Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
698
View
17
Reply

Apa yg best sgt tudung bokotta ni, ramai sungguh peminat dia

[Copy link]

Author: totokreturn.       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-7-2020 10:37 AM | Show all posts |Read mode
Sapa kat sini suka pakai tudung ni sila share sikit apa yg best nya, kalo tak best sila bagitau
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-7-2020 10:45 AM | Show all posts
ikut trend aje kot..
tak pernah beli lagi..
mahal sungguh..
mampu lalu depan butik dia je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pnh beli walopon kaki pnh jejak masuk butik bokita. Dah pegang2, siap tny salesgirl cara2 nk pakai. Skali tgk rege almost rm 200 aku pon dgn rendah diri mengundurkan diri.
Ada member hardcore bokita, dia nk letgo byk bokita tp nk jual rm 100 sehelai. Kalo dia jual rm 50 baru ada hati nk beli.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kakak iol suka betul bokkita ni. Dia sanggup bagi iol duit extra suruh post kat dia sebab dia tak tinggal kat msia. Dia kata senang takyah lilit sarung je dah siap cantik. Ada 3 jenis rasanya so dia ambik yang ngam tutup dada. Corak pun cantik2 dia kata. puas hati jahitan kemas. Dia tak pernah tukar tudung lain dah.

iol pakai shawl je tak pernah pulak nak try bokitta ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Penah beli sekali.. pakai 1-2 kali je pastu terbengkalai dlm lemari..
Rasa tak kena dgn muka. Pastu tudung supposed to be mudah pakai, tapi utk aku payah gila. Sbb ada jahitan kt atas kepala tu buat aku rasa pelik.
Pastu bagi aku tudung ni sesuai utk org muka ala2 ereb gitu sbb tudung ni pesen asalnya belah2 sana jgk kalau tak silap.Melayu or jawa muka bentuk bulat hidung tak mancung mcm tak berapa sesuei..tapi ada je acik2 tehtap pakai dgn penuh konpiden. Mgkn sbb senang sarung.
Lps dh try mcm2 jenis tudung akhirnya aku decide bawal jgk tetap di hati
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 11:22 AM | Show all posts
Dari beli tudung tu baik beli Duck. Harga lebih kurang, duck dah confirm2 nampak kerlas and mewah. Tudung tu macam harga pasar malam ja
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 11:25 AM | Show all posts
tapi kalau jenis yang nak mudah dan cepat, okay je beli. Memang mudah pakai, elok je jatuh terletak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
I suka sebab effortless, sarung je and siap dah tak perlu lilit lilit. Tapi biasanya I akan gosok jugak layer luar tu. Pakai la tudung mana mana pun, kalau kena gaya cantik juga, yang penting patuh syariah. Kalau pakai bawal atau shawl tapi dada terbonjol tudung ikat belakang tak ok jugak kan. Jawa or ereb or bugis pakai je la ikut kemampuan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 12:59 PM | Show all posts
Office Ngah ada juga yang pakai tudung ni.

Ada yang hardcore, semua tudung Bokita ni aje.

Ada yang pakai sebab brand aje, Bokita, Itik, Nelofa, Arzu dan seangkatan yang Ngah tak kenal pun.

Ada yang pakai sebab senang katanya, jadi berpesan-pesanlah kepada sahabat handai yang berulang-alik ke Vietnam sana.

Ngah sendiri tak akan beli sebab harganya.  Kalau diberi percuma pun akan fikir berkali-kali untuk pakai sebab nampak gebu, macam perempuan Arab pakai tudung, kepala nampak besar, bawah dagu yang bergetah tu nampak macam tebal aje dagu, macam ada double chin.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mudah pakai. Main sarung je. Opis mate iols asa sorang pakai. Manis sangat dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Org pilih sbb senang pakai kot. Mak aku pakai bokitta ni tp x la spjg masa. Klu dia xde warna yg masuk dgn baju dia tu, dia pakai shawl. Ada sorg makcik aku (wife adik mak aku) mmg setia pakai bokitta ni & dia penah ada business dgn kakak dia bukak butik bokitta awal2 masa tudung ni diperkenalkn dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Renyah nk iron  . Kalu mampu belila kalu tk mampu bli yg vietnam. Skadar nk merasa pakai bokita
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 06:25 PM | Show all posts
akk dah pernah cuba tak sesuai kat muka so tak jd beli.tgk tag harga rm2++ lg lah tak jd beli.hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2020 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok kawan pakai cantik je


Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 08:44 PM | Show all posts
tudung dia macam kembang dan kain dia panas bila sentuh kat kedai dia.. xpela mana yang suka pakaila, macam i dah selesa pakai bawal
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 11:45 AM | Show all posts
ada yg murah2 je bokitta inspired dekat shopee ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2020 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
berapa harga bokkita ni uols
ada kawan kaka dan sepupu kaka
hari2 pakai

kaka masih setia dengan bawal exclusive..

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 11:22 AM | Show all posts
jepp replied at 9-8-2020 01:23 PM
berapa harga bokkita ni uols
ada kawan kaka dan sepupu kaka
hari2 pakai

yg vietnam punya bleh la dpt 50 hinggit ke bawah beli kat shopee

yg inspired (lebih kurang nak sama) bleh la dapat dalam 70 lebih

original bokitta dalam 100 lebih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list