai kerak kerak kehidupan.... sebahagian dari kerak di dalam periuk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-7-2020 11:15 AM | Show all posts
green~tea replied at 21-7-2020 04:51 PM
i anggap rokok tu sebagai kerak kerak kehidupan.... sebahagian dari kerak di dalam periuk

huishhh! teruk sangat kena label macam ni. tapi saya jawab la dekat kawan saya tu, rokok apa pun, hisap hisap sedut sedut habis jugak kan? pastu puntung buang, tak ada pulak saya simpan puntung tu buat hiasan bagi orang tahu status yang saya hisap dunhil haha, hanya untuk melepaskan nafsu nikotin sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 11:22 AM | Show all posts
zakuza replied at 23-7-2020 11:15 AM
huishhh! teruk sangat kena label macam ni. tapi saya jawab la dekat kawan saya tu, rokok apa pun,  ...

first time iols dengan rokok ni tempat melampias nafsu yaaach
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 11:58 AM | Show all posts
ini setuju. selalu dok tengok juga jenama2 rokok. konon nak nampak cool, tapi hisap rokok non-dunhill

btw, saya tak suka smoker.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list