Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2108
View
45
Reply

David Dan Victoria Becham Nak Beli Rumah Sebagai Hadiah Kahwin Anak

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-7-2020 05:39 PM | Show all posts |Read mode
Berikutan pengumuman pertunangan anak mereka, David dan Victoria Beckham dilaporkan akan membeli sebuah rumah sebagai hadiah perkahwinan Brooklyn dan bakal isterinya, Nicola Peltz.




Kredit foto: Getty Image




Menurut sumber yang berkata kepada The Sun, David dan Victoria akan membeli sebuah rumah di United Kingdom atas permintaan Brooklyn walaupun dia lebih banyak menghabiskan masa di Amerika Syarikat.


Selepas hubungannya dengan model Hanna Cross berakhir pada Ogos tahun lalu, Brooklyn yang menetap di New York mula dikaitkan dengan Nicola pada Oktober sebelum mengumumkan hubungan mereka pada Januari tahun ini.




Kredit foto: IG Brooklyn




Beberapa hari lalu, Brooklyn mengumumkan pertunangannya dengan anak jutawan berusia 25 tahun itu menerusi satu hantaran di Instagram. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-7-2020 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapak lagi hensem dari anak
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa pekerjaan si brooklyn ni..

Untung lah lahir sbg anak Beckham.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick: Apa pekerjaan si brooklyn ni..Untung lah lahir sbg anak Beckham.


Menurut wiki.. Model n Photographer amature
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 06:32 PM | Show all posts
Untunglah kalau nak balik kampung nanti rumah dah ada
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94: Menurut wiki.. Model n Photographer amature

Celah mana jadi model tak tahu lah..tapi aku rasa kalau bukan anak Beckham dia ni membewak aje. Modeling tu mcm part time job aje kalau ada org panggil adalah job. Bukan supermodel yg job bersusun kt runway mahupun magazine. Sbb features muka heshe beshe2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Apak ensem lg
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
For me, antara 3-3 anak bujang diorang, Cruz paling handsome! {:love
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 10:02 PM | Show all posts
anak dpt tangkap anak org have2 jg..apa lah sgt setkt beli sebuah rumah utk anak kan..kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 10:14 PM | Show all posts
Untung..  Untung mak pak kaya...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ttp bapaknya yg hensem
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 02:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Oversea omputih ni bg nama ank nama tempat.bygkan nama ank taiping or puchong. Lawak dowh! muahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab mak bapak kaya je tak nampak laa membiawaknye.. Cube rakyat marhaen je.. Still.. Apak lagi ensem dr anak
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 08:24 AM | Show all posts
Edited by Fafaa at 17-7-2020 08:25 AM

kerlasss kak nik baya2 aku jahh rupenya..
tapi yg pelik acik posh berkenan pulak dgn kak nik..
bukan beshe2 nak impress acik posh ni..
tgk air muka macam mertua puaka sikit..


Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 08:28 AM | Show all posts
Sayawanieta replied at 16-7-2020 09:27 PM
For me, antara 3-3 anak bujang diorang, Cruz paling handsome! {:love

my vote for Romeo..
muka eksotik sikit macam acik poshh..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
fuh siap minta rumah sbg hadiah kawin. klu bapak aku kena terajang dh hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Sayawanieta replied at 16-7-2020 09:27 PM
For me, antara 3-3 anak bujang diorang, Cruz paling handsome! {:love

Nk tgk gambar please
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 10:40 AM | Show all posts
Buruk pula style fesyen seluar yang victoria tu pakai
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 11:15 AM | Show all posts
Camtu lah jadi anak orka, mintak jer.. dia pun dok US manjang, skali skala blk kg, nk lepak rumah hadiah dr parents sndri. Sungguh pun anak tak se ensem bpk nya, at least ada jer modelling job si brooklyn ni, cuma tak bape lebat jer lah dgr cite.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 11:24 AM | Show all posts
apak dia super hot.

untung la jadi anak bekam.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list