Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1136
View
12
Reply

Ok ke kalau isteri cabul suami time tido, rela or paksa?

[Copy link]

Author: lola_shy83       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-7-2020 11:45 PM | Show all posts |Read mode
Ok..so nak tanya yg dh married..if wifey cabul hubby time tido, rasa2 hubby suka or tak? Normally time period hormon tu gile sikit so suka seluk..hubby nmpak suka cuma just wondering what would guys think and ada tak yg sama cam i?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-7-2020 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Pokchik tak suka..... kalao dicabuli oleh pencabul masa period...Tapi kalao si pencabul dah clean...memang rela dicabul...Apatah lagi kalao dibangunkan waktu pagi dari tido dgn cara felatio....fuhhhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-7-2020 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahhah..felatio? Apa tu..maaf, i kan nubis.. Masalahnya time period la hormon menggile..time clean mmg layan je wpn hubby tido siap dengkur pun xsedar kena molest gile2.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tanye je la laki hang tuh dia suka ke tak
Tanya tang ni preference orang lelain bukan sama
Baru kawin ke nyahhhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-7-2020 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama kawin nokkk....anak2 dah belasan tahun hahahhaha...sekali mmg suka..tapi kalau selalu agak2 suka ke trauma ke bosan? ....cuma tu la..geram tapi nk dpt kdg2 susah..haih
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:42 AM | Show all posts
I kalau nak tido / pagi2 subuh baru bangun / time period, memang suka gentel kote & telo somi. So far dia suka je. Nak2 kalo time period tu dia takleh sentuh i, mmg gila2 dia dok meramas. Kadang buat gitu bukan sebab nak main, tapi khayal bila dpt gentel sampai tertido..hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 11:55 AM | Show all posts
aaa klu married cople okeh jur.. nk seluk ke, nk kapit ka sukati luou lah...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 03:56 PM | Show all posts
Tanyalah laki kau tuh...yg tanya laki orang kat sini buat apa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-7-2020 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ally9970 replied at 15-7-2020 07:56 AM
Tanyalah laki kau tuh...yg tanya laki orang kat sini buat apa?

Just asking in generally la..as if the ID shows my identity.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 05:21 PM | Show all posts
lola_shy83 replied at 15-7-2020 05:12 PM
Just asking in generally la..as if the ID shows my identity.

Hahahaaha...gurau jer sis, don't take it personally cheers
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow, surprise sex! Bangun pagi dah kena servis gitu. Rasanya okay jer kut. Cuma kena bincang dengan suami yang tt kadang-kadang nak bermesra masa hubby tidur. Naya kot bangun pagi dah solat subuh tapi tak mandi junub. Sebab tak perasan kena nodai malam kelmarin.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2020 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
apa nk buat main sambil tido2 ayam je hihihi .. dah keluar bini yg lap kan.. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Okay je kene molest tengah tido..hihihi,janji dua2 puas..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list